reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

anula883 - nie znam lekarki z piątkowa, ale znam super lekarke, które jest ordynatorem w szpitalu na Nowowiejskiego. Super pediatra i przyjeżdza do domu. Nam juz pare razy pomogła...
Podaj maila to wyslę Ci nr tel.

reklama
A tak poza tym ... to witam

Jestem tu u Was pierwszy raz. Mieszkam w Poznania w okolicach Rataj (bardzo blisko Malty). Może jakaś mama ma ochote na spacer? Bo my tak prawie cały czas sami chodzimy tzn. ja i moj 6 mc. synek ;-)

anula833@o2.pl bardzo Ci dziękuję kubala. ja też jestem tutaj nowa a jesli chodzi o spacer to bardzo chętnie się dołączymy jak już przestanie wiać i padać.wiem co znaczą spacery tylko z paromiesięcznym szkrabem który i tak zaśnie.mój Staś ma siedem miesięcy

możesz trzymać obiecuję za telefon ale na razie okazał się nie potrzebny znalazł się winowajca gorączki mojego synka pierwszy ząbek.i to jaki.prawa dolna trójka jak tylko się pokazał moje dziecko cudownie ozdrowiało a bardzo ciężko to przechodził

gosiu jeżeli Twoja gorzej przechodziła jedynki i to jest norma to jestem przerażona małego na trójke od piątku męczyła temperatura i to ok 38 cały czas więc na chwile obecną nie wyobrażam sobie gorzej

witam serdecznie wszystkie Poznanianki a szczególnie te nowe :tak::-) i zapraszam do częstych odwiedzinek :-):tak: co do spacerku to też bym się chetnie przyłączyła, mam kawałek, ale mam autobus pod nosem, wiec zaden problem ;-) poczekajmy tylko na ładna pogode i możemy sie umawiać:-D:tak:

mam nadzieje,że te ząbkowe problemy już przeszły i jetst lepiej :confused: ale nie chce was straszyć ale poczekajcie do 5, to są ponoć bardzo bolące ząbki, dzieci bardzo żle reaguja właśnie na wychodzace 5 :shocked2:

życzę miłej niedzieli :happy2::cool2::happy2:

Witajcie babeczki:-) kurcze jak ja nie lube poniedziałków bo mój do pracy a ja sama z dzieciatkiem brrrrrrr:-) nie lubie tak bo nam sie nudzi:-) wy tez tak macie?
a co do zabków to nic nie mówcie moja mała jak miala 5-miesiecy i 1-tydzien to przez 3dni płakała nie wrecz darła sie :wściekła/y: nie wiedzielismy o co chodzi dopiero jak zaczeła jej z buzi w ogromnych ilosciach slina wypływac tak poprostu włozyłam palca do buzi i znalazłam zebola po 3 dniach nastepnego wiec ma juz 2:-) w szoku byłam ze tak szybko jej wyszły:szok:teraz czekamy na nastepne:-)
jarzebinka- ty mnie nie strasz z tymi zebam bo jak narazie to po tamtych dwóch mam jeszcze uraz:-),a kiedy sie spotykacie? bo ja bede w marcu 27-go:-) i tez organizujemy spotkanie mam z Bloga- smykowego ciekawa jestej jak bedzie hi hi
anul833 trzymam kciuki z twoje szczescie oby sie tak nie meczyło ach te zebole wstretne całe zycie sa z nimi problemy buzka dla was:-)
Gosia_k23- 5 zębów w tydzien no prosze jaki wysyp juz sie boje jak moja mała tak wszystkie bedzie przezywała jak te dwa to oszaleje:wściekła/y:
kubala- ja tez mam córeczkę 6-miesieczną:-) w polandii dopiero bede 27 marca ale chetnie na spacerek sie wybiore jesli moge rzecz jasna:-) kiedy twój synek sie dokładnie urodzil?
ok kobitki lece bo z małą do Baby Clinic sie szykuje po zmiane mleka na nastepne i wprawdze jej wage bo chudzina z niej:szok: odezwe sie wieczorkie
buziaki dla was miłego dnia

gosia_k23- jak byłam z nia 2 miesiace temu to wazyła 6140kg:tak: ciekawa jestem ile teraz:confused:ogólnie jest kilo w plecy przez szpital............no coz zobaczymy

reklama
witam serdecznie wszystkie Poznanianki a szczególnie te nowe :tak::-) i zapraszam do częstych odwiedzinek :-):tak: co do spacerku to też bym się chetnie przyłączyła, mam kawałek, ale mam autobus pod nosem, wiec zaden problem ;-) poczekajmy tylko na ładna pogode i możemy sie umawiać:-D:tak:

mam nadzieje,że te ząbkowe problemy już przeszły i jetst lepiej :confused: ale nie chce was straszyć ale poczekajcie do 5, to są ponoć bardzo bolące ząbki, dzieci bardzo żle reaguja właśnie na wychodzace 5 :shocked2:

życzę miłej niedzieli :happy2::cool2::happy2:
kiedy tak to czytam to sobie myślę że w najbliższyych iesiącach nie czeka nie ani jedna przespana noc.tym bardziej mnie to załamuje bo mały zawsze ładnie spał w nocy miał dwa miesiące jak pierwszy raz przespał całą noc nie budził się nawet jak go wyciągałam na karmienie i tak spał do teraz.od miesiąca daje czadu.pozdrawiam

Do góry