reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

wypluwam wypluwam :p:p:p
no B jest w domu od tyg bo umiera :D na katar dopiero dzisiaj 1 dzien co pizame zamienił na zwykłe ciuchy ;/ do środy ma L4 potem na tydzien idzie do pracy i ma 3 tyg wolnego ;/ chyba oszaleje ;/ jestem wykonczona jego obecnoscia 24 h na dobe w domu ;/
chyba jako jedyna Ci powiem, ze wolalabym jęczacego meza w domu niz wcale ;)
a moj pracuje i pracuje wciaz.. :/

reklama
no tak, chory facet... uch, gorzej niż dziecko, bo te jakoś zabawić można;-)
ej no to jak jemu się nie podobają breloki to niech wymyśli coś w zamian:-pciekawe co by to było?
mój to zawsze tą działkę mnie zostawia, a jak ja nie mam pomysłu, to on zawsze coś wymyślał :)
ale z reguły i tak wybor pozostawiał mnie :p

a ja z moim mamy maseczki na pyskach i moj chrapie z nia na buzi byscie go widzialy hahaha jaki potwor;P
bylismy u rodzinki, pozabieralam stare plyty z hiciorami typu modern talking na Sylwka ;-)) juz sie nie moge doczekac zabawy bo chetnie bym potanczyla...

Rikapa tez bym cos zmienila. Chetnie bym pochodzila na spinningi a najblizej jest fabryka formy ale nie robia karnetow osobnych bu:-(

ja kupiłam pokrowiec na netbooka i perfum bo moj to perfumoholik do potęgi :]
małemu aligatora na klocki
dziadkom Ł. taka bombke w m1 szklana co sie swieci ( dla ludzi co maja ponad 80 lat wystarczy ciesza sie doslownie ze wszystkiego) ale dokupie jeszcze cos z galerii w m1 maja fajne stoisko piekne rzeczy do domu no i rodzicom Ł. wypadaloby dac jakis drobiazg ale to sobie moze jutro pojade

ja pradziadkom zrobilam fajny prezent kupilam w ikei ramke do zdjec taka na 3 fotki i wkleilam tam po srodku foto Nikodema, druga fotka ja Ł i Nikodem a trzecia pradziakowie i Nikodem. Wierzcie mi, ze mało co i by się popłakali ze szczescia. Małe rzeczy a cieszą

reklama
aleście się rozpisały :D
a ja lubię bombki :p to jak jakieś dostaniecie możecie mi oddać hehe
Seba dostał w zeszłym roku coś takiego jak jeszcze był w brzuszku: BOCIAN Bombka Choinkowa !! BĄBKA (1353968104) - Aukcje internetowe Allegro ale o wiele ładniejszą, chodzi mi o styl ogólnie :) a w tym roku taką: Bombka RADKO jedyna taka na allegro (1345709149) - Aukcje internetowe Allegro w związku z tym że jedziemy naszym czerwonym autem na święta :D i tak co roku coś... pewnie w przyszłym będzie jakaś związana z morzem, bo pierwszy raz pojedziemy we trójkę...
co do prezentów: rodzice zażyczyli sobie dobre alkohole i słodycze, teściom zrzucamy się wszyscy na wejściówki na baseny :)
ale te ramki i breloki to wykorzystam sobie na dzień dziadka i babci :)

ej Koza gdzieżeś Ty? może przejdziemy się jutro na stary oblukać rzeźby? w zeszłym roku mnie ominęły ;/

Do góry