Dziewczynki.. nie miałybyście może ochoty w jakiś dzień wybrać się do palmiarnii do motylarnii z dzieciaczkami?
miałybyśmy
ale ja dopiero w styczniu, do wtorku już się nie wyrobię
ale bardzo chętnie, zwłaszcza zimą
Emilka i Filip maja zapalenia gradła ;/
a Tygrynka ja mam zapisane maści Diprolene, Emla, Neomycinum, i linomag tym wszytskim mam mu na zmiane smarowac, do tego robic nasiadówy w namanganianie, korze debu albo rumianku, ale to juz wyzsza szkoła jazdy, bo sie cwaniaczek zorientował i dupska moczyc nie chce
za miesiac do kontroli i jesli ja nic nie zdziałam to bedzie miał zrywane czy cos ;/ mam nadzieje ze uratuje go przed zabiegiem
biedne dzieciaczki, zdrówka dla nich!
my też mamy diprolene, to jest właśnie ze sterydami
ale podobno taka mała dawka że nic nie zaszkodzi, no i mamy używać do 10 dni, a Wy? u nas to samo - jak nie pomoże, to zabieg
Mam pytanie czym myjecie pierwsze ząbki?? Nie wiem jaką pastę kupić, doradźcie :-)
Tygrynko mamy w Pestce Pepco :-) nawet fajny ten sklep.
ooo takie wieści to ja lubię, dzięki za info
my myjemy na razie samą szczoteczką, fajny zestaw był w rossmanie - trzy różne (do dziąsełek, pierwszych ząbków i normalna malutka) z kółeczkiem by sobie za głęboko nie wepchnął.. ale spróbuję tą pastę od pierwszego miesiąca
Koza jak tam weekend mija bez tatusia?
jutro idziemy do knajpi na chinszczyzne i pewnie sie przejdziemy po miescie
no prosze jaki fajny wieczór mieliście
a tej siostrze to i ja zazdroszczę
jaa Wenezuela w środku zimy...
Marciaa a gdzie chodzicie na chińszczyznę? masz coś fajnego do polecenia?
świetny suwaczek, prawdziwie świąteczny
my zlądowaliśmy wczoraj do domu o 22, młody zasnął ok 23 ale o 1 się obudził krzycząc przez 10minut :/ nie wiem o co mu chodziło, ale na szczęście szybko padł, może to ze zmęczenia? bo wymęczeni byliśmy wszyscy, ale spotkania się super udały
młody dostał pełno prezentów, m.in. sanki, klocki i samochód-jeździk - cały szczęśliwy latal
dzisiaj sprzątanie, pakowanie, kolejne spotkanie, może jakieś zakupy, chociaż przy niedzieli to średnio mi się chce w sklepy wchodzić
miłego dnia!