reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a ja dziś pierwszy dzień wolny :-) mała w przedszkolu szykuje się do przedstawienia które będzie we wtorek "Jasełka", będzie tam aniołkiem :-D mój mały diabołek aniołkiem jak to usłyszałam to się uśmiałam ale skrzydełka kupione :-D
Brzoskwinkaa uda się na 100% a tak swoją drogą co będziesz robić??

Kozaczino zazdroszczę Tobie że masz czas gdzieś wyjść bo ja albo jestem niezorganizowana albo nie mam na nic czasu :confused:

reklama
hej dziewczyny, wczoraj już nie miałam siły...
Brzoskwinko super, że na otwartym i gratulacje z pracą:)
Na-tuska ty się wykończysz...jak się 3 masz opiekować!
Rikapa korzystaj z wolnego:)
Tygrynka no przed takim wyjazdem zawsze załatwiania jest...

A ja wczoraj byłam na tym spotkaniu, było bardzo symptycznie, więcej dziewczyn w ciąży, ale ok:) Mówili o laktacji, BLW i chustach..ach jak ja się napaliłam na to noszenie w chuście;p Ale na dzisiejsze spotkanie nie ma już miejsc. Znalazłam płatne warsztaty ale ok 40-60 zł kosztują, a ponoć 1,5 h prywatnie ok 70 (pytałam wczoraj)... Kupiłam też tą książkę o BLW, ale przeczytałam tylko 10 stron:p Poważnie zastanawiam się nad wyborem tej metody w karmieniu Basieńki:) Wygrałam uwaga spioszek Glucka rozmiar 50:D Nic rodzić kolejne;P

hej
Brzosk winko gratuluję nowych,ciekawych perspektyw i ciesze się że zmiany na lepsze u ciebie :-)
Monique ja wracam do pracy od stycznia a mała do żłobka :-( bardzo mi żal że ten czas tak szybko minął i ciesze się każdym dniem, który nam został.
Rikapa ja mam czas bo jeszcze nie pracuję ;-) i znajomi często coś proponują :-)
Skrzat ja wczoraj już nie dałam rady dotrzeć :-( trudno gratuluje wygranej hihi będzie dla następnej dzidzi, szkoda że nie ma juz miejsc bo też chciałm iść na spotkanie :) a wczoraj właśnie sobie w chuście w domku urzędowałyśmy

hej dziewczyny!

Kaśka K - ja Cię w pierwszym momencie nie poznałam na spotkaniu :-D i jak tam poszukiwania niani?

Skrzat się nam rozszalała ze spotkaniami;-) ale o tym blw to sama bym posłuchała... no i gratuluję wygranej, czyli początek nowej wyprawki już jest??;-) a może to jakiś znak??:-D

Kozaczino mi też żal że już Ci minął ten czas siedzenia z małą, akurat jak zobaczyłam, że mamy do siebie 5 min drogi :eek:

korzystam ze spokojnych chwil, bo zaraz zacznie się gonitwa - zakupy, sprzatanie, pranie, odwiedzanie dziadków, teściów przed wyjazdem... już się czuję zmęczona na samą myśl :-D ale jako pomyślę, że za 4 dni będę u mamy...:sorry::sorry::sorry2: rozmarzyłam się:-D

Rikapa współczuję...
Ja nadal chusto ogarnięta, znalazłam jakieś forum...dziewczyny nawet na zimowe spacery w chustach chodza...:szok:ale podoba mi sie to, nie wiem czy ja bym sie odnalazła, choć bardzo bym chciała;P

Ja chyba pójdę porasować!
Tygrynka mówiłaś wczoraj o Endo, ja weszłam wczoraj w Browarze na sekundę i wyszłam z dwiema bluzeczkami:) Po 19 zł były, ale bawełna taka milutka, że aż sama bym ponosiła:p Apropos to właśnie kiedyś z takiej bawełny udało mi się kupić w C&A bluzeczkę, mega milusie to:D:D

ja mowilam ze bede łazic z nosidłem kupe kasy dałam i nie łaziłam....

ja własnie upiekłam placki ziemniaczane i czekam az młodzież się obdzi obiad i heja do m1 na zakupki swiateczne....kurcze szukalam jakiejs kiecki na Sylwka i nic nie widze ciekawe....buuuuuuuuuu..
ja ostatnio kupiłam bluzki po 14pln w reserved dla Nikiego

Rikapa kolega pracuje w firmie co handluja auto-częściami i mam się opiekować ich stroną www i kontem allegro, będę sprawdzała ceny rynkowe części i jak np. oni maja jakąś część za 150zł, a ja ją sprzedam np. za 300zł, to różnica idzie do mnie.. do tego telefon służbowy etc.

no, ale to miałoby być od stycznia.. teraz ten kolega jedzie do Danii po towar, więc jak wróci to się spotkamy i mi wszystko wytłumaczy i podejmę decyzję. W każdym bądź razie wydaje mi się to ciekawe, zwłaszcza, że w domu praca i nie muszę Adasia nigdzie do żadnych żłobków wysyłać.

reklama
dziewczyny mam 3 puszki mleka nan active 2 czy któraś go używa?? images.jpg

Do góry