reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kaśka ja Ciebie pamiętam :) byłaś aktywna jak ja zaczynałam "znajomość" z poznańskim bb :) chyba razem z Jarzębinką jeśli dobrze pamiętam :) cieszę się, że już lepiej z Twoją malutką, zerknęłam na suwaczek - jejku prawdziwa kruszyneczka! do zobaczenia w środę, na pewno poznasz miłe mamy, mogę Ci już teraz z 5 wymienić ;)
Biba fajnie, że i Ty będziesz :) ja też jadę mpk - ale co i jak to się zdaję kompletnie na Kozaczino, mam nadzieję, że mnie nie porzuci :p
ciekawe kto będzie z pozostałych 8 mam...
dobranoc!

reklama
Czesc kobitki,
niezla pora co?
nie dotrę na spotkanie w gauganku- chorobsko i mnie dopadlo. Chyba angina, nie moge spac glowa boli i gardlo strasznie. Niko ok ale po 5 dniach niejedzenia schudl bardzo. Apetyt dalej sredni martwie sie eh...

Hej, dziś mi lepiej...ale posiedzę pewnie w domku! By na jutro być zdrowa! Ale kurcze jeszcze mi opryszczka wyszła...echh. Ja też pewnie mpk pojadę, ale kurde 13 tylko raz na godzinę jedzie taborem niskopodlogowym, oczywiscie o godzinie ktora mi nie pasuje;( A nie wiem jak wsiądę do innego...i czy będzie ktoś kto mi pomoże...ech nie ma jak to komunikacja przyjazna mamom!!

Hej
Tygrynko jasne że cię nie porzucę ;-) autobus mamy o 9.32 :) żeby tylko nie padało.
Kasia ja też pamiętam jak pisałaś :-) Super że córeczka ma się dobrze pozna jutro koleżanki i kolegów :)
JA śmigam dzisiaj do ortopedy a tak mi się nie chce poszła bym na spacer a tak to d....pa
Skrzat super że lepiej się poczułaś :-) i jutro się zobaczymy, a my dzisiaj chcemy na HP iść na 21.30 zatem jeśli będziecie mieli siły i chęci to ruszajcie do kina!!
Idę przebrać Lulę bo czuję smrodek z gatek ;-)

Ostatnia edycja:
hej
moja dziś miała wyjątkowo drzemkę rano i teraz nie chce mi spać.. ale włożyłam ja do łóżeczka i chyba zasypia...
koza no to super że idziecie do kina
ja jestem jakaś taka dziwna może jakieś choróbsko mnie dopadło?? oby nie....powoli zaczynamy planować święta co gdzie u kogo kto z czym..ehh
Kasiu ja tez cię pamiętam doskonale wiele razy się zastanawiałam co z tobą..

hej dziewczynki!
Marciaa szkoda że Cię nie będzie, kurujcie się z Nikosiem!!
Kozaczino ufff dobrze że nie idziesz na spacer, bo ja chyba nie zdążę, a znowu byłoby mi przykro, że się nam nie udało ;P daj znać jak po lekarzu i miłej kinowej randki ;)
Skrzat super że lepiej ale kuruj się, żebyś jutro na pewno była!!

my zaraz zaczynamy się zbierać na imprezę mikołajkową u męża w pracy... co prawda dopiero na 18, ale muszę zrobić obiad (ha! zrobić to za dużo powiedziane - odgrzać to, co przyniosła wczoraj teściowa :D), lecieć na pocztę, wyciągnąć ozdoby świąteczne, zajrzeć do empiku... że o zdjęciach które chciałam dać jutro do wywołania a nic jeszcze nie wybrałam to już nie wspomnę :D

miłego dnia!

Tygrynka co ty jeszcze dzisiaj chcesz zrobic?
Kozaczino kurcze dziś raczej odpada wyslalam ci maila, trzymaj się u ortopedy!
Kasia miło cie poznać i do zobaczenia jutro!
Na-tuska dziś już lepiej, maluchy okiełznane czy nadal czeski film?
Guziczek
nie daj się choróbskom!
Marciaa kuruj się z Małym, szkoda że się nie spotkamy:(

My dziś mieliśmy iść na Muńka do Blue Note, Zet pójdzie na pewno, a ja nie wiem, jakoś nie mam ochoty!!...grrr...
Dziewczyny a spotykamy się gdzieś by razem do Gauganka wkroczyć?

reklama
Hej dziewczyny
oj długo nie zaglądałam, a wiele rzeczy sie działo i tych złych i dobrych... :sorry2:ale zapisałam sie na jutrzejsze spotkanie, więc mam nadzieję że nadrobię choć troche:tak: czas baaaardzo szybko leci, wszystkie szkraby juz taakie duże :-) Ja zabieram ze soba Dominiczka, spryciarz ładnie biega więc sie wyszaleje mam nadzieje, byłoby fajnei jakbyscie napisały kto bedzie to przyjrze sie fotkom żeby was rozpoznać ;-)

Do góry