HEJ POZNANIANKI :-)
Zimno dzis u nas jak diabli choc słonecznie, ale sniegu brak...
Dziewczyny jaką macie pogodę w Poznaniu ???, bo nie wiem jakie ciuszki sobie i małemu uszykować na wyjazd.
PINKA25 fajnie, ze będziesz miała męza na dłuzej ;-) ja mojego widzę niestety albo "stety" tylko wieczorami ;-), tyle co przy kąpieli małego pomoze i chwilkę pobawi się z Kubą, zanim polozymy go spać, więc całymi dniami jestem sama z maluszkiem :-(
A ja dzis rozwaliłam sobie głowę, mamy takie małe pomieszczenie pod schodami gdzie trzymam odkurzacz, chciałam go wyciągnąć, a w tym momencie moj synek zaliczył glebę, więc się zerwałam na rowne nogi i przywaliłam głową w futrynę (drzwi są takie malutkie i niskie )cos mi tam chrupneło, wiec nie wiem teraz czy mi czaszka nie pękla czasami, no i oczywiscie mam wielkiego guziola mniej wiecej w miejscu ciemiączka. Jak na razie czuje się dobrze i nie kręci mi się w głowie, boli mnie tylko kręgosłup i szyja, ale w zyciu z taką siłą w nic nie przyrznełam
az się sama o siebie boję...
Gosia_k23 a nie myslalas o zmianie pracy??? gdzie wogole pracujesz??? bo z tego co piszesz, to chyba nieciekawie tam masz co?
jarzębinka jak tam urządzanie gniazdka? finish blisko?
słowiczek dopiero jak napisałas, ze miałas w domku mini imprezę andrzejkową, skumałam, ze faktycznie wczoraj były ANDRZEJKI, kompletnie o nich zapomniałam
co do komputera, to nie wyobrazam sobie swojej "samotnosci" bez neta, chyba bym na głowę tu dostała bez kontaktu ze światem ;-)
dowikla Witaj, Ty to masz pewnie urwanie głowy z blizniakami, a ja tu na jednego łobuza narzekam czasami ;-)