reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej :)
Wybrałam się dzisiaj do Pestki :sorry: ależ było ludzi masakra, nigdy więcej!!
Mam pytanie czym myjecie pierwsze ząbki?? Nie wiem jaką pastę kupić, doradźcie :-)
Tygrynko mamy w Pestce Pepco :-) nawet fajny ten sklep.

reklama
Hej laseczki :)

Ja w końcu jutro mam wolne od pracy ale jak zawsze zleci szybko mój R za to idzie do pracy wiec znowu nigdzie nie pojedziemy
Mam pytanie czym myjecie pierwsze ząbki?? Nie wiem jaką pastę kupić, doradźcie :-)
ja mam dla małego paste ziajka "od pierwszego ząbka" (od 1 miesiąca )

Skrzat daje rade :D
Emilka i Filip maja zapalenia gradła ;/ do tego Emilce rzezi na płucach ;/ ehh szkoda gadac a ja dzisiaj od rana walcze z kuchnia ;/ po 4 godz walce podłoga wypastowana teraz czekam az wyschnie i dawaj wszystko spowrotem na swoje miejsce :p

Kasia K to my sąsiadki jestesmy :D:D:D haha wreszcie ktos nie z winograd :p:p:p

a Tygrynka ja mam zapisane maści Diprolene, Emla, Neomycinum, i linomag tym wszytskim mam mu na zmiane smarowac, do tego robic nasiadówy w namanganianie, korze debu albo rumianku, ale to juz wyzsza szkoła jazdy, bo sie cwaniaczek zorientował i dupska moczyc nie chce :p za miesiac do kontroli i jesli ja nic nie zdziałam to bedzie miał zrywane czy cos ;/ mam nadzieje ze uratuje go przed zabiegiem :D

no i w związku z niedyspozycja moich dzieci ja w poniedziałek odpadam ;/ szkoda ;/
ja nasiadówki robiłam jako kąpiel z zabawkami itd i zdrówka dla dzieciaczków !

dziewczyny mam 3 puszki mleka nan active 2 czy któraś go używa?? Zobacz załącznik 308218
może daj ogłoszenie w wątku sprzedam kupię poszukuje może ktoś chętny się znajdzie :)

hejka
:)
u nas ok. Wczoraj z Ł. wylądowałam na imprezce w słodowni a przed chwilką bylismy u tesciow. Przy okazji Niko oderał prezenty mikołajkowe- ale sie uzbierało masakra a swieta jeszcze przed nami no i zegnalam siostrę Ł. wylatuje do Wenezueli na rezydenture wygrala konkurs exim tours :-) ale fajnie az sie rozmarzyłam no i trochę smutno. Dzieć w aucie spał ale przeniosłam do łożeczka i spi dalej:-)
z apetytem lepiej...
jutro idziemy do knajpi na chinszczyzne i pewnie sie przejdziemy po miescie :)

Brzoskwinka ja bardoz chetnie do palmiarnii ale gdzie ja tam autem zaparkuje ?
co do zabkow bez pasty szoruje sama woda

reklama
ja też siedzę sama w cały wekend z dziewczynkami strasznie nie lubię kiedy mam męża w pracy do godz 22

biba znalazłam Was na niani ale szukamy kogoś kto do nas będzie przychodził
ledwo udaje nam się zdążyć z odstawianiem martyni do przedszkola i do pracy

no i jest jeszcze jeden najważniejszy powód a raczej problem z malutką która bardzo często leżała w szpitalu
przez to jest nadwrażliwa i nieufna do nowch osób
nie mamy tutaj żadnej rodziny więc mała na codzień bywa tylko ze mną
tym bardziej chcemy zacząc od opieki u nas w domku żeby to było jej miejsce jej łóżeczko itd..
zobaczymy czy to się uda

Ok rozumiem,no i troche daleko od nas bo my z Winograd,zycze powodzenia w szukaniu niani

Do góry