reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
wygadam się na zamkniętym macie rację .

Właśnie wróciłam z "Jasełka" w wykonaniu dzieci ( w tym mojej Ritki) płakałam jak wół zresztą nie tylko ja :-)

Na-tuska co to za metoda podziel się :-)

Hej dziewczyny
Tygrynko ja też żałuję, że dopiero teraz się spiknęłyśmy ale wiesz póki co nigdzie się nie wyprowadzam więc będziemy wpadać do siebie na puszeczki ;-)
Natuska daj sposób na oszczędzanie mi się bardzo przyda !!!!
Marciaa ja w końcu robię kalendarz w fotousługi.pl w Rossmanie
Rikapa głowa do góry kasę zawsze da się skołować najważniejsze zdrowie i miłość !!!!! My tak samo nie szalejemy wszystkie zakupy przemyślane a prezenty tylko dla dzieci w rodzinie :-)

Na-tuska jaka to metoda tej babki na oszczędzanie!
Rikapa trzymam kciuki za słonko dla Was:)

A Basia powiedziala dziś "a de de du"
Małej B. katarek lepiej natomiast moje gardziołko boli...i nic dziś nie zrobiłam:p:wściekła/y:
Zbyszko zaraz na lotnisko, bo przyjaciel z Kanady przylatuje...a ja zostanę w domu:angry:Że mnie zawsze dopada w najgorszym terminie;(

Ostatnia edycja:
Kupiłam mlodemu płyte CD Zet kids i sie bawimy....:D :D fajna jest polecam!
Niko ostatnio taki mobilny pełza na maxa coraz szybciej i juz robi bałągan...oczywiscie kontakty the best:-)
ale nas zasypało
bylismy w m1. Chcialam sobie kupic buty emu..i kupilam szpilki- beda na Sylwka ;-)
fajnie macie z tymi spotkaniami czy ja kiedys dotrę ;-)

kontakty.. hehe skąd ja to znam :)
ostatnio musiałam kupić zabezpieczenia do kontaktów, Adaś ostatnio wszelkie kable lubi je tam wkładać..

ja juz nie pamiętam kiedy sobie coś ostatnio kupiłam.. wciąż coś Adaśkowi biore.

tak się właśnie zastanawiam, ze mnie omijają te spotkania naszej grupy..
a chętnie bym się gdzieś wybrała..

reklama
Do góry