reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marciaa a jaki dojazd do Ciebie, może następne spotkanie w Kamionkach zorganizujemy?? ;D

Guziczek że nie wspomnę o Twoim suwaczku!! lada moment Zosia będzie miała półtora roczku!! kurcze, dopiero po dzieciach widać jak ten czas leci...

reklama
Hej
Marciaa to pięknie że tak ładnie zdrowiejecie :-)
Skrzat zastanawiałam się nad tym spotkaniem, i czekam na info od kumpeli czy jedzie i też chciała bym jutro iść na to chustowe spotkanie :-) Może Tygrynka się wybierze??? A i całuski dla Basieńki :-)
Wyobraźcie sobie że wstałyśmy z lulą koło 8 a później chop każda do łóżka i obudziłam się o 11.40 :eek: ale kaszel mnie męczy więc przydało mi się pospać a teraz dzieć też śpi :-)
A jeszcze wczoraj wieczorem wybrałam się do Dragona na teatrzyk kukiełkowy dla dorosłych :-D bardzo się ubawiłam :-)

hej Dziewczyny! :)

kozaczino - jakie to spotkanie chustowe? gdzie? :)
ja kiedys bylam na takim spotkaniu w ecotropicanie, co kiedys Wam wspominalam o tym
pikniku tropikalnym.

marciaa - zdrowiej kobieto.. ja tez mialam katar od 2 tygodni, ale chyba przez te moje płacze szybciej mi przeszlo..
a tak rzadko mnie cos bierze, a teraz to jakos kurde trzymalo, ale na szczescie zaczelo szybko puszczac..
moze kiedys do tych Kamionek sie wybiore hehe i tak calymi dniami siedze w domu..

pochwalę się, że dostałam ciekawą propozycję pracy i to w dodatku w domu :)
ciesze się bardzo, zobaczymy czy sobie poradze.. na poczatku prowizyjnie, a jak bedzie ok, to dostane etat :)

w koncu jakies pozytywy u mnie..

kurcze Marciaa jak tak piszesz to blisko się wydaje, a myślałam, że to dalej :) nie wiem jak zimą, ale wiosną na pewno zostaniesz nawiedzona :D
Natuśka - wow tyle czasu bez okresu... marzenie :D
Brzoskwinka - jak miło Cię widzieć na otwartym :) i to z taką nowiną! super, powodzenia, żebyś etat dostała! jak wszystkie będziemy trzymać kciuki, to masz to jak w banku, zobacz jak Rikapie pomogłyśmy ;)
ja jutro odpadam, przed wtorkiem muszę jeszcze parę spraw, odwiedzin pozałatwiać, ale mam nadzieję, że uda nam się spotkanie w poniedziałek??
zmykam spać, dobranoc!

Cześć ja chyba ostatnia ale dodam dwa słowa że miło było Was zobaczyć w gauganku
żałuję że nie mogłam zostać dłużej żeby Was poznać i zamienić kilka słów ale może następnym razem

ps też nam było troszkę chłodno :-) ale za to miło
fajnie jest spędzić dzień troszkę inaczej

a tak ogólnie to zarywam nocki na niania.pl i szukam opiekunki
muszę malutką powoli odzwyczajać od siebie, a przez nasze atrakcje szpitalne i rehabilitacje jest z tym duży kłopot
w przyszłym roku planuję wrócić do pracy

reklama
witam

a mój synuś ostatnimi czasy zasypia najpóźniej po 18-tej. Śpi do ok 2-giej w nocy, pielucha,mm i sen do rana. Dzisiaj też obudził się o 7-mej i teraz znów spi. Ma jakoś zakodowane,że jak jest ciemno to się spi, dlatego wdzięczna jestem za to,że dni takie krótkie. Niestety wieczorne zasypianie okupione jest płaczem i to takim,że się dusi aż i ciężko go uspokoić,płacze aż do totalnego wyczerpania. Jak wyspi się w nocy to w dzień mało śpi i pod wieczór robi jazdę.

Dziewczyny a jak u Was z powrotem do pracy? Ja wracam do pracy od 1-szego kwietnia, Marcinem zajmie się mąż do czerwca, a później moja mama.

Do góry