reklama
juz jestem
mała nakarmiona ,teraz ja usypiam
co do snów- hmm mnie sie dzis sniło ze moja mama spotkała mnie na rynku,przyjechała z moim synkiem a ja miałam zamiar kupowac sliwki i pytam sie mamie czy jak zjem kilka to małemu nie zaszkodzi a mama na to ze nie,no wie ja dodałam wiesz bo nie chce zeby mały miał kolki;-)i sen sie skonczył
troszku dziwne bo syna nie ma
BIEDRONKA- jak cie to pocieszy to ja czasami popalam do winka lub piwka ale normalnie to nie pale
mała nakarmiona ,teraz ja usypiam
co do snów- hmm mnie sie dzis sniło ze moja mama spotkała mnie na rynku,przyjechała z moim synkiem a ja miałam zamiar kupowac sliwki i pytam sie mamie czy jak zjem kilka to małemu nie zaszkodzi a mama na to ze nie,no wie ja dodałam wiesz bo nie chce zeby mały miał kolki;-)i sen sie skonczył
troszku dziwne bo syna nie ma
BIEDRONKA- jak cie to pocieszy to ja czasami popalam do winka lub piwka ale normalnie to nie pale
kubala
mama z sierpnia ' 07
pinka - jestem, jestem Pozneij Ci napisze doklane dane...
A powiedz mi jeszcze w czym mała spała, na kolanach czy mialas nosidełko ze sobą ? Ja jak ostatnio leciałam na Krete to wc było na tyłach samolotu... ale pewnie roznie z tym bywa
Dziewczyny ja tez czasmi popalam, jak na wakacjach jestm to wieczorkiem do dineczka zawsze a tak w domu to mi sie nie chce
A powiedz mi jeszcze w czym mała spała, na kolanach czy mialas nosidełko ze sobą ? Ja jak ostatnio leciałam na Krete to wc było na tyłach samolotu... ale pewnie roznie z tym bywa
Dziewczyny ja tez czasmi popalam, jak na wakacjach jestm to wieczorkiem do dineczka zawsze a tak w domu to mi sie nie chce
Kubala-ja my lecielismy to nie mozna było fotelika brac na poklad wszystko do luku bagażowego
dziecku do 2 lat nie nalezy sie miejsce siedzące musi siedzie u jednego z rodziców na kolanach dodatkowo dla niego dostajesz pasy to wszystko niestety:-(
kubala z tym popalaniem to tak jak ja;-)
dziecku do 2 lat nie nalezy sie miejsce siedzące musi siedzie u jednego z rodziców na kolanach dodatkowo dla niego dostajesz pasy to wszystko niestety:-(
kubala z tym popalaniem to tak jak ja;-)
Kubala z tego co wiem można mieć wózek choć niby nie wszystkie linie się na to godzą byś musiała poczytać regulamin danej firmy ,fotelika niestety jak pisze Pinka nie można mieć
tak wozek mozna teraz to juz praktycznie kazde linie zezwalaja
a ty bylas u dentysty
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ale byliśmy na spacerku w lesie koło leśniczego
czyli miło spędzony dzionek w przyjemnym towarzystwie i jaki aktywny tutaj w Poznaniu czasem właśnie mi brakuje takich spacerków z rodzinka siostrami czy mamą, ale jade do mamusi na tydzien po wczasach to sobie pospacerujemy na kolejne pół roku ( do Bożego Narodzenia)
reklama
kubala
mama z sierpnia ' 07
pinka - dopiero jutro sie dowiem jakimi liniami lecimy. Ale w biurze powiedzieli nam, ze mozemy zabrac nosidełko a zwozek oddaje sie przy wejsciu do samolotu. Ale ja nie chce targac tego nosidla, bo i tak duzo bagazu bez tego bedzie
A na kolanach na bank maly mi nie zasnie, bo on zasypia tylko w łożeczku albo w sam. w nosidełku :-(
A bilet mozemy wykupic jak dla 2 latka, ale jeszcze nie wiem ile to kosztuje...
Porąbane to wszystko jest...
gosia - spacer super.... i wierz mi, ze gdybym byla tam razem z wami to nie byłabys jdyną, która musi biegac Bo Kuba mimo tego, że jeszcze nie chodzi to i tak na miejscu za dlugo nie usiedzi
jarzebinka - ja bym chyba oszalała jakbym tak długo mamy i siostry nie widziała... ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia
slowiczek - a ty leniu pewnie ksiazke czytasz? ;-)
Dobranoc, pchły na noc :-)
A na kolanach na bank maly mi nie zasnie, bo on zasypia tylko w łożeczku albo w sam. w nosidełku :-(
A bilet mozemy wykupic jak dla 2 latka, ale jeszcze nie wiem ile to kosztuje...
Porąbane to wszystko jest...
gosia - spacer super.... i wierz mi, ze gdybym byla tam razem z wami to nie byłabys jdyną, która musi biegac Bo Kuba mimo tego, że jeszcze nie chodzi to i tak na miejscu za dlugo nie usiedzi
jarzebinka - ja bym chyba oszalała jakbym tak długo mamy i siostry nie widziała... ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia
slowiczek - a ty leniu pewnie ksiazke czytasz? ;-)
Dobranoc, pchły na noc :-)