reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Kochane!!
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku życzę wam samych radości w życiu, sukcesów,
żeby wasi mężowie świata poza wami nie widzieli a teściowe nie odzywały się nie pytane ;-)
By wasze dzieciaki rosły zdrowe, szczęśliwe i beztroskie!!!!
Szczęścia, szczęścia, szczęścia!!!!
Fajnie, że jesteście :-) dzięki :-)

Cały dzień lataliśmy, masakra na mieście, za pierogi się wzięliśmy dopiero o 18 i jeszcze kończymy...no chwila przerwy skończona i do garów ;-)

Niech te Święta
Tak wspaniałe `` . __/\_._
będą całe ``````` _).♥ (_
jakby z bajek `````` ●
Niechaj gwiazdka ``,●,●,
z nieba leci ``````,●,*,●,
niech Mikołaj ````,●,*,*,●,
tuli dzieci``````,●,*,*,*,●,
Biały puch `````,●,*,*,*,*,●,
niech z ```````,●,*,*,*,*,*,●,
nieba ```````,●,*,*,*,*,*,*,●,
spada ``````````````█|█`````
●●¤ۣۜ๘(¯`♥´¯)¤ۣۜ๘●●
``````__/\_._``Niechaj piesek
``````_).♥ (_``. w nocy gada
````````.● ````` Niech choinka
```````,●,●, ```pachnie pięknie
``````,●,*,●,` no i radość
`````,●,*,*,●,będzie wszędzie !
````,●,*,*,*,●,
```,●,*,*,*,*,●, `
``,●,*,*,*,*,*,●, `
`,●,*,*,*,*,*,*,●, ```
```````█|█`````
●•●¤ۣۜ๘(¯`♥´¯)¤ۣۜ๘●•●

Wesolych Swiat

Ilonka fajne życzenia :)
Kozaczino spóźnione buziaki dla Luli za wczoraj :*

dzięki za życzenia, ja również życzę Wam zdrowych i wesołych swiąt, niech będą spokojne radosne i niezapomniane! trzymajcie się cieplutko :*

hej dziewczęta:)

Na początek Kozaczino spóźnione i najserdeczniejsze dla Luli z okazji 7 miesięcy:)
Po drugie Ilonka gratulacje dla Pani moderator:)
Na-tuska Emilka je chrupki kukurydziane ja się zastanawiam właśnie czy Basia by mogła już, kurcze ja nie wiem kiedy co dziecku podawać. Ostatnio poniumniała chwilę skórkę od chleba:)

Ja już u rodziców na Orła, wczoraj do 4 nad rano walczyłam z pierwszym makowcem w swoim życiu (pierwszy raz w ogóle miałam do czynienia z ciastem drożdżowym..kleiło się jak szalone do moich rąk)...w miedzy czasie gdy garowało pakowanie prezentów, sajgon na kolkach! Dziś już u moich...Basia spała dziś do 11 i zasnęła dopiero o 2 w nocy:szok::szok:Masakra normalnie!!!! W ogóle jak zawsze przedświąteczne urwanie głowy;-):tak::tak:wiecie co to znaczy:happy2:

Życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego na te święta. Przede wszystkim rodzinnego ciepła, spokoju, wewnętrznej radości i spełnienia marzeń:)
Zobacz załącznik 311667

Ostatnia edycja:
Ilonka co to za awans :D

Kochane życzę Wam, by te święta były wyjątkowe, radosne i pełne miłości.
Pociechy z dzieciaczków, które są iskierką szczęścia kazdego dnia!
Życzę również aby Nowy Rok przyniósł Wam wiele radosnych chwil
i spełnienia marzeń!

reklama
Do góry