reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

to i ja się przyłączam do moli książkowych :-) ja w sobotę jesli któras nie zechce jakiejś pozycji to chetnie pozyczę zwłaszcza że do pracy jeżdżę tramwajami a uwielbiam czytac w tramwajach :-) I Tygrynko dzięki za przypomnienie o bibliotece :-) musze odnowić tam kartę :-) piszesz o tej pod lipami?? to w ogóle super miejsce jako dzieciak tam chodziłam zawsze fajne rzeczy się działy :-) Ja polecam ksiązki Segala np. "Doktorzy"
Ide powoli lulu

reklama
Rikapa na pewno będzie! ile masz wolnego?

Brzoskwinka czekamy! a Ty na weekend jedziesz czy jak?

edit: tak Kozaczino, dokładnie o tej :) panie są super, niby można na kartę 4 książki brać, ale ja łącznie 10 a jak któraś chudsza to i 11 wynoszę :D Koza a Ty kryminalistka czy romansowa? :D

no to macie parę książek jak na razie starczy chyba ;-)
1. Holly Peterson - nianiek, czyli facet do dziecka
2.L.Collins, D.Lapierre - czy nowy jork płonie
3. Jane Austen - rozważna i romatyczna
4.P.Ch.De Laclos - niebezpieczne związki
5.Thierry Cohen - Wolałbym żyć
6. J.B.Schwartz - droga do przebaczenia
7.Stephe Frey - prezes
8.Linwood Barclay - bez śladu
9.Jpy Fielding - martwa natura
10. Mike Gayle - kolacje we dwoje
11.William Wharton - niezawinione śmierci
12. Joyce Carol Oates - blondynka
13. Mateusz Grzesiak - alphafemale
14. Balsam dla duszy samotnego rodzica
15. Brian Freeman = rozebrana
16. Brian Freeman - twarze zła
17. Catherine Coulter - Spadkobierca
18. Nora Roberts - Noc na bagnach Luizjany
19.Helen Fielding - w pogoni za rozumem
20. Giorgio Faletti - ja zabijam
21. J.L.Wiśniewski - samotność w sieci

Rikapa na pewno będzie! ile masz wolnego?

Brzoskwinka czekamy! a Ty na weekend jedziesz czy jak?

edit: tak Kozaczino, dokładnie o tej :) panie są super, niby można na kartę 4 książki brać, ale ja łącznie 10 a jak któraś chudsza to i 11 wynoszę :D Koza a Ty kryminalistka czy romansowa? :D

mam 7 dni wliczając weekend czyli w piątek wracam do pracy

Tygrynka jadę jutro i wracam w piątek, specjalnie na sobotę, żeby na to spotkanie iść, bo tak to bym dłużej
tam siedziała :-)

Ilonka a jakie te botki szukasz? ja ostatnio w deichmannie widziałam dużo fajnych :-)

rzoskwinka ja na pewno chcę 1 i 2 i może 15 i 16? a o czym 20 bo coś kojarzę tytuł? resztę bym musiała poczytać o czym

15 i 16 to świetne książki.

a 20 to mega dobry kryminał, z domieszką małego roamsnu, strasznie wciąga i do samego końca nie wiesz kto jest mordercą!
jedna z najlepszych ksiązek jakie czytałam.

"Kryminał z akcją w luksusowym Monte Carlo. Seryjny zabójca anonsuje swe morderstwa, dzwoniąc do popularnej audycji radiowej. Wyrafinowana intryga, gęstniejące napięcie, niebanalne postaci. Didżej Radia Monte Carlo odbiera podczas swej nocnej audycji przerażający telefon: ktoś wyznaje, że jest mordercą. Kiepski żart okazuje się prawdą: nazajutrz na łodzi zostają odkryte zwłoki kierowcy Formuły 1 i jego przyjaciółki. To dopiero początek serii zabójstw, poprzedzanych telefonem do radia i muzyczną ""wskazówką"", kto będzie następny."

reklama
Do góry