reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kozaczino my tez tam chceilismy, bo przyslali ta promocje 3 za 1, ale jak zet poczytal to jest mega duzo ukrytych kosztow i drogo wychodzilo bo za wyslke chca 100 zł, jak chcesz by w 3 dni doszlo...a jak nie to 1 7 za 50 zł!no i ceny bez vatu sa!itp...my chyba jednak w fotojokerze zamowimy...za a4 40 zl chyba, a za a3 50 zl tylko tam nie da sie wpisywac dat urodzin...sama nie wiem

A mój kupił na allegro TRUSKAWKA dla Basi:) A dzięki temu pieniążki pójdą na Centrum Zdrowia Dziecka:)

A teraz mnie wkurzyl bo zamowil kalendarze i nawet nie pokazal....

Ostatnia edycja:
reklama
Tygrynka bartek jest zapalonym wedkarzem pytałam pomoze :p tylko napisz czy bedzie łowił na rzece czy na jeziorze ?? spining czy spławik ?? czy z kołowrotkiem czy bez?? i do jakiej kwoty?

o kurde, żebym to ja wiedziała... a da radę coś uniwersalnego za 30zł?? :-D albo do 50zł? nie chcę więcej bo on sam nie wie czy go to wciągnie... a jak już to chyba na jeziorze bardziej... ale o spiningi czy kołowrotki to Ty mnie nie pytaj bo ja nie wiem o co chodzi:-D ale dzięki!

właśnie wyszły od nas dwie fajne dziewczyny... jedna ma 6miesięcy, druga trochę starsza;-) odwiedziła nas Lula ze swoją mamą, chyba fajnie spędziła czas - ciotka stawała na głowie by ją zaciekawić zabawkami i chyba trochę się udało;-)

zmykamy na obiadek:tak:

Ciotka potwierdza ;-) super odwiedziny Lula przeszczęśliwa ciocia i wujek zabawiali, Seba podsuwał chrupki do pyszczka czego chcieć więcej ? A jakie fajne zabawki :-D pełnia rozrywki :) Tygrynka dzięki za puszeczkę ;-) Jeszcze raz wszystkie dobrego na święta i dobrej podróży :) napisz jak dojedziecie na te twoje piękne Mazury :-)
Skrzat no dobrze że piszesz o tym kalendarzu jak tak mają to niech się w d... pocałują :p nie robię tam poszukam coś innego!!

Kozaczino spróbuj w tym fotojokerze, tylko tam bez wpisywania...no a tam jeszcze zobacz ale najlepszy hit ze ceny na stronie sa bez vatu i taka dluga i droga ta wysylka:p No fajnie ze sie odwiedzacie pozazdrościć ze tak blisko siebie mieszkacie!
Mój do kumpla o 19 jedzie a ja sama zostaje;:)( ech...

Ostatnia edycja:
aleście się rozpisały :-)

ja nie robię żadnych prezentów , bo niestety ale krucho z kasiorką u nas , ech jak Was tak podczytuje co kupujecie to Wam zazdroszczę ( w dobry tego słowa znaczeniu) może w przyszłym roku sobie odbiję.

a ogólnie mam doła :-(

reklama
Rikapa wiem co odczuwasz, bo ja mam podobnie.. M. tylko pracuje, spłacamy kredyt i do tego inne opłaty, więc nie szalejemy..
ale wydaje mi się, że nie liczy się ilość, a jakość:)

Do góry