reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
kina1409 zdróweczka zyczę ;-)
Dziewczyny co tu takie pustki????????? cały weekend cisza jak makiem zasiał
ja też życzę zdrówka a wogóle kina to na jakim etapie ciąży jesteś bo suwaczka nie posiadasz......
a pustki, pustki ..... towarzystwo zapadło w sen zimowy czy jak ?
ja też życzę zdrówka a wogóle kina to na jakim etapie ciąży jesteś bo suwaczka nie posiadasz......
a pustki, pustki ..... towarzystwo zapadło w sen zimowy czy jak ?
17 tc 3 dni Ale już bym chciała 39 tc Za tydzien w czwartek ide do gina i moze w końcu wyjawi mi tajemnice płci;-);-)
Gosiu moja mama nie stosuje diety, choc na połowe produktów jest uczulona tych do jedzenia i tych do używania. nikt jej nigdy o diecie nie mówił:-( Jutro idzie do szpitala może w końcu jej coś zaleca. Bo ja już na to patrzec nie moge. Serce mi sie kraje:--(
Witajcie
Ja ostatnio znalazłam serwis www.blubry.pl i tam jest większość imprez dla dzieci. Portal chyba dopiero wystartował ,ale jak porównywałam z miastodzieci, to wydarzeń mają o wiele więcej. Z resztą to chyba pierwszy serwis w Poznaniu, który zaczął myśleć o nas. Stamtąd dowiedziałam się też o kinie Muza które robi specjalne pokazy dla matek z dziećmi przy zapalonym świetle - super inicjatywa co ? w kinie rialto specjalne pokazy i w kinepolis.
mam nadzieję, że pomogłam
Ja ostatnio znalazłam serwis www.blubry.pl i tam jest większość imprez dla dzieci. Portal chyba dopiero wystartował ,ale jak porównywałam z miastodzieci, to wydarzeń mają o wiele więcej. Z resztą to chyba pierwszy serwis w Poznaniu, który zaczął myśleć o nas. Stamtąd dowiedziałam się też o kinie Muza które robi specjalne pokazy dla matek z dziećmi przy zapalonym świetle - super inicjatywa co ? w kinie rialto specjalne pokazy i w kinepolis.
mam nadzieję, że pomogłam
witam was babeczki
u nas pogoda barowa dzis spac mi sie chce jak nie wiem moja mała dzis o 12 juz zasneła bo taka mrudna dzis ze nie wiem zeby znow idą dziasla popuchniete moze w koncu te 3-ki sie przebija bo juz miesiace z nimi walczy masakra..........
Kina- no wlasnie ktory to juz tydzien ciazy?
Gosia- to niezle cie porobili
a Słowiczek nie pisze do nas bo cos z kompem ma nie tak tylko nas czyta,przesyla wam pozdrowienia i Teski za BB
u nas pogoda barowa dzis spac mi sie chce jak nie wiem moja mała dzis o 12 juz zasneła bo taka mrudna dzis ze nie wiem zeby znow idą dziasla popuchniete moze w koncu te 3-ki sie przebija bo juz miesiace z nimi walczy masakra..........
Kina- no wlasnie ktory to juz tydzien ciazy?
Gosia- to niezle cie porobili
a Słowiczek nie pisze do nas bo cos z kompem ma nie tak tylko nas czyta,przesyla wam pozdrowienia i Teski za BB
Katka
Użyszkodnik ;)
Cze,ile tu nowych osob...:-)
dzis mam wolne...praca podoba mi sie nadal strasznie,odreagowuje w niej bardzo...
pozdrawia Katka
dzis mam wolne...praca podoba mi sie nadal strasznie,odreagowuje w niej bardzo...
pozdrawia Katka
reklama