reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No i znowu bym spadła z kanapy. Dzwonie do Męża a on mi mówi że.... teścia nie ma:szok:. Chata zamknięta a jego wsiąkło i Mąż wraca do domu. Chyba sie boi hehehe
a010.gif

reklama
Witam dziewczynki:)
Skrzat910 współczucia, biedna babcia, mam nadzieję, że babcia już ok:)
Rikapa zdrówka żebys i Ty się nie rozłożyła!
Na-tuska Ty to masz szpital w domu! Trzymaj się kochana, zdrówka dla pociech!
Marciaa suknie piękna, ale nie dla mnie:p mi princesski niezbyt podchodzą, ale jak ja szukałam swojej sukni jedna dziewczyna mierzyła i wyglądała olśniewająco, pytanie czy wygodnie:p Ja znalazlam suknię zupełnie inną niż szukałam i to była ta:p Suknia musi być wygodna:)
Ja miałam taką:p http://img513.imageshack.us/img513/7296/925.jpg
Tygrynka Ty yo obieżyświat jesteś:p
Ilonka mnie tam te tańce też nie podchodzą, niestety jeśli to para do której to pasuje ma taki styl i się w tym czuje to ok, ale takie na sztucznie uczenie się nie dla mnie:p My do u2 tańczyliśmy, ale nie klasycznego, tylko Bono w duecie z the corrs "stars go blue" ale u2 musiało być, nawet set piosenek tylko u2 na weselu mieliśmy, ale to dlatego że grał zespół Rockowy u nas i nam na żywo zagrali, a Zbyszko dla mnie spiewał u2 "all i want is you:) a tak apropo polecam http://www.youtube.com/watch?v=kCGCEbEreQw&feature=related ci ludzie mieli jaja, widać że to czują:p
Dziewczyny mam prośbę piszcie Skrzat910 i Skrzat:p bo się myli:p
Dziś mamcia przyjeżdza do Basi a ja jadę gadać z szefem:( I jeszcze spotkanie mi Towarzystwo w którym działam na sobotę na 12 wymysliło noworoczne, kurcze teraz nie wiem co zrobić:(

Ostatnia edycja:
kuruję się :-) mała już lepiej :-)
Skrzat910 ech tylko żeby nie było tak że Twój straci pracę skoro u ojca pracuje :-( wiesz jak to jest :-(

Mąż właśnie wrócił. Teścia nie ma i dodzwonić też sie nie idzie.

Brzoskwinka ty sie pytałaś czy mnie dziadki wychowali. Odp tak. Ale ja mam rodziców i oni żyją. Z matką nie utrzymuje kontaktu tak jak cała moja rodzina bo ona jest szurnięta. Wiecznie afery robi że człowiek pod ziemie chce sie zapaść. Miałaby życie jak w niebie. Ojciec to w obecnej chwili emerytowany wojskowy i kiedyś to bycie wojskowym to było coś. Matka tego nie doceniła, robiła wieczne afery, zaniedbała sie i nas. Mnie zabrali dziadki jak miałam 6 lat a niedługo potem ojciec od matki uciekł. Brata też zmarnowała. Ledwo skończył podstawówke, a potem trafił do domu Dziecka. Jest uparty, wulgarny, nie znosi żadnej krytyki ogólnie wcielone zło i identyczny charakter jak matka. Dziadki im pomagali ile szło ale za każdym razem były wieczne pretensje i awantury. Ojciec niedawno wrócił do nich by ratować syna i było jakiś czas dobrze. Ale rok temu dostał zawału, potem siadły mu nerki i teraz tylko przeszczep go uratuje. Niedługo po tym zawale matka wniosła o rozwód z orzeczeniem o winie ojca i sąd w październiku orzekł rozwód ale z winy obu stron i zobowiązał tate do płacenia 200zl na rzecz mamy co miesiąc a ją do pokrywania połowy rachunków. Tata płaci, matka nie. On kocha wnuczke ale nie może teraz do niej przyjechać bo dializy ma itp a ona od porodu nawet nie zadzwoniła co z nami. Tak po łebkach mniej więcej wiecie jakie mam przesrane życie.

Skrzat o kurcze.. ile Ty kobieto przeszłaś! :-( ale tak jak piszesz swoje wypowiedzi, wnioskuję, że twarda jesteś i nie dajesz się. to dobrze, musisz być silna..

mój tata też jest wojskowym, mój mąż również...

edit. Ilonka co jest? czemu doły?

Skrzat ja na poczatku chcialam isc w skromnej sukni a la rybka czyli poszerzana lekko na dole ale taka mialam bedac swiadkiem i taka suknie to moge sobie uszyc i isc gdzies na bal...oczywiscie musze przymierzyc:-) Powiedzcie mi jakich mialyscie grajkow? ja mam mega metlik. Wczoraj caly wieczor siedzialam na poznanskim forum slubnym i nie wiem juz nic. Fotografa mam ...w sumie sie waham miedzy dwoma...a miejsceo Roza Poraja raczek ale moj Ł. musi jeszcze inne objechac a Roza to moje marzenie:tak:
My w sumie nie wiemy jaka piosenke na taniec wybrac...ale podoba nam sie robie Wiliamnsa -Angel...
chce miec na czas jedzenia saksofoniste bo harfistke miala moja siostra...a autko dla nas to bylo czerwone ferrari::D a hammery rewelacja...ciekawe jaka cena

news ze szkoly jutro podpisanie umowy i nie musze zdawac egzaminow juhuuuuuuuuuuuuu

:D:D

bylam w akpolu i obkupilam znowu malego....ja nie moge....zakupoholizm

btw piekna pogoda

Ostatnia edycja:
Marciaa ja ci z czystym sumieniem polecam zespół Verte który grał na moim weselu. 2 facetów, a jaja jak berety.
Tel do nich 501550674. Jak tylko będą mieli wolne w twój dzień to bierz ich.

news ze szkoly jutro podpisanie umowy i nie musze zdawac egzaminow juhuuuuuuuuuuuuu

btw piekna pogoda

u nas lipna pogoda... hehe akpol skąd ja to znam.. :-)

i gratulacje w związku ze szkołą!

ja wracam w marcu i ostatni semestr powtarzam, niestety z różnicami... :wściekła/y:

edit.. kurde.. ostatnio tak pożeram słodkie, że nie mogę przestać :zawstydzona/y:
a tak bardzo chce schudnąć, ale te słodkie.. kurde nie wiem co się dzieje ze mną..

Ostatnia edycja:
Skrzat ja na poczatku chcialam isc w skromnej sukni a la rybka czyli poszerzana lekko na dole ale taka mialam bedac swiadkiem i taka suknie to moge sobie uszyc i isc gdzies na bal...oczywiscie musze przymierzyc:-) Powiedzcie mi jakich mialyscie grajkow? ja mam mega metlik. Wczoraj caly wieczor siedzialam na poznanskim forum slubnym i nie wiem juz nic. Fotografa mam ...w sumie sie waham miedzy dwoma...a miejsceo Roza Poraja raczek ale moj Ł. musi jeszcze inne objechac a Roza to moje marzenie:tak:
My w sumie nie wiemy jaka piosenke na taniec wybrac...ale podoba nam sie robie Wiliamnsa -Angel...
chce miec na czas jedzenia saksofoniste bo harfistke miala moja siostra...a autko dla nas to bylo czerwone ferrari::D a hammery rewelacja...ciekawe jaka cena

btw piekna pogoda

ja na pierwszy taniec mialam to:D
YouTube - Piękna i Bestia

reklama
Hej laski
Widzę że marcia już przygotowania pełną parą macie.... :) super...

A ja jestem wypompowana po weekendzie bo w sobotę zrobiliśmy imprezkę, zaczęło się w domku a skończyło na mieście:p ojj dawno się tak fajnie nie bawiłam ale teraz za to dosypiam kiedy tylko mogę bo jednak 4h snu to już mi nie wystarcza...;/

witaj Cobra:)

na tuska zdrówka dla was!!!

Tygrynka ale ty powsinoga jesteś haahahhhahaa

zmykam bo moda mi wstała a zupka się gotuje pewnie zaraz wykipi znając mnie:p

Do góry