reklama
anula833@o2.pl bardzo Ci dziękuję kubala. ja też jestem tutaj nowa a jesli chodzi o spacer to bardzo chętnie się dołączymy jak już przestanie wiać i padać.wiem co znaczą spacery tylko z paromiesięcznym szkrabem który i tak zaśnie.mój Staś ma siedem miesięcy
możesz trzymać obiecuję za telefon ale na razie okazał się nie potrzebny znalazł się winowajca gorączki mojego synka pierwszy ząbek.i to jaki.prawa dolna trójka jak tylko się pokazał moje dziecko cudownie ozdrowiało a bardzo ciężko to przechodził
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam serdecznie wszystkie Poznanianki a szczególnie te nowe :-) i zapraszam do częstych odwiedzinek :-) co do spacerku to też bym się chetnie przyłączyła, mam kawałek, ale mam autobus pod nosem, wiec zaden problem ;-) poczekajmy tylko na ładna pogode i możemy sie umawiać
mam nadzieje,że te ząbkowe problemy już przeszły i jetst lepiej ale nie chce was straszyć ale poczekajcie do 5, to są ponoć bardzo bolące ząbki, dzieci bardzo żle reaguja właśnie na wychodzace 5
życzę miłej niedzieli
mam nadzieje,że te ząbkowe problemy już przeszły i jetst lepiej ale nie chce was straszyć ale poczekajcie do 5, to są ponoć bardzo bolące ząbki, dzieci bardzo żle reaguja właśnie na wychodzace 5
życzę miłej niedzieli
Witajcie babeczki:-) kurcze jak ja nie lube poniedziałków bo mój do pracy a ja sama z dzieciatkiem brrrrrrr:-) nie lubie tak bo nam sie nudzi:-) wy tez tak macie?
a co do zabków to nic nie mówcie moja mała jak miala 5-miesiecy i 1-tydzien to przez 3dni płakała nie wrecz darła sie nie wiedzielismy o co chodzi dopiero jak zaczeła jej z buzi w ogromnych ilosciach slina wypływac tak poprostu włozyłam palca do buzi i znalazłam zebola po 3 dniach nastepnego wiec ma juz 2:-) w szoku byłam ze tak szybko jej wyszłyteraz czekamy na nastepne:-)
jarzebinka- ty mnie nie strasz z tymi zebam bo jak narazie to po tamtych dwóch mam jeszcze uraz:-),a kiedy sie spotykacie? bo ja bede w marcu 27-go:-) i tez organizujemy spotkanie mam z Bloga- smykowego ciekawa jestej jak bedzie hi hi
anul833 trzymam kciuki z twoje szczescie oby sie tak nie meczyło ach te zebole wstretne całe zycie sa z nimi problemy buzka dla was:-)
Gosia_k23- 5 zębów w tydzien no prosze jaki wysyp juz sie boje jak moja mała tak wszystkie bedzie przezywała jak te dwa to oszaleje
kubala- ja tez mam córeczkę 6-miesieczną:-) w polandii dopiero bede 27 marca ale chetnie na spacerek sie wybiore jesli moge rzecz jasna:-) kiedy twój synek sie dokładnie urodzil?
ok kobitki lece bo z małą do Baby Clinic sie szykuje po zmiane mleka na nastepne i wprawdze jej wage bo chudzina z niej odezwe sie wieczorkie
buziaki dla was miłego dnia
a co do zabków to nic nie mówcie moja mała jak miala 5-miesiecy i 1-tydzien to przez 3dni płakała nie wrecz darła sie nie wiedzielismy o co chodzi dopiero jak zaczeła jej z buzi w ogromnych ilosciach slina wypływac tak poprostu włozyłam palca do buzi i znalazłam zebola po 3 dniach nastepnego wiec ma juz 2:-) w szoku byłam ze tak szybko jej wyszłyteraz czekamy na nastepne:-)
jarzebinka- ty mnie nie strasz z tymi zebam bo jak narazie to po tamtych dwóch mam jeszcze uraz:-),a kiedy sie spotykacie? bo ja bede w marcu 27-go:-) i tez organizujemy spotkanie mam z Bloga- smykowego ciekawa jestej jak bedzie hi hi
anul833 trzymam kciuki z twoje szczescie oby sie tak nie meczyło ach te zebole wstretne całe zycie sa z nimi problemy buzka dla was:-)
Gosia_k23- 5 zębów w tydzien no prosze jaki wysyp juz sie boje jak moja mała tak wszystkie bedzie przezywała jak te dwa to oszaleje
kubala- ja tez mam córeczkę 6-miesieczną:-) w polandii dopiero bede 27 marca ale chetnie na spacerek sie wybiore jesli moge rzecz jasna:-) kiedy twój synek sie dokładnie urodzil?
ok kobitki lece bo z małą do Baby Clinic sie szykuje po zmiane mleka na nastepne i wprawdze jej wage bo chudzina z niej odezwe sie wieczorkie
buziaki dla was miłego dnia
reklama
kiedy tak to czytam to sobie myślę że w najbliższyych iesiącach nie czeka nie ani jedna przespana noc.tym bardziej mnie to załamuje bo mały zawsze ładnie spał w nocy miał dwa miesiące jak pierwszy raz przespał całą noc nie budził się nawet jak go wyciągałam na karmienie i tak spał do teraz.od miesiąca daje czadu.pozdrawiamwitam serdecznie wszystkie Poznanianki a szczególnie te nowe :-) i zapraszam do częstych odwiedzinek :-) co do spacerku to też bym się chetnie przyłączyła, mam kawałek, ale mam autobus pod nosem, wiec zaden problem ;-) poczekajmy tylko na ładna pogode i możemy sie umawiać
życzę miłej niedzieli