reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka to z tego co pamiętam lubisz książki czytać polecisz mi jakąś fajną??

a co lubisz? jakbyś chciała to moge Ci pożyczyć o mamuśkach :-D

Rikapa ja mogę Ci polecić przezabawną książkę Holly Peterson "nianiek, czyli facet do dziecka"
jest zabawna, pełna humoru i romantycznych chwil :-)
Williama Whartona "niezawinione śmierci"... poniekad autbiograficzna ksiazka..
o tym jak jego córka z mężem i dwójką dzieci zginęli w płonącym aucie, w karambolu..
bardzo poruszająca i wciągająca..

pożyczysz?? zwłaszcza tego nianka?? bo słyszałam że fajny :-D
mozesz do atlantisu przyniesc:-D super że bedziesz chodzila, razem zawsze razniej:tak:

edit: Rikapa ja się zapisałam do osiedlowej biblioteki Raczynskich - super sprawa, mają pełno nowości, a mam kartę razem z mężem, więc na raz wynoszę 10 książek :D potem nie muszę tak często latać jak już wciągnę wszystko :D

Spoko, nie ma problemu, ale to jak wrócę z Janikowa, ok?
oo.. np.przyniosę Tobie je w sobotę na te spotkanie johnosna, bo idziesz, prawda?

tak nawiasem mówiąc, to whartona za 8zł kupiłam w arsenale, tam są naprawdę tanie książki..
nawet po 3-4zł ciekawe pozycje można znaleźć..

Polecam także książkę "BLONDYNKA"Joyce Carol Oates, jak dla mnie bomba.

to ja mam mnóstwo takich :D w ciąży nakupowałam jak głupia, przejrzę i jutro dam Ci znać co mam i czy chcesz ok? ale o bibliotece pomyśl, na pewno masz gdzieś niedaleko?
a Millenium trylogię czytałyście? mnie wciagnęła, mimo że pierwsze 100str pierwszego tomu to się ciągnęły jak flaki z olejem :D

Ilonka hehehe nooo wymiana "towarem" jak dla mnie rewelacja! mały jest zachwycony :-D
do tego jeszcze nie śpi.. leży i kręci się w łóżku od 30min...
aha. ten tor... jest jeszcze w kauflandzie.. mnie nawet się podoba, ale nie wiem jakie Ty masz upodobania ;-)

Tygrynka w biblio jest fajne to, że jest full dostępnych pozycji, ale ja lubię mieć na własność..
poza tym zawsze marzyła mi się taka własna mini biblioteczka :-)
no i tak już wyszła mi mała kolekcja kryminałów, różnych babskich lekkich książeczek :-)

i jeśli coś chcecie to nie ma problemu, mogę pożyczyć, byleby potem do mnie wróciły..
bo niestety miałam kiedyś naprawdę bliską koleżankę, której pożyczyłam kilka moich ULUBIONYCH książek
i tak już 2 lata mi oddaje... szkoda gadać... :wściekła/y:

edit: Tygrynka a o czym ta trylogia jest, to szczerze pierwsze słyszę.. jakaś fantastyka?

Spoko, nie ma problemu, ale to jak wrócę z Janikowa, ok?
oo.. np.przyniosę Tobie je w sobotę na te spotkanie johnosna, bo idziesz, prawda?

tak nawiasem mówiąc, to whartona za 8zł kupiłam w arsenale, tam są naprawdę tanie książki..
nawet po 3-4zł ciekawe pozycje można znaleźć..

Polecam także książkę "BLONDYNKA"Joyce Carol Oates, jak dla mnie bomba.

komu przyniesiesz bo ja i Tygrynka w sumie razem napisałyśmy :-D

reklama
komu przyniesiesz bo ja i Tygrynka w sumie razem napisałyśmy :-D
a która jaką chce? bo się zakręciłam :-D jeśli lubicie kryminały, to mogę Wam zrobić listę co mam ;-)

Ilonka to fajnie, że ciocie Kasie polubil hehe gorzej by bylo, gdyby sie mnei wystarszyl :-p ale serio, fajnego masz synka.. męża także :-D

Do góry