reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej RODACZKI :-)
No w końcu coś tu się ruszyło :-p
Do wylotu pozostał mi tydzień, zdecydowałam, ze jednak nie będę brała zadnych leków przeciwlękowych, bo boję się jak na mnie zadziałają, wezmę sobie delikatne kropelki na uspokojenie i powinno byc ok. teraz biegam po miescie, obkupuję siebie i małego, załatwiam ostatnie sprawy, we wtorek mam umowionego fryzjera, juz się boje, bo w zyciu tylko raz odwiedziłam salon, do tego spieprzyli mi włosy trwałą, w ktorej wygladałam jak rasowy pudelek :wściekła/y:, wiec troche sie zraziłam, moze tym razem będzie dobrze i jakos ujarzmią to moje siano na głowie.
PINKA25 Ty juz troche latałaś prawda? czym zajełas coreczkę, by nie zwiedzała samolotu? tego się własnie najbardziej boję, bo nie wyobrazam sobie, ze będę smigać za małym po pokładzie:no:
Gosia_k23 nie zazdroszczę takiej pracy i tych dojazdów, ja przez 5 lat dojezdzalam dosc daleko do szkoły średniej, chodziłam na pociag prawie 2 km., pozniej przesiadka w autobus, a z powrotem często na "stopa", bo nie było połączeń, co się namęczyłam, namarzłam, to szkoda mówić...
Miłego popołudnia ;-)

reklama
w końcu udalo mi się wstawić suwaczka:tak:
A ja siędze w domku i ta bezczynnośc mnie rozwala:-:)-( Co prawda czuje sie juz troszke lepiej, ale chyba na sprzatanie i porządki nie mam siły:-(

witam wieczorkiem

wlasnie ogarnełam doł popralam teraz podłoge umyłam i mam chwile bo zaraz smroda małego musze spac połozyc:confused2::confused2::confused2::confused2:

Kina- gratulacje suwaczka;-)
Nata- niom nalatałam troszke z małą na narazie nie miałam z nią problemów bo po pokładzie latac nie chciała zaczepiała ludzi siedzacych przed nami i zanami potem troszke jadła ksiazeczki jej pokazywałam a potem spała wiec był luz...............
katka- super ze pracka ci sie podoba ale musze ci cos powiedziec ze kiedys to posciki ładne pisała a teraz????????? ledwo zaczne czytac a tu juz koniec:rofl2::rofl2::rofl2:
ok lece małej mleko zrobic i do wyrka

paaaaaaaaaaaaaaaa

Cześć Kochane!!Gosia dzięki za pomoc. Cosik tam namieszałam i teraz już pisać mogę. Ale tylko to_O e-motkach mogę zapomnieć, o szybkiej wiadomości i wklejaniu zdjęć też. :-(Ciągle wyskakują mi błędy na stronie lub strony w ogóle się nie wczytują. Szału można dostać.Ale pisać mogę. Sorki za długie milczenie. Z sedrduchem Łukasza generalnie OK. Jedna z przegród nie domyka się prawidłowo i coś tam się dzieje, ale chirurg stwierdził, ze nie ma tam nic do roboty, tylko musimy młodemu co rok robić echo serducha. Dzieci zamiast chodzić do przedszkola non stop w domu, bo chorują.Ja od 18 dni nie palę. Trala lala la....rzuciłam to cholerstwo!!!!I tak w skrócie.Mam nadzieję, że kiedyś nadrobię zaległości...Pozdrówki

i nareszcie ten tydzien sie kończy :tak: jeszcze kilka takich dni i zapomniałabym jak sie nazywam: pomalowalismy małego pokoik,w sobote konczymy meblowanie :-D pozałatwiałam juz chyba wszystkie papierkowe sprawy ze zmiana adresu :-D no i cały tydzien chodzilismy po sklepach za pralką, niby przyjemność robić zakupy do domku ale ile trzeba sie nachodzic, a nawet jak juz człowiek sobie wybierze, zaklepie to i tak na końcu ktos podpowie,że inna firma jest lepsza i trzeba od poczatku myślec i sie zastanawiać, bo to jednak jakby nie było 1200 zł i na dłużej a nie rok czy dwa :szok: poprostu nóg nie czuję

ale na szczęście jutro już osbota i nie trzeba wstawać na budzik, to może troszke sie wyspimy, jak mały pozwoli :tak::-D;-)

Katka, to fajnie,że jesteś zadowolona z pracy :laugh2: a weekendy tez pracujesz ??

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i miłego wieczorku :rofl2:

Cze.
ja wrocilam z pracy jakie pol godzinki temu; u nas tez byly chwile szalu,ale nalezy dzien zaliczyc do spokojniejszych.
Jarzebinka - jeszce troche lazenie i bedzie spokoj :).w weekendy tez pracuje,ale teraz mam wolne,ide za tydzien,a co?;-)
gosia - tak zaniedbalam,za akre sama postawie sie do konta i na grochu bede kleczec:happy:
slowiczek - to juz wiem co Twe ,,ponumerowane" statusy na gg oznaczaja:-D'ciesze sie,ze z Lukim oki.

Pozdrawia Katka

Gosiu głosik oddałam :tak: czasami zapominam :zawstydzona/y:
Kubus dzis całą buzkę ma zasypaną, a ja się głowię od czego??? kupiłam mu nowy krem tez z serii La Roche-Posay do jego suchej i alergiczniej skórki i chyba od tego...mam nadzieję, ze do wyjazdu mu zejdzie, bo wygląda naprawdę nieciekawie :no:
Poza tym byłam na ostatnich przed-wyjazdowych zakupach i chyba mam juz wszystko, nie wiem jak ja się z tym sama zabiorę, te wszystkie mleczka, kaszki, lekarstwa itd. a gdzie tu jeszcze ciuszki i cała reszta mojego majdanu...nie wiem jak sobie poradzę.Im blizej wylotu, tym bardziej się boję, kurde mam jakies chore sny o katastrofach lotniczych i zle się czuję na samą mysl o podniebnej podrozy, chyba mnie pogieło, ze się zdecydowałam na ten cholerny samolot :wściekła/y:
Dobra nie będę narzekać, bo mi pewnie zaraz ktoś napiszę, ze niepotrzebnie emigrowałam z Polski :-p no i będzie miał rację, zaluję jak diabli, no ale jakby nie było, zyc tu o wiele łatwiej .
Miłego weekendu babeczki ;-)

Ok ja wpadami wypadam bo do pracki lece

Kataka- a klecz na tym grochu za kare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:
Nata- nie marudz dasz rade mniej boli ni poród eeheheh:-)
Gosia- a Tobie co sie na wspominki zebrało na Nk heheheh

ok mykam bo jeszcze 30 min drogi przedemną:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry