reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kina1409 zdróweczka zyczę ;-)
Dziewczyny co tu takie pustki????????? cały weekend cisza jak makiem zasiał :szok: :-D

reklama
Gosiu moja mama nie stosuje diety, choc na połowe produktów jest uczulona tych do jedzenia i tych do używania. nikt jej nigdy o diecie nie mówił:-( Jutro idzie do szpitala może w końcu jej coś zaleca. Bo ja już na to patrzec nie moge. Serce mi sie kraje:-:)-(

Witajcie :)
Ja ostatnio znalazłam serwis www.blubry.pl i tam jest większość imprez dla dzieci. Portal chyba dopiero wystartował ,ale jak porównywałam z miastodzieci, to wydarzeń mają o wiele więcej. Z resztą to chyba pierwszy serwis w Poznaniu, który zaczął myśleć o nas. Stamtąd dowiedziałam się też o kinie Muza które robi specjalne pokazy dla matek z dziećmi przy zapalonym świetle - super inicjatywa co ? w kinie rialto specjalne pokazy i w kinepolis.
mam nadzieję, że pomogłam :)

Wybaczcie, ale nie mam pojęcia jak się wkłada w odpowiedź te uśmieszki i te zdjęcia które są widoczne przy każdym poście. Pomożecie ?

witam was babeczki

u nas pogoda barowa dzis spac mi sie chce jak nie wiem moja mała dzis o 12 juz zasneła bo taka mrudna dzis ze nie wiem zeby znow idą dziasla popuchniete moze w koncu te 3-ki sie przebija bo juz miesiace z nimi walczy masakra..........

Kina- no wlasnie ktory to juz tydzien ciazy?
Gosia- to niezle cie porobili

a Słowiczek nie pisze do nas bo cos z kompem ma nie tak tylko nas czyta,przesyla wam pozdrowienia i Teski za BB

Już pisałam stronke wcześniej 17 tydzień ciazy i 3 dni :tak::tak::tak:

Musze w koncu wstawić tego suwaczka. Zalogowalam sie na jakiejś stronie suwaczków ale cos mi się one nie chcą otworzyć. Musze jeszcze po kombinowac, może sie uda.

reklama
To jeszcze raz ja. Właśnie zauważyłam, że do na blubry.pl do wygrania są podwójne wejściówki do kina 3d IMAX. Ja nie skorzystam, ale jeśli ktoś ma troszeczkę starsze dzieci to aż przykro nie skorzystać :)

Do góry