reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
No ja w sumie teraz dotarłam :) Dzięki uprzejmości Tygrynki wróciłam z nimi autem :-) Lula padła jak zabita, ja też się czuję lekko zmachana ;-) Dziewczyny było super !!!! Cieszę się że udało nam się spotkać :-D

No a ja oczywiście miałam 15 minut do tramwaju, to stwierdziłam że wejdę do Empiku, ale z wózkiem - zapomnijcie - bardzo pro rodzinny sklep:p No to swtierdziłam że jak moja niskopodłogowa 13 jedzie o pełnej godzinie to dojdę na Fredry, a potem jeszcze na Teatralkę zamiast marznąć...no i co super mpk jakoś zapomniało że o tej godzinie niskopodłogowy tramwaj miał jechać...suma sumarum przepuściłam dwie 13 i 15 a potem władowałam się do kolejnej 15 dzięki uprzejmości jakiegoś młodzieńca:-)

Basia pospała w drodze, po czym pół h po wejściu do domku się obudziła, na obiad machnęłam ekspresową tortillę a teraz siedizmy z mężulkiem. Nawet czuję się zmęczona;) Ale tal pozytywnie!

A teraz do rzeczy...było SUPER:-):-):tak::tak: Naprawdę Gauganek wart i godny polecania, świetne miejsce dla mam z dziećmi:) Z Wami super, na żywo jak i wirtualnie:D:-D Oby więcej takich spotkań! A w Waszych dzieciaczkach to się zakochać można:)

Hej
Mi rowniez sie podobalo Faktycznie galganek godny polecenia choc uwazam ze powinno byc tam troche cieplej!Asia przez caly czas miala zmarzniete rece mi tez bylo zimno.Ale pomijajac ten fakt bylo super i ciesze sie ze Was poznalam!
Mam pytanie do dziewczyn ktore robily zdjecia,czy mozecie mi przyslac zdjecia na maila+oczywiscie nie wszystkie tylko te na ktorych my jestesmy?

ja nic nowego nie napiszę - było super!
dopiero wróciliśmy, bo jeszcze do sklepu pojechaliśmy, jak się ogarnę to zerknę na foty i napiszę coś więcej...
czy ja widziałam Monique?? (z Kozaczino dotarłyśmy później - znowu ukłon w stronę mpk) bo która to Biba - skapnęłam się teraz, po suwaczku :D
Skrzat no to nieźle z tym mpk :/
Natuśka ładnie Ci maluchy pospały :D
dzięki dziewczyny za super spotkanie :)

Kurcze Basia teraz zasnęła...bez kąpieli w rzeczach, nie wiem czy ją budzic...moj pojechal oddać zdjęcia do Fotojokera, bo dziś ostatni dzień promocji!

reklama
Do góry