reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja też daleko w polu z prezentami :-)

słuchajcie dziewczyny jak macie jakieś ciuszki które chciałybyście wydać to ja bardzo chętnie wezmę od was , mam w rodzinie kogoś kto bardzo chętnie wszystko zabierze jak co to piszcie na pw. będę wdzięczna :-)

reklama
ilonka to są bliźniaki chłopiec i dziewczynka mają po 3 miesiące i jeden chłopiec w wieku 3 lat (tak jak moja Ritka) bardzo będę zobowiązana bo rodzina jest w ciężkiej sytuacji :-(

Jestem zapisana na spotkanie,jakos postaram sie dojechac,mam nadzieje ze samochod do srody przestanie sie na mnie obrazac(przez te mrozy nie odpala)a wolalabym jechac samochodem bo o 13 musze odebrac syna z przedszkola!
dzisiaj dzieci z babcia bo ja w komisji na wyborach

Melduje się...ale wymiękam i idę spać...wszystko się udało, relację zdam jutro:) Dziś miałam zajęcia, potem teściowe, rodzice, babcia i dopiero wylądowalam w lózku i oczy same się zamykają!
Rikapa ja mam rzeczy co dostalam po kuzynki dla Basi po jej dzieciach, mialam gdzies oddać więc chętnie przekażę!!

Skrzat opowiadaj jak tam po chrzcinach..
rikapa postaram jakoś pomóc ale obecnie pozbyłam się.. następnym razem na pewno skontaktuję się z tobą:)

dziewczyny a ja wyrwałam się na imprezkę było fajnie, miło się oderwać, w pracy miałam lekki stresik ale jakoś to poszło.. co do prezentów to na razie też jestem w fazie zastanawiania się...weekend szybko zleciał...

Skrzat czekam na relację i ja :D i sto lat dla Basieńki bo chyba obchodziła imieninki w sobotę?
zajrzę potem, jak mąż do pracy poleci, na razie korzystam z jego obecności w domu :D
miłych Mikołajek wszystkim życzę :)

reklama
Uff jakoś się ogarnełam ale lenia mam od rana niemiłosiernego:/ Chyba zmęczenie mi wychodzi...a jeszcze Basie musiałam przebierac, nie wiem co jest kurcze ale ostatnio co druga kupa kończy się zmianą bodów i całego stroju, bo pieluszka nie daje rady:( I to 3 gatunki pieluszek...więc nie wiem czy ja z zet nie potrafimy ich zakładać czy nasze dziecko robi jakieś "przeżerające pieluchy kupy"? Ale one wcale nie są jakieś mega wielkie:p
No nic...a pranie tych ciuszków to masakra!!!

Chrzciny udały sie jak najbardziej:) Goście zlecieli się już 15:30 bo na 18 szliśmy do kościoła:) A potem była ciepła kolacja!!! Na całe szczęście przyjacióła rodziny (kucharka) zrobiła mi całą kolację (ja tylko sałatki) i pomagała podawać kawę, herbatę, a jak poszliśmy na mszę to nakryła do kolacji itp itd. Dzięki niej obie babcie i ja mogłysmy na spokojnie wszytko a nie w kuchni, pewnie że jej się pomogło ale inny to ciężar obciążenia. Oczywiście zima zaskoćzyła drogowców, więc chrzestny Basi przyjechał z Warszawy pociagiem bez rodzinki i suma sumarum mieliśmy 21-22 osoby w szczycie... Basik w kościele grzeczniutki, tylko wyjęłam ją z wózka to oczy wielkie jak talarki i uśmiech do księdza i tak całą mszę:p Oczywiście zapomnij że polezy na rękach, było ją trzeba tak trzymać by wszystko widziała:D:D No ale na szczęscie nie płakała, dałam jej przed kościołem poza cyckiem butlę z mm by była objedzona i nie zachciało jej się jeść:p i mój plan nie zawiódł:D Oczywiście kradła serca wszystkim gościom i miała wielką radochę jak każdy do niej gadał itp:) To chyba na tyle;p;p

To jak widzimy się w Gauganku???

Do góry