reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

u mnie jedno zasnęło - Amelia
tymczasem Oliwier robi zadymę, ale już jest wszystko pod kontrolą idę go zanieść do łóżeczka.

reklama
ale ona chyba za mała żeby wiedzieć co to wróżka :-D;-)
to zamiast wróżki może być św. Mikołaj:-), lub ktokolwiek...u kogo mała może mieć jakiś dziecięcy autorytet, np.jakaś postać z ulubionej bajki, byle poskutkowało...

1.Wczoraj wieczorem nie mogłam sie za cholere zalogowac na BB ciągle wyskakiwał mi jakis blad:baffled:
2.Slowiczek- no witaj po długiej przerwie ja myslalam ze sie na mnie pogniewałas a tu chorubsko sie przyplontało ,duzo zdrowka dla was;-)
ad.1 Ja też tak miałam. Jak już czas znalazłam na klikanie to mi bb wyłączyli:sorry2:, trochę się powściekałam i poszłam spać:-);-):-)
Ad.2 Za co miałam się pogniewać??? To była tylko wymiana zdań...A, ze mam inne zdanie od Twojego to już inna bajka. Jak mawia mój Łukasz : Luzik Panie Mc'kwa...:-):-):-)

Kurde...ale jestem głodna...musze jeszcze troszkę poczekac z jedzeniem...Antybiotyk muszę brać dwie godziny po jedzeniu i godzinę przed...Także 3 godziny głodówki...A na coś mam cholerną ochotę, np. na tosta.....( i tu ślinię się jak buldog...):-)

ale tu dzisiaj wrze no normalnie nie moge:tak::-) takiego ruchu to tu juz dawno nie bylo....................:no: ale fajnie przynajmniej mozna po marudzić ze sie nie nadrabia hi hi

to zes z tymi kurami wymysliła:-D:-D:-D no ale skora to pomoze to jak najbardziej:tak::tak:...........

kurcze myslałam ze na wyspach pozbede sie domokrążców (Jechowych) ale jednak nie nawet tu duper człowiekowi zawracają brrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
slowiczek - jestem u mamy nadal,bede wracac w wekend 26-27 lipca,a co? :cool2: Moj mlodszy stworek nadal spi,,a starszy zbiera slimaki:-).ALe jest mi tu fajnie,czuje,ze wypoczelam juz,chcoc nadal jeszcze zasypiam z piknymi,jak je usypiam.Wczorajzasnelam i obudzilam sie rano dopiero:sorry:.Musimy sie soptkac koniecznie!!!!!

Do góry