reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ilonka monza ma 3 gwiazdki i wypada jak ja to mówię "zadowalająco", z fotelików tych ostatnich (przedział 15-36 kg) ja polecam albo casualplay protector 4 gwiazdki albo cybex solution :-)

reklama
hej,
my wczoraj o 23 w domu zlądowolismy, od 13 u znajomych na grach planszowych! Basia byla bardzo grzeczna! Dziś goscie:p
Poczytalam wasze posty o fotelikach, nam niedlugo tez bedzie kupować. Rikapa mówisz ze romer king plus? Ja jeszcze nic nie czytalam o fotelikach dla wiekszych dzieci, ale pewnie jak romer to spory wydatek ale pozadna firma i bezpieczenstwo? My teraz mamy Romera na 0-11kg, sprawuje sie swietnie, jest obszerny, ma solidny podglowek z ochorna glowki, wiec jestesmy zadowoloeni (kozaczinow widzialas go;) hmmm....no ouki co Basia sie w nim miesci:p Zmykam, bo sernik w picu juz mam, a jeszcze jakies salatki trzeba wymyslec:)

hej dziewczyny
Skrzat wy to ale macie turnee w te święta...

Dziewczyny ja mam maxi cosi priori xp i też jestem strasznie zadowolona (i z wyglądu i przede wszystkim z funkcji) powiem wam że bardzo przydatna jest funkcja z tym rozłożeniem fotelika jak jechaliśmy w nocy w góry to Zosia spokojnie sobie w nim spała...

ehh muszę uciekać...

cholera, cholera dziec zakatarzony jak nie wiem co :wściekła/y: biedna ledwo obiad zjadła, bo jak tu jeść i oddychać buzią jednocześnie ??? Połowa znajomych chora, kumpel tak chory że nawet jutro zostanie w domu a to czołowy nasz "bawidamek", ja też nie wiem czy iść bo jak się młoda bardziej rozłoży to co ja w pon zrobię no i nie chcę innych dzieci narażać a będzie tam spora gromadka :) Jedna kumpela mnie wkurzyła ma niby końcówkę grypy żołądkowej i pcha się na imprezę pełną dzieci!!! To trzeba wyobraźni nie mieć ( ale ona bezdzietna ) i myśli innymi kategoriami. No zobaczymy jak to jutro będzie.
Skrzat u was atrakcja goni atrakcję, i podziwiam że tak ci się chce piec i gotować :D

reklama
Do góry