reklama
kubala
mama z sierpnia ' 07
ja już jestem, potworki położone...mężuś przed tv...a ja zaraz zmykam książkę citać:-)
kurcze ja mam zaległości w książkach :-( co sie zabieram do czytania to oko mi sie zamyka i nic z tego nie wychodzi ;-)
Teraz tez juz zmykam aaa
Dobrej nocki wszystkim
o matko jedyna chrystusowa...aleś cie sie rozpisały nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytać, bo żelazko się za mną czai:--wściekła/y: i zaraz chyba się porzygam, bo szorowałam kafelki i ciągle czuję smród tego syfu odkamieniacza z biedronki bardzo dobre,ale nie mogę z tym zapachem
widziałam gdzieś coś o smoczku, więc ja nie mia lam tego problemu i nie wiem jakie rady laski dały, bo tylko po tekstach wzrokiem wodziłamale moja kumpela odcinała po kawałku smoka aż zniknął cały, bo robale zjadły
coś jeszcze aha SŁOWICZEK dalej nie palisz??????????????????????????/
jarzebinka zazdroszczę
katka to jak wrócisz w ten weekend 26 czy jakoś to ja se wtedy odbiore foteliki oki????????????????????????bo jade 29)))))))))))))))))))))))))))))))))
i coś jeszcze chciałam,ale zapomłam se szok laseczki !!!!superowo hahah
widziałam gdzieś coś o smoczku, więc ja nie mia lam tego problemu i nie wiem jakie rady laski dały, bo tylko po tekstach wzrokiem wodziłamale moja kumpela odcinała po kawałku smoka aż zniknął cały, bo robale zjadły
coś jeszcze aha SŁOWICZEK dalej nie palisz??????????????????????????/
jarzebinka zazdroszczę
katka to jak wrócisz w ten weekend 26 czy jakoś to ja se wtedy odbiore foteliki oki????????????????????????bo jade 29)))))))))))))))))))))))))))))))))
i coś jeszcze chciałam,ale zapomłam se szok laseczki !!!!superowo hahah
Katka
Użyszkodnik ;)
jarzebinka - witaj,ciesze sie ze wypoczelas ;opis warunkow,przypomina mi wakacje z rodzicami na Mazurach,jak bylam malutka,pierwszy raz bylam pod namiotem znimi jak mialam 2 lata.Do tej pory pamietam tamten wyjazd,pozytywnie:-):-):-).Bylo zajedwabiscie.Jak sobie przypomneta gesia skorke podczas mycia sie rano w misce w wodzie z jeziora..brrrrrrrrryyyyyy/.
Biedronko,owadziku pstry - dobrze spelnie Twe zyczenie
Mi to odpoczywanie zaszkodzi w koncu;-);jestem tak przejedzona,zeczuje,ze mi sie zaraz uleje....Dzisiaj pikne byly z dziadkiem na rybach,podobalo sie,nalapal im do kubelka takie malutkie i sie ciesza.JA za to codziennie mam swieza dostawe ryb do zjedzenia,dziadek lowi,ja jem..pekne,niedlugo bede musiala zmienic login.
Pozdrawia Katka
Biedronko,owadziku pstry - dobrze spelnie Twe zyczenie
Mi to odpoczywanie zaszkodzi w koncu;-);jestem tak przejedzona,zeczuje,ze mi sie zaraz uleje....Dzisiaj pikne byly z dziadkiem na rybach,podobalo sie,nalapal im do kubelka takie malutkie i sie ciesza.JA za to codziennie mam swieza dostawe ryb do zjedzenia,dziadek lowi,ja jem..pekne,niedlugo bede musiala zmienic login.
Pozdrawia Katka
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
jarzebinka mi namiot bez prądu wody znajome kilkanaście lat tak jeździłam i uwielbiam to choć mój Robert niezbyt dla niego ciepła kąpiel w pokoju wygodne łóżko i kibelek koło nosa to podstawa ;-)
u nas właśnie odwrotnie, ja może mniej przepadam za takimi warunkami, ale na te 5-7 dni to może być , a mój M jeździł przez 5 lat studiów na takie obozy na prawie miesiąc i troszeczkę tęskni za tymi czasami więc staramy sie jeździć do nich co roku, pierwszy raz byliśmy jak Kacper miała 4 miesące, wtedy tylko na 3 dni .....
i odziwo dzisiaj nie było problemu z pójściem do żłoba ....
kubala
mama z sierpnia ' 07
witam babeczki
pogoda ładna w koncu sie robi Juz mi troche brakuje tych upałków i pluiskania na działce w basenie.
pinka - a u Was jaka pogoda? A Wy macie jakies plany co do rugiego dziecka?
I mam jeszcze prosbe kochana... masz jaies cenne rady dla mnie co do lotu samolotem? Czy najlepiej wejs jako pierwsza z dzieckiem czy na koncu? Lepiej siedziec z przodu czy na koncu przy wc? Jak mała ci spała podczas lotu i w czym?
Bede wdzieczna za kazde sugestie
jarzebinka, gosia - wyobrazcie sobie, ze ja w zyciu nie bylam pod namiotem. Jakos mnie do tego nie ciagnie, no chyba ze zagranica, bo tam pogoda murowana a w Polsce to nigdy nic nie wiadomo....
katka - ale ci zazdrozcze tych swiezych rybek maniam, mniam
Spadam uspic młodego, bo juz marudzi i oczka pociera...
pogoda ładna w koncu sie robi Juz mi troche brakuje tych upałków i pluiskania na działce w basenie.
pinka - a u Was jaka pogoda? A Wy macie jakies plany co do rugiego dziecka?
I mam jeszcze prosbe kochana... masz jaies cenne rady dla mnie co do lotu samolotem? Czy najlepiej wejs jako pierwsza z dzieckiem czy na koncu? Lepiej siedziec z przodu czy na koncu przy wc? Jak mała ci spała podczas lotu i w czym?
Bede wdzieczna za kazde sugestie
jarzebinka, gosia - wyobrazcie sobie, ze ja w zyciu nie bylam pod namiotem. Jakos mnie do tego nie ciagnie, no chyba ze zagranica, bo tam pogoda murowana a w Polsce to nigdy nic nie wiadomo....
katka - ale ci zazdrozcze tych swiezych rybek maniam, mniam
Spadam uspic młodego, bo juz marudzi i oczka pociera...
taka mama
Sierpniowe mamy'08
cześć mamusie:-)
wiecie co miałam dzisiaj głupi sen
mnie się dzisiaj śniło, że urodziłam, przyznam bardzo, bardzo dziwny sen, bo nic nie pamiętałam z porodu, zasnęłam, a jak się obudziłam to już mały, piękny, czyściutki i zawinięty w pieluszki leżał obok mnie, a jak pytałam pielegniarki jak przebiegł poród to się tylko głupio uśmiechały, i nikt nic mi nie chciał powiedzieć, a jak chciałam zadzwonić do domu to wszystkie telefony nie działały... dziwaczny sen... wiecie to, że kompletnie nic nie pamiętałam z przebiegu porodu, było jeszcze gorsze niż bóle porodowe!!
jakiś koszmarek
buziole mamusie, a widze, że mamy wątek zamknięty do zdjęć, a jak tam się moge dostać?
wiecie co miałam dzisiaj głupi sen
mnie się dzisiaj śniło, że urodziłam, przyznam bardzo, bardzo dziwny sen, bo nic nie pamiętałam z porodu, zasnęłam, a jak się obudziłam to już mały, piękny, czyściutki i zawinięty w pieluszki leżał obok mnie, a jak pytałam pielegniarki jak przebiegł poród to się tylko głupio uśmiechały, i nikt nic mi nie chciał powiedzieć, a jak chciałam zadzwonić do domu to wszystkie telefony nie działały... dziwaczny sen... wiecie to, że kompletnie nic nie pamiętałam z przebiegu porodu, było jeszcze gorsze niż bóle porodowe!!
jakiś koszmarek
buziole mamusie, a widze, że mamy wątek zamknięty do zdjęć, a jak tam się moge dostać?
słowiczek
mama pisklaczków
cześć!
Witam się z kawusią. Muszę zaraz wskoczyć na obroty, bo normalnie czuję się jak na wakacjach...dopiero co z pidżamek wyskoczyliśmy....:-)
Ale i tak dużo roboty nie mam
Kubala, ja jak wieczorem nie poczytam, to zasnąć nie mogę...taki mały nałóg...
Biedronka a co do Twojego pytania to odpowiedź : niestety...
taka mama faktycznie głupkowaty sen...ale ponoć sny wyrażają generalnie, coś co bardzo pragniemy albo się obawiamy.A sama interpretacja snu może być ciekawa. Ja ostatnio miałam koszmarek, ale mąż mnie wybudził i całe szczęście bo już się męczyłąm i jakoś nie chce mi się interpretować tego snu, bo się obawiam, znaczenia...A moje interpretacje a co gorsza, nie raz moje sny mi się sprawdzają...
Katka, 25-go jedziemy na kilka dni nad morze...może w sierpniu...
Witam się z kawusią. Muszę zaraz wskoczyć na obroty, bo normalnie czuję się jak na wakacjach...dopiero co z pidżamek wyskoczyliśmy....:-)
Ale i tak dużo roboty nie mam
Kubala, ja jak wieczorem nie poczytam, to zasnąć nie mogę...taki mały nałóg...
Biedronka a co do Twojego pytania to odpowiedź : niestety...
taka mama faktycznie głupkowaty sen...ale ponoć sny wyrażają generalnie, coś co bardzo pragniemy albo się obawiamy.A sama interpretacja snu może być ciekawa. Ja ostatnio miałam koszmarek, ale mąż mnie wybudził i całe szczęście bo już się męczyłąm i jakoś nie chce mi się interpretować tego snu, bo się obawiam, znaczenia...A moje interpretacje a co gorsza, nie raz moje sny mi się sprawdzają...
Katka, 25-go jedziemy na kilka dni nad morze...może w sierpniu...
witam kobitki
No i mamy kolejnego czyli 12 zeba mała wczoraj ledwo zasneła jak sie nie wydarła uspokoic jej nie mogłam ,ale w koncu sie udało i okazuje sie ze kielek ujrzał swiatło dzienne zawsze tak jestzaraz jem sniadanko i mykam n apoczke jaka godzinke lub dwie mnie nie bedzie;-)
Gosia- to jak cie tak mocno boli to idz do tego detysty a mała dobra hihi
jarzebinka-ja tylko raz byłam pod namiotem i super sprawa jak dla mnie
jedynczy czas w którym bym sie nie wybrała to tylko wtedy jak mam @
Kubala- pogoda u nas taka sobie słonce za chmurami chłodno ale jak narazie nie pada...............co do lotu to w stone polandii mała płakała chwilami przestawala ale ciagle poplakiwała a w druga strone było juz ok spała caly lotnajlepiej usiadz blisko toalety czyli z przodu bo my ledwo ruszylismy to mala sie w pampera zwalila i trzeba było sie przepychac pomiedzy kobitkami bo żarelko sprzedawały z reszta pewnie wiesz,jezeli chodzi o pierwszenstwo to kobieta z dzieckiem zawsze je ma tylko nie wszyscy o tym pamietaja na lotniskach i dyskretnie trzeba o tym przypominacbedzie dobrze nic sie nie martw teraz maly bedzie mial rok to napewno sie czyms zajmie wez mu ksiazke do czytania albo co........
ok lece na papu
No i mamy kolejnego czyli 12 zeba mała wczoraj ledwo zasneła jak sie nie wydarła uspokoic jej nie mogłam ,ale w koncu sie udało i okazuje sie ze kielek ujrzał swiatło dzienne zawsze tak jestzaraz jem sniadanko i mykam n apoczke jaka godzinke lub dwie mnie nie bedzie;-)
Gosia- to jak cie tak mocno boli to idz do tego detysty a mała dobra hihi
jarzebinka-ja tylko raz byłam pod namiotem i super sprawa jak dla mnie
jedynczy czas w którym bym sie nie wybrała to tylko wtedy jak mam @
Kubala- pogoda u nas taka sobie słonce za chmurami chłodno ale jak narazie nie pada...............co do lotu to w stone polandii mała płakała chwilami przestawala ale ciagle poplakiwała a w druga strone było juz ok spała caly lotnajlepiej usiadz blisko toalety czyli z przodu bo my ledwo ruszylismy to mala sie w pampera zwalila i trzeba było sie przepychac pomiedzy kobitkami bo żarelko sprzedawały z reszta pewnie wiesz,jezeli chodzi o pierwszenstwo to kobieta z dzieckiem zawsze je ma tylko nie wszyscy o tym pamietaja na lotniskach i dyskretnie trzeba o tym przypominacbedzie dobrze nic sie nie martw teraz maly bedzie mial rok to napewno sie czyms zajmie wez mu ksiazke do czytania albo co........
ok lece na papu
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
trala la la...a ja nadal nic nie robię...mam mega lenia!!!
Chyba zaraz za taczkę chwycę i będę wozić ziemię....a co wyżyję się za jeden temat...( T. )
Chyba zaraz za taczkę chwycę i będę wozić ziemię....a co wyżyję się za jeden temat...( T. )