reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kubala -a ty kiedy planujesz nastepne malenstwo? bo ja sie najpierw musze zapytac mojej T kiedy ewentualnie mozna by było:-D:-D:-D:-D

a co do naszego spotkania to juz sie nie moge doczekac:-D:-D

Gosia-ty pewnie jeszcze nie wiesz czy bedziesz prawda?

reklama
katka - jarzebinka nad jeziorkiem była, albo jeszcze jest. na pewno jak tylko wroci to da znaka :tak:

pinka - noo jak tez nie moge sie doczekac, moze teraz na s juz wiecej bedzie. Puscimy na sze dzieci na trawke i niech sie poznają ;-)
Co do bobo to sama nie wiem, generalnie nie chce mis ie wracac na razie do pracy, wiec nie wiem czy nie przeduze sobie urlopu wychowawczego do 3 lat, a jak maly pojdzie do przedszkola czyli za 2 lata, to szybko postarałabym sie o drugie... Max 3,5 roku roznicy bym chciałą :tak: ale to sa tylko takie pomysły, którte czesto ulegają zmianie ;-)

gosia - musisz byc na spotkanku. Chyba, ze bedziesz gdzies na wyjezdzie (ale tesciowka nie wchodzi w gre), to ewntualnie Ci wybaczymy ;-)

slowiczek - widze, ze systematyczna jestes, ja to w zyciu pewnei bym tych godz. nie przestrzegała :no:

A my dzis na długim spacerku bylismy. Kuba w swojej nowej bryce. Zaliczylismy tez plac zabaw i piaskownice, ale szybko z niej uciekalam, bo młody piasku sie najadl;-) A teraz znowu spi. Lece, bo mam ochote na nutelle. A na obaidek dzis do moich dziadkow idziemy, wiec luzik mam :tak::-)

Ja mam znowu słabiutką ciążę i stan zdrowia w ciąży nie pozwala mi na dentyste chyba że coś by sie działo:)

Gosiu ja jeszcze choruje na nadciśnienie i złe krążenie a ciąża mi strasznie podwyrzsza ciśnionko. Nawet przy blombie jak byłam w pierwszej ciąży to "odjechałam". Tak pokrótce

W ciąży sie podwyrzsza, ale ja mam to dziedziczne i jak nie byłam w ciąży to miałam juz wysokie, że nawet głupiego zabiegu wycięcia migdałów nie chcieli zrobić bez regulowania.

No to super że tylko byś pawia puściła:) chciałabym widzieć dentyske jakbyś ją.............

witam witam ..... :tak:

5 dni w lesie nad jeziorkiem, bez prądu, bierzącej wody, gazu ..... poprostu sam środek lasu i obóz harcerski i my na doczepke .... :-) wypoczęlam na maksa, było tyle opiekunek do dziecka, że przez pierwsze 2 dni wogóle jakbym dziecka nie miała, widziałam go tylko na posiłkach, tak szalał po obozie :tak::-p:tak:

a teraz nadrabiam zaległosci ...

pozdrawiam ....:cool2:

jarzebinka - no to witamy :tak: Dałaś czadu bez tego prądu i gazu ;-)Ale grunt to wypoczynek :tak:

A gdzie cała reszta, dzieci usypia, pieski wyprowadza, mężulkom dogadza... ?

nadrobiłam ...................uffffffffff :tak::-D:tak:

Witam,jestem nowa w tym wątku ;) U mnie też leje jak nie wiem, uciekam spać dobranoc Wam. Pozdrawiam:tak::tak::tak:

witam serdecznie i zapraszam do częstych odwiedzin ..... :tak:

Ostatnio podrozuje sobie duzo:cool2:,we wtorek bylam w Berlinie na koncercie,od srody jestem u mamy w Warszawie.Pikne lataja jak oszlale po ogrodzie,bawia sie w piachu,kapia w baseniku,zajadaja sie porzeczkami,agrestem,wisniami prosto z krzaka.Fajnie jest,ja wypoczywam,mam mnie w kolko dokarmia:dry:

przyjemności, przyjemności i jeszcze raz przyjemnosci ...... :tak:

JARZEBINKA- pani moderator gratuluje i do dziela:tak::tak::tak::-D

jak sie ogarne i rozeznam co i jak to .......... będzie do dzieła ....... :tak:

laseczki, a skąd Wy jesteście????sorka, że pytam, bo pewnie pisałyście:zawstydzona/y: pinka jak rozumiem zza graniy;-)a reszta laseczek????

ja Grunwald .... :tak: więc Tafojka, kiedy wspólny spacerek albo plac zabaw na Przybyszewskiego ??? ;-)

jarzebinka - a ty gdzie sie podziewasz? wystraszyłas sie awansu czy co?:-D

na 5 dni odcięłam sie od świata, ale juz jestem ....:tak::-)

a co do spacerków to może jakieś spotkanko w ładniejszy dzień np. cytadela :confused: malta choć blisko wody nie chce mi się za małą ganiać i wolę trawę i kocyk na cytadeli :-D

jeżeli to będzie popołudnie, to ja też chetnie się dołączę .... :-D

taki wypoczynek, to fajna sprawa, ale te 5 dni to tak wystaczająco :tak: może jeszcze gdyby była ładniejsza pogoda i ciepełko i można by skorzystac z jeziorka, ale i tak było super, mały sie wyszalał, mąż zreszta też także wszyscy zadowoleni :tak: ja odpoczęlam od garów, bo harcerze gotowali, także .... było OK :-D:tak:

reklama
Do góry