reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kaska K widze ze szukasz opiekunki?Ja jestem dyplomowana opiekunka dziecieca i szukam dzidzi zeby sie zaopiekowac,zreszta tez jestem na niania.pl.Gdzie wogole Mieszkasz?

reklama
Cicho jakoś...
Tygrynka pewnie pochłonieta przygotowaniami do wyjazdu!
Kozaczino a Ty gdzie się podziewasz?
Na-tuska dajesz rade z tą trójką???

My dziś na 16 do znajomych, na nowe mieszkanko i w osadników pograć:D:D

weekend przyszedł, mało nas.. faktycznie Koza i Natuśka wsiąkły nam :D a Skrzat widzę znowu rusza z osadnikami :) dobrej zabawy!
my też zaraz ruszamy w odwiedziny (jesteśmy poumawiani na 12, 15 i 18, ciekawe kiedy padnę ja lub młody ;)), dlatego zmykam i miłego weekendu życzę!

Rikapa my używamy Nan2 :)
Pojechałam zawieźć R. do weekendowej pracy :( całą sob. i niedz. spędzimy same. Lula padła zatem ja zerkam co i jak :) Później zakupy świąteczne spróbuję zrobić już część mam :)
Miłego weekendu :D

reklama
ja też siedzę sama w cały wekend z dziewczynkami strasznie nie lubię kiedy mam męża w pracy do godz 22

biba znalazłam Was na niani ale szukamy kogoś kto do nas będzie przychodził
ledwo udaje nam się zdążyć z odstawianiem martyni do przedszkola i do pracy

no i jest jeszcze jeden najważniejszy powód a raczej problem z malutką która bardzo często leżała w szpitalu
przez to jest nadwrażliwa i nieufna do nowch osób
nie mamy tutaj żadnej rodziny więc mała na codzień bywa tylko ze mną
tym bardziej chcemy zacząc od opieki u nas w domku żeby to było jej miejsce jej łóżeczko itd..
zobaczymy czy to się uda

Do góry