reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guziczek ja mam od babci drożdżowe bułeczki z serkie. Pyszota! Wczoraj nam zrobiła dwie blachy i chałke
b040.gif

reklama
ja bym sobie poszła na aqua aerobik.. jak już w lutym na dłużej wpadnę do dziadków, to pochodzę parę razy..
id postanowiłam od teraz zero słodkiego! muszę się w końcu wziąść za siebie, bo jak ja wyglądam :-(

Rikapa do kiedy masz opiekę? będziesz w piątek w pracy?

rikapa teraz w modzie babki które jak to mój Mąż mówi "mają czym oddychać i na czym siedzieć bo kobieta to musi mieć wałeczki żeby było za co złapać"
tak się mówi, ale jeśli żona będzie o siebie dbała, to mąż nie będzie się za innymi oglądał, tylko będzie dbał, żeby mu ktoś inny żony nie zabrał :-D

edit faceci czasem ;przy takich babkach zbyt bezpiecznie się czują.. albo szukają czegoś innego gdzie indziej.. niestety..

ja bym sobie poszła na aqua aerobik.. jak już w lutym na dłużej wpadnę do dziadków, to pochodzę parę razy..
id postanowiłam od teraz zero słodkiego! muszę się w końcu wziąść za siebie, bo jak ja wyglądam :-(

Rikapa do kiedy masz opiekę? będziesz w piątek w pracy?

jestem w piątek o ile mnie nie wywalą :-D

reklama
szczerze mówiąc to ja nigdy szczupła nie byłam. Zawsze taki klusek. No przyznam sie bez bicia że ja uwielbiam gotować i jeść. Ciężko mi jest sie odchudzać. Ale matka natura po porodzie i w ciąży zadbała o mnie bo w ciąży schudłam 10kg (w sumie to zrzuciłam część opuchlizny sterydowej) a po porodzie też jakoś mi dupa zleciała mimo że specjalnie nie patrze co jem czy ile to ma kalorii. A na basen bardzo chętnie bym sie przeszła.

Do góry