reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzień dobry :)
Rikapa dobrze że nocka spokojna, niech i dzień taki będzie :)
Sebastian wstał o 7, czekam na jego drzemkę by paść razem z nim :D
Kozaczino czy Ty widzisz to co ja?? że jakieś słonko próbuje się do nas przebić?? :)
miłego dnia!

reklama
heloł
my zaraz mamy ksiedza...
wczoraj byłam u fryzjera :))))) mam inny kolorek ha! :-)
co do ksiazek to polecam "mian mian cukiereczki" i "wyznania gejszy" cudna ksiazka.... murakami mam dwie ale nie pamietam tytułow i był ok le bez rewelacji

Hej kochane
My wstaliśmy o 9 Lula o 8 :-) a teraz znowu padła :-D
Brzoskwinko jeśli Tygrynka nie weźmie tej grubej książki to ja chętnie ją łyknę :-)
Marciaa jaki masz kolor włosków?? Bo kojarzę, że miałaś czarne nie mów że zrobiłaś się na blond ;-)
Idę zrobić koło dupki nim się młoda obudzi :-)

Hello:)
A ja olewam właśnie wykłady;P Pojadę na 13!
Rikapa uzależnienie od bb mówisz, wiem coś o tym, ale to mozliwe tylko z Wami Kochane:-):-):-):-) A widziałas granatową Inglesinę?
A nie pisałam Wam byłam na chustach w czoraj:) Uczyłam sie mkieszonki i wiązania 2x Basi zwłaszcza to drugie sie podobało:) Ogolnie niezbyt jej pasowalo podczas wiazania, ale jak ja nosilam to juz OK, Panie powiedzialy ze jak na to ze nie bylo noszona nigdy to i tak dzielnie:) Maz sie tez wiazal:p i pytał ile to kosztuje taka chusta:-):-) WIęc zobaczymy:D
Tygrynko ta nowa ala Larson to jakiś facet napisał, a Węglarczyk pisał że w jego uznaniu lepsza od LArsona, lubie go więc kupiłam...zobaczymy:p Ja też czasem lubię czytadła;p

mam pasemka potem wkleje fote...robie sobie jasny braz albo miedziane i musze zejsc z koloru pasemkami mi sie nawet tak podoba :) czas na zmiany......:)) juz mi sie czarny znudzil

jutro taaaaaaaaaaaaaaaargi juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu idzie ktoras??????

widzicie to slonce? bede na Winogradach moj nr macie na zamkniety pisac baby!

reklama
hej a ja już w JANIKOWIE. to co się działo na pkp, to istne szaleństwo..
podane, że pociąg jedzie z 3 peronu, a odjeżdżał z 4.. takie bieganie z tym wózkiem mnie wykończyło..:wściekła/y:
a teraz już sobie wygodnie siedzę w swoim pokoju i piszę do Was:-)

Marciaa ja na targi się nie wybieram, mężatka już jestem, więc mnie już to nie dot :-)

Tygrynka a Ty nie miałam wczoraj czasem już iść spać, a tam widzę jeszcze wymiana zdań ze Skrzatem :-D

ja do 2 sprzątałam, rano wstałam, wyszykowałam i na pkp..

a książki już mam dla Was uszykowane :-)

Marciaa czekamy na jakieś foty :-)

Do góry