reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guziczek wiesz co..ja sie rozgladam i juz powoli mi sie co nie co nakresla...:-D
Moj Ł. ma mi pomoc bo na razie to nic nie robi albo jak cos mowi to mi sie nie podoba ha ha ;-)
Planujemy kwiecien badz czerwiec....miał być sierpien ale ludzie potem wakacje jeszcze maja i to tak nie wiadomo...
z tym ze w kwietniu cena wyzsza za sale i wez tu badz madry...

dziewczyny pisalyscie ze bylyscie na tym poznanskim slubnym forum chce cos tam napisac ale nie moge bo musze miec jakies uprawnienia...a a jestem zalogowana dziwne

mlody ma dzis na obiadek nasz rosolek i makaron literki :)))

reklama
Skrzat910 o matko, ale miałaś przejścia.. ale faktycznie twarda jesteś, no i teraz masz swoją małą normalną rodzinkę :)

Ilonka co tam?? przytulak!!

Marcia super że bez egzaminów! a suknię śliczną sobie wybrałaś, na pewno będziesz wyglądała pięknie, bo ja z moimi 163cm (jak ktoś nieuważnie mierzy, bo tak to pewnie z cm lub dwa mniej :p) i pełnymi biodrami i biustem to bym co najmniej bezowato wyglądała :D
co kupiłaś młodemu?
Marcia a Ty na przyszły kwiecień szukasz czy jeszcze dalej?

my po obiadku, zaraz się zbieramy i mykamy na zakupy, tym razem cel bliski: Castorama :D

dzis usiadez Ł. i powaznie obgadamy termin zrobimy liste gosci mniej wiecej ;-) bo pewnie sie grono powiekszy ...kwiecien wybralam bo maly bedzie mial 2 latka i chcemyw jego urodzinki a jak nie da rady to czerwiec
aporpo sukni to ja mam szerokie biodra ale za to maly biust i duze wciecie w talii wiec ta suknia bedzie idealna tzn ten fason albo mysle jeszcze nad dolem z pior :):p

mlodemu kupilam telefon taki ze sluchawka ;-) kaszki smoczki nowe i rozne *******ki i bluze na wiosne...

Ilonqa Poznaskie forum lubne :: Strona Gwna

ale jaja - ten filmik co wczoraj wrzuciła Ilonka z tańcem to moja sąsiadka z Mazur :D tak mi się wydawało że to ona ale teraz sprawdziłam jej foty na nk - tak, to Aniela :D:D:D świat jest jeszcze mniejszy niż nam się wydawało :p

witam ponownie trochę sobie pospałam , mała nadal śpi ;-) dziś pierwszą noc w domku same będziemy bo mój idzie na nockę :-(

reklama
Do góry