reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jarzebinka to się pochwal jak ci wyszło to malowanie :tak::-D

jak mi poprzychodzą wszystkie zamówione rzeczy i juz będzie pokoik kompletny to sie pochwalę, a i sama jestem ciekawa efektu końcowego :tak:

Witam.Ja jestem z Poznania.Jestem mama 5 letniego chlopca i poltorarocznych blizniaczek:)Pozdrawiam

witam serdecznie i zapraszam do dyskusji :tak::-D:tak:

a witam Was już grudniowo :tak::-D:tak:

reklama
W sobotę urządziłam w chacie imprezkę imieninowo-andrzejkową. Było u nas sporo wiary. W sumie razem z dziećmi to 20 sztuk. Były wrózby andrzejkowe, jedzenie, muza, tańce...wybawiłam się....
Może później fotki wrzucę....
No i avatar muszę zmienić i fotki dzieci też, bo przestarzałe już.

Witam nowe Poznanianki.

CZESC KOBITKI;-)))))))))))

Ja wlasnie ogranełam chatke zaraz małej obiad zapodam i spac połoze bo jeszcze wywieszaenie prania przedemną3 i prasowanie:rofl2::rofl2:
Moj od dzis pracuje tylko do 13:30 wiec o 14;00 bedzie juz w domu ale sie ciesze wreszcie troszke razem pobedziemy bo tak to zawsze18-19 dopiero w domu był.....

Zimno u nas jak nie wiem a snieg spasc nie chce :no::no: w takie mrożnej temperaturce by sie utrzymał,kurcze musze zrobic se kawki bo łepek mnie boli:no: i jakies sniadanko na ruszcik wciagnąc................

Słowiczek -witaj spowrotem
Gosia- eeee tam nie marudz kaska bedzie heheeh
Jarzebinka- niom z niecierpliwoscia czekamy na efekt koncowy............

a i witam nowa mame napisz cos wiecej o sobie

HEJ POZNANIANKI :-)

Zimno dzis u nas jak diabli choc słonecznie, ale sniegu brak...
Dziewczyny jaką macie pogodę w Poznaniu ???, bo nie wiem jakie ciuszki sobie i małemu uszykować na wyjazd.
PINKA25 fajnie, ze będziesz miała męza na dłuzej ;-) ja mojego widzę niestety albo "stety" tylko wieczorami ;-), tyle co przy kąpieli małego pomoze i chwilkę pobawi się z Kubą, zanim polozymy go spać, więc całymi dniami jestem sama z maluszkiem :-(

A ja dzis rozwaliłam sobie głowę, mamy takie małe pomieszczenie pod schodami gdzie trzymam odkurzacz, chciałam go wyciągnąć, a w tym momencie moj synek zaliczył glebę, więc się zerwałam na rowne nogi i przywaliłam głową w futrynę (drzwi są takie malutkie i niskie )cos mi tam chrupneło, wiec nie wiem teraz czy mi czaszka nie pękla czasami, no i oczywiscie mam wielkiego guziola mniej wiecej w miejscu ciemiączka. Jak na razie czuje się dobrze i nie kręci mi się w głowie, boli mnie tylko kręgosłup i szyja, ale w zyciu z taką siłą w nic nie przyrznełam :szok: az się sama o siebie boję...

Gosia_k23 a nie myslalas o zmianie pracy??? gdzie wogole pracujesz??? bo z tego co piszesz, to chyba nieciekawie tam masz co?
jarzębinka jak tam urządzanie gniazdka? finish blisko?
słowiczek dopiero jak napisałas, ze miałas w domku mini imprezę andrzejkową, skumałam, ze faktycznie wczoraj były ANDRZEJKI, kompletnie o nich zapomniałam :szok: co do komputera, to nie wyobrazam sobie swojej "samotnosci" bez neta, chyba bym na głowę tu dostała bez kontaktu ze światem ;-)
dowikla Witaj, Ty to masz pewnie urwanie głowy z blizniakami, a ja tu na jednego łobuza narzekam czasami ;-)

dowikla Witaj, Ty to masz pewnie urwanie głowy z blizniakami, a ja tu na jednego łobuza narzekam czasami ;-)[/quote]
Witam.A dokladnie mam wesolo od rana do nocy.Jestem z moja trojca caly dzien sama poniewaz moj maz pracuje jako wulkanizator a ze teraz ludzie zmieniaja opony z letnich na zimowe to zdarza sie ze jest w domu o 23!Ą moje dzieci spia w dzien tylko raz i czasem z pol godz a chodza spac nie wczesniej niz po 21.Ale daje rade:)

hejo

ja tez sie witam i żegnam zarazem bo lece najpier do miasta czek zrealizowac a potem do Gp - po tabletki anty:-D:-D:-D:-D:-D

zajrze pewnie wieczorkiem
paa

reklama
Hejka.
A ja nadal w domu, tym razem tylko z Łukaszem. Znowu ma zapalenie oskrzeli.
Załamka.
W lisopadzie młody był tylko 3 dni w przedszkolu. Gaba chyba z 8 dni. Świetnie nie???
Załamka.
Dół.
I jeszcze ta pogoda.
Wrrr...
Załamka.
:-)

Do góry