reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dobrze, ze moj Ł. pracuje w domu.
Ubierałam wczoraj drugą choinke. Rodzicow mierzy 3,5 metra miala 5 ale za szeroka była i 3ba było ściąć. Gigant. 1,5h wnosili do domu:szok::-D
Moje dziecko to małe diablątko. Tak jak zasypiał w 5 minut tak 3 nocka i po 45 minut...to jego wstawanie mnie wykonczy. Od wczoraj tylko ma-ma-ma woła :-) i powoli wdrapuje się na kanape a włózeczku trzyma się jedną ręką i zaraz sie puszcza spryciula :-D
ja jutro piekę z siostrą makowca snieznego, serniki, bananowca, tiramisu i chyba zwykłego makowca.
Do innych rzeczy się nie zabieram. Bo troche babcia troche mama robi poza tym nie chcą pomocy to nie. Pierogi już są bigos się robi ryby w occie wieczorem...

reklama
wkleję ubraną wieczorkiem
teraz miedzy kuchnia a salonem i kawka...
zjadłam połsłoja piernikow wezcie go ode mnie...potem ikea pierdółki pokupować...
dzisiaj pilotazowy odc miasto kobiec na tvn style z welmann i mołek :) zapowiada sie fajnie

ilonka :-) witamy Panią moderator :-) od kiedy ??

dopiero wróciłam z kolacji było oki dostałam torbę ze słodyczami i bony :-)

Ilonka gratulacje ;-)
My zaraz ruszamy po dokańczać sprawy świąteczne, a po południu pierogi lepimy.
Mój też jutro pracuje :-( jaka szkoda uważam że wigilia powinna być dniem wolnym !!!
Miłego dnia

A Lula dzisiaj kończy 7miesięcy i z tej okazji zjadła kawał bułki z dżemem :p

ja tylko z najserdeczniejszymi życzeniami:

[FONT=&quot]Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia[/FONT]
[FONT=&quot]Oraz Nowego 2011 Roku[/FONT]
[FONT=&quot]Pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia![/FONT]
[FONT=&quot]Niech będzie to niezapomniany czas spędzony bez pośpiechu, trosk i zmartwień,[/FONT]
[FONT=&quot]Przepełniony spokojem i radością w gronie[/FONT]
[FONT=&quot]Rodziny i Przyjaciół[/FONT]

reklama
Do góry