reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
my też nie szalejemy z prezentami i robimy tylko dla siebie
wiedziałam że nie będę mogła kupić na ostatnią chwilę więc już w październiku kupiłam dla starszej córki, w listopadzie dla męża , a teraz dla malutkiej

Basia nadal nie śpi...śmieje się w najlepsze i ślinotok pełny....A pielucha tetrowa najlepiej masuje dziąsła...
Rikapa jak Ci pomóc?
Tygrynka jak to była książeczka co kupiłaś w Gauganku?

skrzat wiesz jak napisałaś że Basia nie śpi to dopiero pomyślałam jak fajnie jest mieć już taką większą dzidzie
kłade michaśkę ok 19-20 i śpi do 7 lub 8 rano
żadnego picia w nocy czasami zarywamy nocki jak idą ząbki zwłaszcza przy czwórkach
kiedy jeden za drugim się pokazały

dziękuję za Waszą troskę, ale nie jesteście w stanie mi pomóc :-( tak na dobrą sprawę mam dużo kłopotów :-( finansowych najwięcej :-( długo by opowiadać :-(

a najgorsze jest to że nawet mi rodzinne zabrali i tu już nawet nie chodzi o 68 zł ale o zniżkę w przedszkolu :-( tak po krótce to czasem nie starcza mi do pierwszego ( wynajem mieszkania, czesne za przedszkole) ale z jednego się cieszę że mam moją córeczkę :-)

Tygrynka dzięki za puszeczkę ;-)

a Ty wiesz że jeszcze jedna była dla Ciebie?? ale się zgapiłam:zawstydzona/y: i już wypiłam:zawstydzona/y:

No fajnie ze sie odwiedzacie pozazdrościć ze tak blisko siebie mieszkacie!

fajnie, ale jak śmiesznie że dopiero pod koniec wolnego Ewy udało nam się zgrać:confused2: no nie mogę odżałować że tyle miesięcy się mijałyśmy:confused2:

Tygrynka znalazł coś takiego, mówił ze jest taka średnia na poczatek wystarczy a jakby T sie nowe hobby nie spodobało to on odkupi :p

ale fajna (z wyglądu bo tylko o tym się mogę wypowiedzieć, no wiesz, kolor ładny:-p), dzięki Natuśka, podziękuj bardzo B za pomoc!!!

Rikapa wiem co odczuwasz, bo ja mam podobnie.. M. tylko pracuje, spłacamy kredyt i do tego inne opłaty, więc nie szalejemy..
ale wydaje mi się, że nie liczy się ilość, a jakość:)

też mi się tak wydaje:tak: i u nas identycznie - jedno pracuje, kredyt, opłaty... też nie szalejemy.. albo inaczej: raz szalejemy, raz baaardzo stopujemy;-)

ech przepraszam że Was dolinuje :-(

Rikapa nie przepraszaj tylko mów jak Ci pomóc! chociażby wysłuchamy, pocieszymy... czasem dużo to daje! nie smuć się, odbijecie w przyszłym roku sobie, a i te święta będą piękne, bo Ritka będzie z Wami, więc czego Wam więcej do szczęścia potrzeba??:tak: przytulam!

Tygrynka jak to była książeczka co kupiłaś w Gauganku?

Ela i ktośtam bawią się:tak: nie pamiętam dokładnie kto, a nie sprawdzę bo już zapakowana:confused2: a co, kupujesz Basi? widziałam jeszcze serię z Maksem, zaciekawiła mnie... a w księgarni widziałam coś takiego: empik.com - Poczytaj Mi Mamo - Bechlerowa Helena, Grabowski Sławomir, Nejman Marek, Papuzińska Joanna, Porazińska Janina, Wawiłow Danuta - pięknie wydane, z rysunkami identycznymi jak kiedyś, za moich czasów;-) były...

Tygrynka dzięki:) Poszukam tej książeczki! Poczytaj mi mamo przywiozlam wszytkie swoje:) Takie pojedyncze:D
Mnie kurde gardło boli i czuję katar, mój Zet też na aspirynie masakra jakaś! A co mogę jak karmię piersią na gardło??i przeziębienie? Help...

reklama
hej dziewczęta..
brzoskwinko rikapo my tez dajemy z jednej pensji, powiem wam że wśięta nie są najważniejsze prezenty tylko atmosfera..pamiętajcie o tym!!

mnie dziś coś głowa boli... chyba położę się i pójdę spać bo wiecie co jestem strasznie jakaś dziwna... na szczęście mała śpi..

Do góry