reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja tylko na sekundę :-) witam się mikołajkowo :-)
Chcę się pochwalić że Mikołaj Luli przyniósł PIERWSZY ZĄBEK ;-) To ja go znalazłam i jestem dumna :-)
Teraz uciekam a później zajrzę na dłużej :happy:

reklama
Kozaczino gratulacje dla Luli z okazji pierwszego ząbka:-) Teraz mąż Ci musi kupić sukienkę! Jak byłysmy na spacerze z Na-tuska i Tygrynką to własnie się dowiedziałam, że za 1 ząbek ciuch od mężą się należy - ponoć taki zwyczaj jest:)
A zdjęcia z piątku masz?

Dla wszystkich dzieci małych i dużych Mikołajowy Uśmiech :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Na-tuska daj znać jak Fil u lekarza!

Ostatnia edycja:
Skrzat dzięki za gratulacje :) zdjęcia muszę zgrać z piątku a coś mi kabel lub co gorsze gniazdo w aparacie szwankuje więc muszę jakiś sposób na zgranie znaleźć.
Idę zaraz obiadek robić i pewnie się mała obudzi zatem do wieczora ;-)

chciałaam cos napisac ale F dzisiaj takie cyrki robi ze szkoda gadac wiec uciekam do niego (nie spał popoludniu wogole ;/) do wieczora :p

Na-tuska a byliście u tego lekarza z Filem? Będziesz w środę w Gauganku?

Kurde mnie coś właśnie psikanie wzięło i lekko gardło drpanęło, mam nadzieję że się nie przeziębiłam i dotrę do Gauganka!!!

Ostatnia edycja:
ilonka przewijak się na pewno przyda :-) będę wdzięczna za każdą rzecz :-)

ja ogólnie prawie codziennie do pracy chodzę :-/ info z gauganka nie dostałam więc jutro na ochotnika idę do pracy :-( więc dziewczynki zobaczymy się może kiedyś jeszcze :-)

Rikapa ja też niestety nie pomogę:-( części już się pozbyłam, a część ciuszków zostawiam... na kolejne maleństwo:tak:

dziewczyny a ja wyrwałam się na imprezkę było fajnie, miło się oderwać, w pracy miałam lekki stresik ale jakoś to poszło.. co do prezentów to na razie też jestem w fazie zastanawiania się...weekend szybko zleciał...

super, że się wybawiłaś:tak: i taka szkoda, że Ciebie nie będzie w środę:-( oj następnego razu Ci nie popuszczę, oj nie:-D

zdycham chyba pojde do lekarza...:(

biedna, znowu źle się czujesz?:-( zdrowiej tam szybciutko!!

To jak widzimy się w Gauganku???

no jasne:-D fajnie, że chrzciny udane, zresztą, nie miały innej opcji;-) a z tymi kupami to nie mam pojęcia, może jakoś jej się pieluszka odwija, podwija i wtedy wylatuje? :confused:

Chcę się pochwalić że Mikołaj Luli przyniósł PIERWSZY ZĄBEK ;-) To ja go znalazłam i jestem dumna :-)

super!! wielkie gratulacje:-D no co za piękny prezencik:tak: to teraz mama szukaj dla siebie sukienki:-D a jak znajdziesz to daj znać, bo ja jeszcze swojej nie dostałam:-p
i koniecznie kombinuj z aparatem, jestem ciekawa fotek, bo domyślam się, że będą na nich dwie małe pannice?:-)

Kurde mnie coś właśnie psikanie wzięło i lekko gardło drpanęło, mam nadzieję że się nie przeziębiłam i dotrę do Gauganka!!!

ej ej!! kuruj się!!! ja chcę znowu zobaczyć Basieńkę:tak: no i Ciebie też;-)

my po wizycie teściów, szwagra... tzn ja i Seba, bo mąż nadal w pracy... wymęczona jestem, poczekam tylko na niego (już tylko godzinka:dry:) i zmywam się do spania...

Cześć dziewczyny nie wiem czy ktoś jeszcze nas pamięta ale kiedyś pojawiłyśmy się tutaj na chwilkę :-)
niestety mój wcześniaczek pochłonął dużo czasu i raczej bywaliśmy w szpitalach poradniach i na rehabilitacji

ostatnio mamy dużą poprawę dzięki temu zaczynamy wychodzić w inne miejsca
zapisałyśmy się na środę do gaguganka i mam nadzieję że dojedziemy i poznamy jakieś miłe mamy z dziećmi :-)

reklama
Powiem wam ze bardzo sie ciesze na to spotkanie,chociaz was jeszcze dobrze nie znam fajnie bedzie pogadac i wymieniac sie doswiadczeniami-pozdrawiam i do zobaczenia w srode
aha samochod dalej obrazony wiec pewnie zostaje mi mpk,a pogoda do bani!!!!!!!

Do góry