ylko na animowanych Gwiezdnych Wojnach zachowała spokój a Depeche Mode przyprawiło ją o wielki szloch
No i mamy chyba PIERWSZEGO ZĘBA - jeśli białą milimetrową kropkę na dziąśle można nazwać zębem?
A od kiedy myje się zęby i jak tego dokonać na takim maluchu? Ale głupie pytanie
Ale widziałam, że o pastach pisałyście, a ja nawet nie wiem jakbym miała jej umyć te zęby i wypłukać pastę z buzi i od kiedy zacząć, bo tej kropki to chyba nie ma co myć narazie;P
biedulka, nie lubi Depeszów.. ja też nie, więc rozumiem jej szloch
jak się udał bananowiec?
też bym nie brała mlodej, bałabym się że załapie coś więcej
ja tak jak dziewczyny, na początku myłam silikonowym kondomikiem (tak mój mąż na to mówił
) nakładanym na palec, jeszcze jak ząbków nawet nie miał, bo to fajnie masuje dziąsełka... Seba uwielbiał to podgryzać, teraz daję mu szczoteczkę do ręki, ale najpierw sama mu poszoruję
a o paście dzisiaj wyczytałam że wtedy stosować kiedy dziecko umie ją wypłukać z buźki i wypluć...
a gdzie Basia ma tą kropkę? Seba miał z przodu dziąsełka (nie tam gdzie ząb wyrasta tylko wyżej) i też na początku myślałam, że to ząbek... pamiętasz Skrzacie TĘ historię co opowiadałam na Malcie? ;-)
Co z jutrzejszym spotkaniem coś cisza??
chyba nic z tego
Koza to zapraszam na kawkę do mnie, albo może skoczymy sobie na piechotkę do Pestki lub Plazy? bo samochód jak na razie odmówił nam posłuszeństwa
ale nawet o tym nie myślę, bo kurde wtorek jest już pojutrze
ja jutro odpadam, Filip ma goraczke kaszle katar, Emilka katar i taki kaszel ze az dudni
modle sie tylko zeby do świąt jakoś staneli na nogach
uch zdrówka dla nich!! ale się rozłożyli:-(
kolejne spotkanie ze znajomymi za nami, super udane, były prezenciki, zrobiliśmy sałatkę krabową i zapiekankę ziemniaczaną... przemiły wieczór
a jutro wielkie pakowanie