reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

U nas też super choć ja dziś miałam kaca ale aspirynka i rosołek z tytki pomogły:) byliśmy też w kinie o 13 a teraz m mi chrapie bo padł biedaczek.... a ja robię obiad:)
Zosia jest u babci i jeszcze tam będzie do jutra więc mamy chwilkę z m na relaks :) miło czasami zastosować sobie taki wolny weekend od dziecka:) szczególnie po takiej alkoholowej imprezie:)

Buźka dziewczyny

reklama
Tygrynka super, że już w Poznaniu:)
My właśnie siadamy do jednej partyjki gry Carcassonne z mężem:) - dostałam na urodziny:p Fajna bardzo bo nawet w dwojke mozna pograc, bo w naszych osadników to od 3 osob:) A dziecie śpi:) Jutro o 9 na polowanie do Reala bo Bebilon 800g za 25 zl, czyli 15 zł taniej niz normalnie;) Jak któras daje dziecku to polecam! Zet chce wstac:-)jestem ciekawa, ale twierdzi ze pozniej moze wymiesc...pewnie ma racje, wiec jaka data waznosci bedzie ok to z 3 opakowania pewnie kupimy!

...

zrobiły się dwie partyjki, czas spać:) Myć zuby i do łóżeczka! Wy pewnie już spicie bo nikt nie zagląda:p
Maż mi się tu smieje czy piszę ze wygrałam:p:-):-) a nawet nie chciałam się chwalić:p:p ale co tam ograłam go dwa razy:p To dobranoc!

Ostatnia edycja:
witajcie w Nowym Roku!!!
u nas impreza do 4-było mega godnie przyjaciele jedni zostali do dzisiaj jeszcze spia
a ja od rana porzakdi poki moje chlopaki drzemkuja :)

widzicie to slonko za oknem ?:))

dzięki dziewczyny :)

Marciaa ja widziałam :) przez okno właśnie tylko :p bo lenimy się dzisiaj w domu, trochę tylko nas rozpakowałam...

Ewa jak tam przygotowania na jutro? a stresik jest? trzymam kciuki za Luleczkę!

No hej :-)
Tygrynko no właśnie obmyślam co trzeba przygotować do żłoba, ech stresik jest pewnie :-( jutro pobudka o 7 i do dzieła !!!
Mała ma jeszcze resztki kataru więc mam nadzieję że do jutra przejdzie, i tak kończy się czas codziennego leniuchowania z Lulą :-( żal mi dzieciaka ale co robić ?

reklama
Kozaczino to czekamy na wieści jutro, pozytywne oczywiście, bo tylko takie będą :tak:

my też nie wiemy co z wieczorem, pewnie lenistwa część dalszy :D jednak prawda, że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :D

Do góry