reklama
słowiczek
mama pisklaczków
to zamiast wróżki może być św. Mikołaj:-), lub ktokolwiek...u kogo mała może mieć jakiś dziecięcy autorytet, np.jakaś postać z ulubionej bajki, byle poskutkowało...ale ona chyba za mała żeby wiedzieć co to wróżka ;-)
ad.1 Ja też tak miałam. Jak już czas znalazłam na klikanie to mi bb wyłączyli, trochę się powściekałam i poszłam spać:-);-):-)1.Wczoraj wieczorem nie mogłam sie za cholere zalogowac na BB ciągle wyskakiwał mi jakis blad
2.Slowiczek- no witaj po długiej przerwie ja myslalam ze sie na mnie pogniewałas a tu chorubsko sie przyplontało ,duzo zdrowka dla was;-)
Ad.2 Za co miałam się pogniewać??? To była tylko wymiana zdań...A, ze mam inne zdanie od Twojego to już inna bajka. Jak mawia mój Łukasz : Luzik Panie Mc'kwa...:-):-):-)
słowiczek
mama pisklaczków
Kurde...ale jestem głodna...musze jeszcze troszkę poczekac z jedzeniem...Antybiotyk muszę brać dwie godziny po jedzeniu i godzinę przed...Także 3 godziny głodówki...A na coś mam cholerną ochotę, np. na tosta.....( i tu ślinię się jak buldog...):-)
Katka
Użyszkodnik ;)
cze,
jak dzionek WAM mija?
mi leniwie...:-)
a 3mu ostatnio jarzebinki nie widac?moze cos przeoczylam?
pozdrawia Katka
jak dzionek WAM mija?
mi leniwie...:-)
a 3mu ostatnio jarzebinki nie widac?moze cos przeoczylam?
pozdrawia Katka
Katka
Użyszkodnik ;)
Slowiczku -i zdrowka..zdrowka.... musisz byc zdrowa i juz!! a fenoterolu mi nie przypominaj...
słowiczek
mama pisklaczków
ja już spadam...potworki wypuściłam na podwórko, więc teraz muszę kontrolować ich wyczyny...może wieczorem zasiądę...
Katka a Ty już na miejscu???
Katka a Ty już na miejscu???
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
slowiczek - jestem u mamy nadal,bede wracac w wekend 26-27 lipca,a co? Moj mlodszy stworek nadal spi,,a starszy zbiera slimaki:-).ALe jest mi tu fajnie,czuje,ze wypoczelam juz,chcoc nadal jeszcze zasypiam z piknymi,jak je usypiam.Wczorajzasnelam i obudzilam sie rano dopiero.Musimy sie soptkac koniecznie!!!!!