reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej dziewczynki:)
jak tam w ostatnim dniu w roku? ja właśnie wstałam...:) Basia chyba tez sie powoli budzi ale z tatusiem w łożku! Chyba trochę odespałam, ale ciągle coś...i dziś mi się na sylwka zrobiło juz 9 osób...ech a mieliśmy być tylko z jednymi znajomymi!
No nic czas się jakoś zebrać... może jeszcze wpadnę!
Kozaczino zdrówka dla Luli!!!

Dla Was wszystkich dużo zdrowia, uśmiechu, samych pogodnych dni, żadnych zmartwień i spełnienia marzeń na ten Nowy Rok:)

Buziaczki kochane!:-)

Dużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiecie ile, a wszystko to w dzisiejszą radosną chwilę! Wszystkiego dobrego każdej z Was!
Do ułyszenia w następnym roku, buziaczki moje kochane :*

Ja też się witam w nowym roku :-)
Jak wasze imprezki ?? My byliśmy w domku o3.30 pospałyśmy do 10.30 R. śpi nadal ;-) było bardzo fajnie, mamuśki i 7 dzieciaczków + 1 w drodze, tatusiowie podchmieleni ;-) Impreza była powalająca...

reklama
Hej Dziewczynki w Nowym Roku:)
Cieszę się, że Wam się imprezki udały! Kozaczino mam nadzieję, że Lula lepiej, Ilonka zdrówka dla męża!
U nas imprezka minęła bardzo sympatycznie, pod znakiem gier:) Ale tekstów padła co nie miara...dzisiaj od rana z zet lejemy z niektórych jeszcze:p Uwielbiam takie sytuacyjne powiedzonka...."uuuuuuu niezły dupek..." Poszli sobie około szóstej, Basia się akurat obudziła, potem dała pospać tak prawie do 11, od 10:30 coś tam się już uśmiechała, ale grzeczniutka była. W czasie fajerwerków się obudziła...ale mieliśmy ubaw bo jej przed 24 ciężko zasnąć, a wczoraj padła około 23:-p
Na-tuska dzięki za pamięć o urodzinkach, a Emilka pół roczku w moje urodzinki skończyła:D Więc dla niej wszystkiego naj naj;-)
Zmykam, bo my na obiad do teściów..i tam moi rodzice na kawkę przyjadą:)
To miłego Nowego Roku:)

Ostatnia edycja:
Do góry