reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jarzebinka to się pochwal jak ci wyszło to malowanie :tak::-D

jak mi poprzychodzą wszystkie zamówione rzeczy i juz będzie pokoik kompletny to sie pochwalę, a i sama jestem ciekawa efektu końcowego :tak:

Witam.Ja jestem z Poznania.Jestem mama 5 letniego chlopca i poltorarocznych blizniaczek:)Pozdrawiam

witam serdecznie i zapraszam do dyskusji :tak::-D:tak:

a witam Was już grudniowo :tak::-D:tak:

reklama
W sobotę urządziłam w chacie imprezkę imieninowo-andrzejkową. Było u nas sporo wiary. W sumie razem z dziećmi to 20 sztuk. Były wrózby andrzejkowe, jedzenie, muza, tańce...wybawiłam się....
Może później fotki wrzucę....
No i avatar muszę zmienić i fotki dzieci też, bo przestarzałe już.

Witam nowe Poznanianki.

CZESC KOBITKI;-)))))))))))

Ja wlasnie ogranełam chatke zaraz małej obiad zapodam i spac połoze bo jeszcze wywieszaenie prania przedemną3 i prasowanie:rofl2::rofl2:
Moj od dzis pracuje tylko do 13:30 wiec o 14;00 bedzie juz w domu ale sie ciesze wreszcie troszke razem pobedziemy bo tak to zawsze18-19 dopiero w domu był.....

Zimno u nas jak nie wiem a snieg spasc nie chce :no::no: w takie mrożnej temperaturce by sie utrzymał,kurcze musze zrobic se kawki bo łepek mnie boli:no: i jakies sniadanko na ruszcik wciagnąc................

Słowiczek -witaj spowrotem
Gosia- eeee tam nie marudz kaska bedzie heheeh
Jarzebinka- niom z niecierpliwoscia czekamy na efekt koncowy............

a i witam nowa mame napisz cos wiecej o sobie

HEJ POZNANIANKI :-)

Zimno dzis u nas jak diabli choc słonecznie, ale sniegu brak...
Dziewczyny jaką macie pogodę w Poznaniu ???, bo nie wiem jakie ciuszki sobie i małemu uszykować na wyjazd.
PINKA25 fajnie, ze będziesz miała męza na dłuzej ;-) ja mojego widzę niestety albo "stety" tylko wieczorami ;-), tyle co przy kąpieli małego pomoze i chwilkę pobawi się z Kubą, zanim polozymy go spać, więc całymi dniami jestem sama z maluszkiem :-(

A ja dzis rozwaliłam sobie głowę, mamy takie małe pomieszczenie pod schodami gdzie trzymam odkurzacz, chciałam go wyciągnąć, a w tym momencie moj synek zaliczył glebę, więc się zerwałam na rowne nogi i przywaliłam głową w futrynę (drzwi są takie malutkie i niskie )cos mi tam chrupneło, wiec nie wiem teraz czy mi czaszka nie pękla czasami, no i oczywiscie mam wielkiego guziola mniej wiecej w miejscu ciemiączka. Jak na razie czuje się dobrze i nie kręci mi się w głowie, boli mnie tylko kręgosłup i szyja, ale w zyciu z taką siłą w nic nie przyrznełam :szok: az się sama o siebie boję...

Gosia_k23 a nie myslalas o zmianie pracy??? gdzie wogole pracujesz??? bo z tego co piszesz, to chyba nieciekawie tam masz co?
jarzębinka jak tam urządzanie gniazdka? finish blisko?
słowiczek dopiero jak napisałas, ze miałas w domku mini imprezę andrzejkową, skumałam, ze faktycznie wczoraj były ANDRZEJKI, kompletnie o nich zapomniałam :szok: co do komputera, to nie wyobrazam sobie swojej "samotnosci" bez neta, chyba bym na głowę tu dostała bez kontaktu ze światem ;-)
dowikla Witaj, Ty to masz pewnie urwanie głowy z blizniakami, a ja tu na jednego łobuza narzekam czasami ;-)

dowikla Witaj, Ty to masz pewnie urwanie głowy z blizniakami, a ja tu na jednego łobuza narzekam czasami ;-)[/quote]
Witam.A dokladnie mam wesolo od rana do nocy.Jestem z moja trojca caly dzien sama poniewaz moj maz pracuje jako wulkanizator a ze teraz ludzie zmieniaja opony z letnich na zimowe to zdarza sie ze jest w domu o 23!Ą moje dzieci spia w dzien tylko raz i czasem z pol godz a chodza spac nie wczesniej niz po 21.Ale daje rade:)

hejo

ja tez sie witam i żegnam zarazem bo lece najpier do miasta czek zrealizowac a potem do Gp - po tabletki anty:-D:-D:-D:-D:-D

zajrze pewnie wieczorkiem
paa

reklama
Hejka.
A ja nadal w domu, tym razem tylko z Łukaszem. Znowu ma zapalenie oskrzeli.
Załamka.
W lisopadzie młody był tylko 3 dni w przedszkolu. Gaba chyba z 8 dni. Świetnie nie???
Załamka.
Dół.
I jeszcze ta pogoda.
Wrrr...
Załamka.
:-)

Do góry