reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej mamusie!
Czy któraś z was robiła USG 3d w Poznaniu? Bo ja już sama nie wiem...Wszędzie gdzie dzwonię mówią, że robią ale po 24 tyg. A córka znajomej w Bydgoszczy zrobiła w 13 tyg. Czy któraś z was wie gdzie w Poznaniu można zrobić wcześniej?

reklama
No własnie tylko tam tak pisze...dzis dzwoniłam i mnie odesłali do 24 tyg na 3d, normalne, owszem ale 3d niee...

dzwoniłam to tam mi kobitka z pracowni usg powiedziała ze u nich nie zrobie jesli nie mam od nich lekarza prowadzacego...chyba sciema jakas

jarzebinka- ty mnie nie strasz z tymi zebam bo jak narazie to po tamtych dwóch mam jeszcze uraz:-),a kiedy sie spotykacie? bo ja bede w marcu 27-go:-) i tez organizujemy spotkanie mam z Bloga- smykowego ciekawa jestej jak bedzie hi hi

Pinka, po pierwsze do 5 masz jeszcze troszke czasu więc na pewno zdążysz sie do nich wyspać :tak: po drugie spotkanie z Bloga-Smykowego będzie na pewno suuuuuuuuuuuuuuper, w końcu to spotkanie mamuś, więc ......, po trzecie nasze spotkanie nie ma jeszcze terminu więc możemy je ustalis i dostosować do Twojego pobytu w Polsce :tak: a co im nas więcej tym lepiej :-)

kiedy tak to czytam to sobie myślę że w najbliższyych iesiącach nie czeka nie ani jedna przespana noc.
nie będzie tak żle, zanim kolejne ząbki i 5 to napewno znajdzie sie jakaś przespana noc :cool2:

Hej mamusie!
Czy któraś z was robiła USG 3d w Poznaniu? Bo ja już sama nie wiem...Wszędzie gdzie dzwonię mówią, że robią ale po 24 tyg. A córka znajomej w Bydgoszczy zrobiła w 13 tyg. Czy któraś z was wie gdzie w Poznaniu można zrobić wcześniej?

ja nie pomoge, bo nie wiem co, gdzie i jak w tym Poznaniu, a wogóle, to niech mnie któraś oświeci, co to za USG 3d, mnie to takiego nie robili i nic o takim nie mówili ??? :no:

spokojnego wieczorku :cool2:

To nie to że mi jakoś tak strasznie zależy tylko dziwi mnie że są w necie zdjęcia np z 15 tyg, a z 17 tyg to juz norma, a nikt nie chce tego robic. I to bez zadnego logicznego wytłumaczenia dlaczego. Jasne, gdyby to było szkodliwe...ale nie jest. Gdyby było bezpłatne...ale nie jest.

cześć Poznanianki.
Witam serdecznie nowe mamusie!!!
Widzę, że jarzebinka trzyma rękę na pulsie!!! I dobrze...bo bez Ciebie dawno by to podforum padło.

A ja wsiąkłam...dostałam w prezencie fotopstryka i teraz się uczę. Nawet nie wiedziałam, ze fotografowanie może być taką trudną sztuką. Ale się nie poddaję...
Mam nowe hobby. Stąd moja nieobecność.

Gabiszon już 3 tydzień chodzi do przedszkola ale jacyś tacy do końca zdrowi nie jesteśmy. Najgorzej ze mną....z nosa leci jak z kranu...ale ogólnie jest OK.

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny, witam nowe mamusie.
Muszę sie pochwalić ze Sandzia załapała sztukę siusiania na nocnik, jestem normalnie w szoku ściąga spodenki siada i robi. Bardzo sie wtedy cieszy . Wczoraj po raz pierwszy zrobiła kupkę. Jestem z niej dumną i z siebie tez że nie odpuściłam bo było chwilami kiepsko. Pieluszkę zakładam na noc i jak wychodzimy.
Jeśłi chodzi o pracę to byłam na rozmowie ale wybrali panią bardziej elestyczną czasowo...cokolwiek to znaczy.
Przyznam że nastawiłam sie bardzo pozytywnie na ta prace i rozmowa była ok, no ale coz zawsze znajdzie sie ktoś lepszy. Przynajmniej kolejna rozmowa nie bedzie dla mnie juz tak stresująca. Szukam dalej:)
Gdzie to słońce...
Poza tym zapisuje małą do przedszkola, Sandzia jak widzi budynek przedszkola to chce już isc do dzieci i bawic sie. Oby jej ten zapał został:)
Pozdrawiam,.

czesc babeczki byam wczoraj z dzidzią no i niestety mała warzy tylko 6720kg:szok: masakra załamałam sie jak ta wage zobaczyłam:zawstydzona/y: kazdy mówi ze jest ok bo ona w siatce centylowe sie miesci najwyrazniej ma dobre spalanie:-):-):-) a pozatym jest bardzo ruchliwa i silna wiec podobno nie mam sie czym martwic:confused: juz sama nie wiem hmmmmm......

gosia_k23- cudny filmik oglondałam:-) ja tez nie miałam niestety takiego usg:-(
kkatasia1- gratulujemy nocnikowego sukcesu:-) a co do pracy to napewno trafisz na cos lepszego czesto tak jest ze jak sie ktos bardzo nastawi to nici z tego ja tez tak mam trzymam kciuki:-)
ok lece obiad gotowa u nas slonko dzis piekne ale wiaterek troszke mrozny spacer zaliczony hi hi teraz do garów:baffled:
wkleje wam moje cudo z dwoma perełkami na przodzie hi hi

Załączniki

• SL731005.jpg
    SL731005.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
skoro mówicie ze w Poznaniu taka brzydka pogoda to na poprawe humorku przesyłam troszke wiosny:-)

Załączniki

• wiosna.jpg
    wiosna.jpg
    97,1 KB · Wyświetleń: 41
  • wiosna1.jpg
    wiosna1.jpg
    111,9 KB · Wyświetleń: 39
  • wiosna3.jpg
    wiosna3.jpg
    100,8 KB · Wyświetleń: 40
Do góry