reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
moj pojechal na Munka, ja zostałam, mała kimkę popołudniową z Basią zaliczyłam! Biedaczka się bardzo potem rozwyła, chyba zęby:( A ja znów jem;P Najpierw kawałek kurczaka teraz Nutelle z chlebkiem ryżowym...masakra jakaś!

dzisiaj puscily mi zawory i sie rozbeczalam...bo ile mozna nie jesc jego waga stanela ma taka sama jak w pazdzierniku mam skierowanie na morfologie moze sie uspokoje.......

zazdroszcze mamuskom co ich dzieci wszystko pozeraja u nas jest ciagle jakas walka jedyne co je z apetytem to jogurt ale nie samym jogurtem człowiek zyje...

a tak to wywija chichra sie ja nie wiem skad on czerpie sily...nicpoń :)

Marciaa trzymaj się dzielnie będzie ok! Moich znajomych córka nic nie jadła, i zawsze miała niedowagę a teraz słodka 4 letnia dziewczynka...taki typ!

Mam cykora przed komunikacją, to moja pierwsza samotna wyprawa...

Skrzat nie jestes sama ja tez pierwszy az sie sama wypuszczam komunikacja miejska-zawsze wszedzie samochodem a teraz w te mrozy nie odpala i pozostalo mi mpk-do zobaczenia

reklama
Do góry