reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

to ja mam mnóstwo takich :D w ciąży nakupowałam jak głupia, przejrzę i jutro dam Ci znać co mam i czy chcesz ok? ale o bibliotece pomyśl, na pewno masz gdzieś niedaleko?
a Millenium trylogię czytałyście? mnie wciagnęła, mimo że pierwsze 100str pierwszego tomu to się ciągnęły jak flaki z olejem :D

oki doki a na szczepankowie biblioteki brak :-(

reklama
Rikapa byłaś pierwsza :) ale wezmę te co ja mam i może Ci się spodobają więc ja wezmę te od Brzoskwinki a Ty ode mnie a potem się wymienimy>? kurde, nie zamiesząłam?? :D
ja już mam w domu biblioteczkę i nie pozwalają mi więcej książek kupować :( a ile moich poszło w świat to nie zliczę :(
a Millenium jest kryminalne, fajne, wciąga, tylko pierwszą część mam gdzieś pożyczoną :/

Brzoskwinka rób listę :-D ja teraz dostałam od kumpeli jakąś nową Cobena (ale nie jestem pewna czy na pewno nowa bo w kjego książkach można się pogubić :D)

Rikapa a może w okolicach Polnej? zawsze po pracy byś mogła sobie skoczyć :) a jak nie to faktycznie spójrz w arsenale:tak:

Brzoskwinka rób listę :-D ja teraz dostałam od kumpeli jakąś nową Cobena (ale nie jestem pewna czy na pewno nowa bo w kjego książkach można się pogubić :D)

Rikapa a może w okolicach Polnej? zawsze po pracy byś mogła sobie skoczyć :) a jak nie to faktycznie spójrz w arsenale:tak:
na Jackowskiego, wlasnie kawalek za spzitalem w stronę kraszewskiego po prawej stronie jest biblio raczynskich :-)
e jakos nigdy cobena nie czytalam, ale nie wiem czy by mi sie spodobalo..

Brzoskwinka to mogę Ci wziąć jakiegoś (ale znowu - najfajniejsze w świecie siedzą :/), ale to chociaż zapoznasz się z jego stylem pisania, chcesz?

ja Wam zaraz wrzucę listę.. bo jutro jadę to potem już zapomnę.. ;-)
więc zaraz podam Wam parę pozycji i zobaczycie, czy coś Was interesuje :-)

reklama
Do góry