reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Świeta, święta i po świętach!...Dziś pierwszy dzień leniuchowania i ja jeszcze w piżamce:p U nas tourne zaczęło się już 23..na urodzinach mojego brata! I tam spaliśmy do 25 grudnia:) Wigilia u teściów, ale wieczorekiem juz do moich:) 25 objazd po rodzince, 26 rowniez i wieczorkiem my mielismy gosci! Zmeczona bylam jak nie wiem...:) Dzis do kina na Harrego:) Mała B. z prezentów chyba zadowolona;) Śpiewa z Szczeniaczkiem Uczniaczkiem, klocki trzyma, ksiazeczki oglada! Wprowadzam tylko embargo na pluszaki, mamy dobre 7 nowych, masakra jakas!!! Opłatek zjadla, nawet sama sobie łamała:D Wczoraj dostala do reki rozyczke brokula, o jaka byla zadowolona:D:D dzisiaj znajduje brokulki w kupce;P Ale papek nadal niet...kaszek nie probowalam jeszcze, bo je dzieci zawsze wcinaja bo slodkie i dobre:p
No i babcie przeszczesliwe z kalendarzy, a wasze? Ja dostalam od Zet bilety na koncert Brayana Adamsa w Berlinie:-):-) wiec tym razem mąż się spisał na medal:)
Uciekam, bo za godzinkę ruszamy odstawic Basie do teściow, wiec trzeba sie wyszykowac, a ja jeszcze mam urodziny w czwartek:p wiec mnie szykowanie imprezki czeka:p Jutro z kolei idziemy z kumpelami ogladac synka kolezanki, Basia pozna nowego kolegę:)
Milego odpoczywania dla tych co jeszcze w donku i sily dla tych co juz nietstey w pracy!

reklama
jaka cisza ...
Lula chora biedulka zapchany nos ma i kaszel i oczy jej łzawią, byłyśmy dziś u lekarza muszę ją podleczyć bo od pon. do żłobka idzie :-( w aptece zostawiłam 70 pln :wściekła/y: mam nadzieję że leki będą skuteczne. A mnie plecy bolą nic nie mogę zrobić ani się obrócić, ani schylić masakra. Ale mam doła za tydzień o tej porze będę w pracy siedzieć :-(

Hej laski u nas też szybko czas minął... ehhh ale tak to jest zawsze 3 tyg przygotowań i 3 dni balu;p
Zosia zadowolona z prezentów a najbardziej z konika na biegunach:)
Później popiszę co i jka bo jak na razie padam z nóg...

Ewa jak tylko wrócę to wyciągam Cię na pocieszającą puszeczkę z opowieściami o pierwszych dniach Luli w żłobku, a na razie życzę jej mnóstwa zdrówka :* Twoim plecom również :tak:

my nadal na Mazurach siedzimy, znowu zaczęłam masaże odchudzające :D przydadzą się po świętach hehe

no i znowu jestem nerwowa :-( wchodzę na konto a tam 62 zł więcej przelane z firmy mojego męża i odpisane wynagrodzenie za grudzień 2010 :szok:przecież za grudzień dostanie dopiero około 10 stycznia i nie wiem skąd ta kasa :wściekła/y:

reklama
Na-tuska to trzymam kciuki za macierzynski, oby wszystko na twoj akorzysc wyszlo:)
Kozaczino zdrowka dla Luli!!!

My po odwqiedzinach u kumpeli, boszz jaki Bartus malutki, dopiero 1,5 miesiaca, juz nie pamietam kiedy Basia taka byla!
My u moich, sernik w piecu bo pieke dla mamy bo ma jutro kolegotki:) my z kolei do znajomych:) Dzis bylismy na Narnii w kinie, jeszcze chcemy na 3 czesc Poznaj moich rodzicow;P...sie rozbijamy;p
A jak wasze plany sylwestrowe???

Do góry