reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

u mnie jedno zasnęło - Amelia
tymczasem Oliwier robi zadymę, ale już jest wszystko pod kontrolą idę go zanieść do łóżeczka.

reklama
ale ona chyba za mała żeby wiedzieć co to wróżka :-D;-)
to zamiast wróżki może być św. Mikołaj:-), lub ktokolwiek...u kogo mała może mieć jakiś dziecięcy autorytet, np.jakaś postać z ulubionej bajki, byle poskutkowało...

1.Wczoraj wieczorem nie mogłam sie za cholere zalogowac na BB ciągle wyskakiwał mi jakis blad:baffled:
2.Slowiczek- no witaj po długiej przerwie ja myslalam ze sie na mnie pogniewałas a tu chorubsko sie przyplontało ,duzo zdrowka dla was;-)
ad.1 Ja też tak miałam. Jak już czas znalazłam na klikanie to mi bb wyłączyli:sorry2:, trochę się powściekałam i poszłam spać:-);-):-)
Ad.2 Za co miałam się pogniewać??? To była tylko wymiana zdań...A, ze mam inne zdanie od Twojego to już inna bajka. Jak mawia mój Łukasz : Luzik Panie Mc'kwa...:-):-):-)

Kurde...ale jestem głodna...musze jeszcze troszkę poczekac z jedzeniem...Antybiotyk muszę brać dwie godziny po jedzeniu i godzinę przed...Także 3 godziny głodówki...A na coś mam cholerną ochotę, np. na tosta.....( i tu ślinię się jak buldog...):-)

ale tu dzisiaj wrze no normalnie nie moge:tak::-) takiego ruchu to tu juz dawno nie bylo....................:no: ale fajnie przynajmniej mozna po marudzić ze sie nie nadrabia hi hi

to zes z tymi kurami wymysliła:-D:-D:-D no ale skora to pomoze to jak najbardziej:tak::tak:...........

kurcze myslałam ze na wyspach pozbede sie domokrążców (Jechowych) ale jednak nie nawet tu duper człowiekowi zawracają brrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
slowiczek - jestem u mamy nadal,bede wracac w wekend 26-27 lipca,a co? :cool2: Moj mlodszy stworek nadal spi,,a starszy zbiera slimaki:-).ALe jest mi tu fajnie,czuje,ze wypoczelam juz,chcoc nadal jeszcze zasypiam z piknymi,jak je usypiam.Wczorajzasnelam i obudzilam sie rano dopiero:sorry:.Musimy sie soptkac koniecznie!!!!!

Do góry