reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
wiesz co, nadal nie kojarzę, ale weź, najwyżej kto inny weźmie :) to ja się jednak na tego niańka wpycham przed Rikapą jak jej obojętnie ;) i nie wiem czemu napisałam 2, nie chcę nowego jorku :p poproszę te 15, 16, i Bez śladu bo przeczytałam opis i mi się podoba :) i chyba coś jeszcze chciałam? a jak nie to starczy na razie :D
a jutro popatrzę co ja mam ciekawego :)

Ostatnia edycja:
jak czytam opinie w necie to coś mi świta, aj tam jeśli to nie problem to weź, najwyżej przeczytam jeszcze raz :)
nie mam diabła ale mam coś w tym stylu z henrym w tytule :D kurde ide spojrzec

hej
a my spimy u moich rodzicow, jutro zbyszko idzie na kurs, a ja zajecia wiec basia zostaje zmoimi, a potem jedziemy do rodzicow zet:)
Basia kurcze dzis zasnela 22:30 ale nie jej lozeczko, ale biedaczka zamkniete oczka miala i plakala przes sen jakby...gryzac mega smoka, dostala czopka i po 20 minutach zasnela, chyba zabki daja jej sie mocno we znaki:(
Co do ksiazek to ja tez czytam i kupuje ciagle...ale nie wszystkie duzo czeka az do nich zajrze;) z mezusiem jakies na fantastyczne nas wzielo trylogia maga trudi canavan, eragon, harry potter...ja tez Doris Lesing, Lhosa (tegoroczny noblista), Murakami, Austin itp itd..zaraz zmykam spać! jutro odpuszcze porrany wyklad;P dopiero na 12 pojade:)
dobranoc!

Tygrynka spoko wezmę, to jak możesz uszykuj dla mnie ze 2-3 dobre kobiece romantyczne zabawne książki.. takie z happy endem...

Ilonka no cena jest mega hehe ale czego sie nie robi.. :p

edit. Skrzat mój dopiero o 23.30 zasnął.. :/ a rano mamy pociąg.. więc jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie w praniu..
miłych snów:-)

reklama
Jeśli chodzi o ksiązki to ja ani kryminalistka ani romantyczna lubie rożne rzeczy jesli historia jest wciągająca to ja jestem na tak!!! Jak byłam w ciąży to w księgarni najpierw patrzyłam która książka najgrubsza jest hihi więc Brzoskwinka mnie bardzo zaciekawiła tymi 632 stronami. I tak trylogia Larsena byla dla mnie wprost wymarzoną lekturą :-)
Teraz już doprawdy dobranoc :-)

Do góry