reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat910 a mój nie wiem co lubi :-D nie dogadujemy się ostatnio :-(
Oj to nie fajnie! No to może kolacyjka we dwoje polepszyłaby relacje?

mój na szczęście nigdy złego słowa mi nie powiedział, za to zawsze powtarza, że kręcę go taka jaka jestem i że mam się nie przejmować :-) ale ja jednak dla samej siebie chciałabym.. kurcze ten dukan kojarzy mi się z mięsem gotowanym..
a ja jeśli chodzi o mięso to zjem tylko kurczaka z piekarnika lub fileta z kuraka.. nic więcej..
E bez przesady. Możesz przecież dodawać sosy na bazie nabiału. Ja mam książke z przepisami a internet aż dudni od kombinacji żeby najeść sie pysznie i zgodnie z zasadami diety.

reklama
Wróciłam:)
Dostałam urlop!
Ja tam też do najchudszych nie należę:( Tak 5kg mniej by się przydało, ale słodycze...mniami:D
Rikapa z nami zawsze:)
Kupiłam sobie dziś spódniczkę i kozaczki...bo już w czym chodzić nie mam!

Skrzat gratuluję urlopu!

widzę że temat diet poruszany.. co to onz?
ja przed studiami to szczypior byłam, jakbym Wam pokazała foty to byście się za głowę złapały.. ale potem powolutku zrobiłam się bardziej kobieca a w ciązy to już w ogóle :D 26kg przytyłam, widze że Brzoskwinka podobnie :) ale już (dopiero!) wszystko zeszło, jedyne co to jeszcze tak z 5kg mogłoby spaść, bo chwilę przed ciążą właśnie przytyłam. tylko najlepsze jest to że ja praktycznie słodyczy nie jem bo nie lubię - serio! od czasu do czasu ptasie mleczko albo rafaello ale ciastek i ciast nie lubię.. o, chyba że pierniczki korzenne. cola mi starczy za słodycze :D już częściej fast food u mnie wjeżdża ale to też nie jakoś często. dlatego nie zamierzam się odchudzać tylko posportować (Guziczek i Brzoskwinka - jesteśmy umówione!), zwłaszcza, że jak skończę karmić piersią to też będę mniej jeść bo teraz to po nocnych karmieniach to budzę się mega głodna że i 4 kanapki na raz wciągnę :D

reklama
Skrzat gratulacje urlopu!

Rikapa uszy do góry! Będzie dobrze. Na każdego chłopa jest sposób.

Tygrynka ja nawet słyszałam że w czasie cycolenia nie powinno sie odchudzać bo to szkodzi produkcji pokarmu.

Do góry