reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
laski co z tymi kalendarzami gdzie wkońcu robicie? ;-)
R
rikapa
Gość
wygadam się na zamkniętym macie rację .
Właśnie wróciłam z "Jasełka" w wykonaniu dzieci ( w tym mojej Ritki) płakałam jak wół zresztą nie tylko ja :-)
Na-tuska co to za metoda podziel się :-)
Właśnie wróciłam z "Jasełka" w wykonaniu dzieci ( w tym mojej Ritki) płakałam jak wół zresztą nie tylko ja :-)
Na-tuska co to za metoda podziel się :-)
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
mnie też by się jakaś metoda oszczedzania przydala..
Hej dziewczyny
Tygrynko ja też żałuję, że dopiero teraz się spiknęłyśmy ale wiesz póki co nigdzie się nie wyprowadzam więc będziemy wpadać do siebie na puszeczki ;-)
Natuska daj sposób na oszczędzanie mi się bardzo przyda !!!!
Marciaa ja w końcu robię kalendarz w fotousługi.pl w Rossmanie
Rikapa głowa do góry kasę zawsze da się skołować najważniejsze zdrowie i miłość !!!!! My tak samo nie szalejemy wszystkie zakupy przemyślane a prezenty tylko dla dzieci w rodzinie :-)
Tygrynko ja też żałuję, że dopiero teraz się spiknęłyśmy ale wiesz póki co nigdzie się nie wyprowadzam więc będziemy wpadać do siebie na puszeczki ;-)
Natuska daj sposób na oszczędzanie mi się bardzo przyda !!!!
Marciaa ja w końcu robię kalendarz w fotousługi.pl w Rossmanie
Rikapa głowa do góry kasę zawsze da się skołować najważniejsze zdrowie i miłość !!!!! My tak samo nie szalejemy wszystkie zakupy przemyślane a prezenty tylko dla dzieci w rodzinie :-)
Na-tuska jaka to metoda tej babki na oszczędzanie!
Rikapa trzymam kciuki za słonko dla Was
A Basia powiedziala dziś "a de de du"
Małej B. katarek lepiej natomiast moje gardziołko boli...i nic dziś nie zrobiłam
Zbyszko zaraz na lotnisko, bo przyjaciel z Kanady przylatuje...a ja zostanę w domuŻe mnie zawsze dopada w najgorszym terminie;(
Rikapa trzymam kciuki za słonko dla Was
A Basia powiedziala dziś "a de de du"
Małej B. katarek lepiej natomiast moje gardziołko boli...i nic dziś nie zrobiłam
Zbyszko zaraz na lotnisko, bo przyjaciel z Kanady przylatuje...a ja zostanę w domuŻe mnie zawsze dopada w najgorszym terminie;(
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Kupiłam mlodemu płyte CD Zet kids i sie bawimy.... fajna jest polecam!
Niko ostatnio taki mobilny pełza na maxa coraz szybciej i juz robi bałągan...oczywiscie kontakty the best:-)
ale nas zasypało
bylismy w m1. Chcialam sobie kupic buty emu..i kupilam szpilki- beda na Sylwka ;-)
fajnie macie z tymi spotkaniami czy ja kiedys dotrę ;-)
Niko ostatnio taki mobilny pełza na maxa coraz szybciej i juz robi bałągan...oczywiscie kontakty the best:-)
ale nas zasypało
bylismy w m1. Chcialam sobie kupic buty emu..i kupilam szpilki- beda na Sylwka ;-)
fajnie macie z tymi spotkaniami czy ja kiedys dotrę ;-)
Brzoskwinkaa
kontakty.. hehe skąd ja to znam
ostatnio musiałam kupić zabezpieczenia do kontaktów, Adaś ostatnio wszelkie kable lubi je tam wkładać..
ja juz nie pamiętam kiedy sobie coś ostatnio kupiłam.. wciąż coś Adaśkowi biore.
tak się właśnie zastanawiam, ze mnie omijają te spotkania naszej grupy..
a chętnie bym się gdzieś wybrała..
ostatnio musiałam kupić zabezpieczenia do kontaktów, Adaś ostatnio wszelkie kable lubi je tam wkładać..
ja juz nie pamiętam kiedy sobie coś ostatnio kupiłam.. wciąż coś Adaśkowi biore.
tak się właśnie zastanawiam, ze mnie omijają te spotkania naszej grupy..
a chętnie bym się gdzieś wybrała..
reklama
Brzoskwinkaa
a mój Adaśko od godziny bawi się hula hop..
a jak siostra na nim robi kółka to ale się śmieje wniebogłosy
a jak siostra na nim robi kółka to ale się śmieje wniebogłosy