reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej mamusie!
Czy któraś z was robiła USG 3d w Poznaniu? Bo ja już sama nie wiem...Wszędzie gdzie dzwonię mówią, że robią ale po 24 tyg. A córka znajomej w Bydgoszczy zrobiła w 13 tyg. Czy któraś z was wie gdzie w Poznaniu można zrobić wcześniej?

reklama
No własnie tylko tam tak pisze...dzis dzwoniłam i mnie odesłali do 24 tyg na 3d, normalne, owszem ale 3d niee...

dzwoniłam to tam mi kobitka z pracowni usg powiedziała ze u nich nie zrobie jesli nie mam od nich lekarza prowadzacego...chyba sciema jakas

jarzebinka- ty mnie nie strasz z tymi zebam bo jak narazie to po tamtych dwóch mam jeszcze uraz:-),a kiedy sie spotykacie? bo ja bede w marcu 27-go:-) i tez organizujemy spotkanie mam z Bloga- smykowego ciekawa jestej jak bedzie hi hi

Pinka, po pierwsze do 5 masz jeszcze troszke czasu więc na pewno zdążysz sie do nich wyspać :tak: po drugie spotkanie z Bloga-Smykowego będzie na pewno suuuuuuuuuuuuuuper, w końcu to spotkanie mamuś, więc ......, po trzecie nasze spotkanie nie ma jeszcze terminu więc możemy je ustalis i dostosować do Twojego pobytu w Polsce :tak: a co im nas więcej tym lepiej :-)

kiedy tak to czytam to sobie myślę że w najbliższyych iesiącach nie czeka nie ani jedna przespana noc.
nie będzie tak żle, zanim kolejne ząbki i 5 to napewno znajdzie sie jakaś przespana noc :cool2:

Hej mamusie!
Czy któraś z was robiła USG 3d w Poznaniu? Bo ja już sama nie wiem...Wszędzie gdzie dzwonię mówią, że robią ale po 24 tyg. A córka znajomej w Bydgoszczy zrobiła w 13 tyg. Czy któraś z was wie gdzie w Poznaniu można zrobić wcześniej?

ja nie pomoge, bo nie wiem co, gdzie i jak w tym Poznaniu, a wogóle, to niech mnie któraś oświeci, co to za USG 3d, mnie to takiego nie robili i nic o takim nie mówili ??? :no:

spokojnego wieczorku :cool2:

To nie to że mi jakoś tak strasznie zależy tylko dziwi mnie że są w necie zdjęcia np z 15 tyg, a z 17 tyg to juz norma, a nikt nie chce tego robic. I to bez zadnego logicznego wytłumaczenia dlaczego. Jasne, gdyby to było szkodliwe...ale nie jest. Gdyby było bezpłatne...ale nie jest.

cześć Poznanianki.
Witam serdecznie nowe mamusie!!!
Widzę, że jarzebinka trzyma rękę na pulsie!!! I dobrze...bo bez Ciebie dawno by to podforum padło.

A ja wsiąkłam...dostałam w prezencie fotopstryka i teraz się uczę. Nawet nie wiedziałam, ze fotografowanie może być taką trudną sztuką. Ale się nie poddaję...
Mam nowe hobby. Stąd moja nieobecność.

Gabiszon już 3 tydzień chodzi do przedszkola ale jacyś tacy do końca zdrowi nie jesteśmy. Najgorzej ze mną....z nosa leci jak z kranu...ale ogólnie jest OK.

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny, witam nowe mamusie.
Muszę sie pochwalić ze Sandzia załapała sztukę siusiania na nocnik, jestem normalnie w szoku ściąga spodenki siada i robi. Bardzo sie wtedy cieszy . Wczoraj po raz pierwszy zrobiła kupkę. Jestem z niej dumną i z siebie tez że nie odpuściłam bo było chwilami kiepsko. Pieluszkę zakładam na noc i jak wychodzimy.
Jeśłi chodzi o pracę to byłam na rozmowie ale wybrali panią bardziej elestyczną czasowo...cokolwiek to znaczy.
Przyznam że nastawiłam sie bardzo pozytywnie na ta prace i rozmowa była ok, no ale coz zawsze znajdzie sie ktoś lepszy. Przynajmniej kolejna rozmowa nie bedzie dla mnie juz tak stresująca. Szukam dalej:)
Gdzie to słońce...
Poza tym zapisuje małą do przedszkola, Sandzia jak widzi budynek przedszkola to chce już isc do dzieci i bawic sie. Oby jej ten zapał został:)
Pozdrawiam,.

czesc babeczki byam wczoraj z dzidzią no i niestety mała warzy tylko 6720kg:szok: masakra załamałam sie jak ta wage zobaczyłam:zawstydzona/y: kazdy mówi ze jest ok bo ona w siatce centylowe sie miesci najwyrazniej ma dobre spalanie:-):-):-) a pozatym jest bardzo ruchliwa i silna wiec podobno nie mam sie czym martwic:confused: juz sama nie wiem hmmmmm......

gosia_k23- cudny filmik oglondałam:-) ja tez nie miałam niestety takiego usg:-(
kkatasia1- gratulujemy nocnikowego sukcesu:-) a co do pracy to napewno trafisz na cos lepszego czesto tak jest ze jak sie ktos bardzo nastawi to nici z tego ja tez tak mam trzymam kciuki:-)
ok lece obiad gotowa u nas slonko dzis piekne ale wiaterek troszke mrozny spacer zaliczony hi hi teraz do garów:baffled:
wkleje wam moje cudo z dwoma perełkami na przodzie hi hi

Załączniki

• SL731005.jpg
    SL731005.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
skoro mówicie ze w Poznaniu taka brzydka pogoda to na poprawe humorku przesyłam troszke wiosny:-)

Załączniki

• wiosna.jpg
    wiosna.jpg
    97,1 KB · Wyświetleń: 43
  • wiosna1.jpg
    wiosna1.jpg
    111,9 KB · Wyświetleń: 43
  • wiosna3.jpg
    wiosna3.jpg
    100,8 KB · Wyświetleń: 44
Do góry