reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja też czasem lubię czytadła;p

uff to dobrze bo juz się bałam że Ty tylko noblistów czytasz i nie będziesz chciała z nami gadać:-p nygusko jedna, coraz bardZiej przesuwałaś godzinę wykładów, na którą w końcu dotarłaś?:-D fajnie że spotkanie udane i może w chuste owocne :-D

jutro taaaaaaaaaaaaaaaargi juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu idzie ktoras??????
widzicie to slonce? bede na Winogradach moj nr macie na zamkniety pisac baby!

o siet czemu ja tego nie widziałam?? właśnie wróciliśmy ze spaceru z Kozaczino i Lulą:confused2: gdzie spacerowałaś? może się gdzies minęłyśmy??:confused2:
to już jutro te targi?? kurczę to my chyba nie pójdziemy, umówiliśmy się do teściów.. no ale my mamy jeszcze czas;-) daj jutro znać jak było!
i czekam na foty nowego kolorku:tak:

Tygrynka a Ty nie miałam wczoraj czasem już iść spać, a tam widzę jeszcze wymiana zdań ze Skrzatem :-D

czekałyśmy aż Ty pójdziesz żeby spokojnie pogadać:-p
masakra z tym pkp, już widzę jaka wymęczona byłaś:no:

Seba po spacerku dosłownie wchłonął obiadek więc jestem szczęśliwa:-D

reklama
Tygrynka o Wy baby niedobre :-D

a ja przeszczęśliwa... z M. się widziałam :happy2:

wgl jak tu dzisiaj cicho... gdzie się podziały te wszystkie parówkowe babeczki? :-)

ja dzisiaj mam zamiar obejrzeć "zawsze Twój" czy "Twój na zawsze" nie pamietam dokladnie tytulu..
wiem, ze z Pattinsonem.. siostra mówiła mi, że ponoć fajny..

No Lula padła bo Tygrynko oczywiście po wejściu do domu dzieć się obudził i była mega aktywność :-) ale zjadła prawie cały obiad więc też jestem szczęśliwa ;-)
Moja teściowa zrobiła dla nas cały gar fasolki po bretońsku uuuuuu pycha właśnie wcinam :-) Już się kumpel zaanonsował na wieczór na fasolkę hihi słynna jest ;-) no i przez co najmniej 3 dni nie muszę gotować hhhuuuurrraaa.
Brzoskwinko miłego pobytu u dziadków odpoczywaj i super że spotkanie z M. cię uszczęśliwiło :-D
E Marciaa no szkoda że się nie zgadałyśmy bo spacerek był udany oprócz momentu gdy ktoś mnie szczuł colą :p
na targi również się nie wybieram bo już mam ślub za sobą a póki co kolejnego nie planuje, ale targi to super sprawa my wyszliśmy z toną ulotek i pomysłów, można tam wiele rzeczy kupić okazyjnie np. obrączki.

reklama
No Lula padła bo Tygrynko oczywiście po wejściu do domu dzieć się obudził i była mega aktywność :-) ale zjadła prawie cały obiad więc też jestem szczęśliwa ;-)
Moja teściowa zrobiła dla nas cały gar fasolki po bretońsku uuuuuu pycha właśnie wcinam :-) Już się kumpel zaanonsował na wieczór na fasolkę hihi słynna jest ;-) no i przez co najmniej 3 dni nie muszę gotować hhhuuuurrraaa.
E Marciaa no szkoda że się nie zgadałyśmy bo spacerek był udany oprócz momentu gdy ktoś mnie szczuł colą :p

po pierwsze to ktoś Ci tę colę uprzejmie proponował a nie szczuł:-p ale dzielna jesteś, nie skusiłaś się:tak: opowiedziałam o tym mężowi i jego komentarz: "a widzisz?? można" :confused2:
po drugie: kuuurde jakbym wiedziała że to o fasolkę i tak słynną, to siłą bym Cię zmusiła do odebrania telefonu a potem pod jakimś pretekstem wtarabaniła Ci się do domu:-D
po trzecie: czyli Lulka już wyzdrowiała;-) super!:tak:
po czwarte: cholerka faktycznie u Was wieje jakbyś w innej strefie mieszkała:confused2: mało mi głowy nie urwało, a już na alei - cisza spokój:shocked2:

ogólnie ja padłam, coś się słabo czuję i ciekawe czy to nie 4 okres wciągu 2 miesięcy nie jest tego powodem:confused:

Do góry