reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Pinka hahahha ja tez nie moge ze smiechu:) ahhhh co do wolnego da sie zalatwic:)
ja mam na odbiad kurczaka w czosnku i ziolach do tego ryz ugotuje albo pyry i to wsio...aha surowke jeszcze zrobie z feta. bo mam ochote. u nas zimowa pogoda ale nie pada ani snieg ani deszcz. sniegu duzo...przyslij wiki na wakacje do nas:) hahah rozniosla by Fila...boszeeee ich dwoch to jak cale przedszkole. czy sie uspokoila Wiki juz? bo Fil top mega łobuz.

Ilona o super ze jestes chetna zając sie moim dzieckiem ;-)))) Wika jest jeszcze gorsza hahaha czuje ze jak sie dopadną z filipem to ziemia sie zatrzęsie;-)))))))))))
rikapa- no moja gwiazda juz tez marudzi by choinkę wyciągnac bo ona chce ubierac wiec cos czuje ze moze za tydzien tatuś z piwnicy ja wytacha;-)))))

reklama
Ilona- racja Adam tez na Wiki mówi Diabeł w spódnicy:-D:tak:
no widzisz jak sie synek szybko uczy nastepnym raze bedzie wiedział zie sie robi do kibelka a nie obok:szok::-D a ty go matka nie podglądaj:no::no: jak to moja Gwiazda mówi oj oj bo bedzie problem :tak::-)

a ja wlasnie w sklepie moj dzwonił ze był w H&M kupić sobie portki a wiki juz go na 2 bluzki naciagneła ahhaah zbańczymy przez nią normalnie:-):baffled:

Słowiczek- no teraz to ja juz wiem czemu te twoje dzieci takie grzeczne u Ilony przy hustawce sie przekonałam hahaha Matka terrorystka to co;-)))))))

ilonka dobry jest Filip :-D czekam az moj łaskawie zacznie sie interesowac kibelkiem, poki co czasami nocnik ale bez szału ;-)
Pinka czyzby Ci rosła top model ??? ciekawe co będzie za parę lat :-D

uff ogarnełam zdjecia :tak: jedyne 5 albumów czyli w sumie 1200 zdjęc :-D jeszcze mnie tylko czeka przeglądanie ciuchów dzieciaków i limit na ten rok wykorzystany :p

zebys wiedziała w ciagu dnia przebiera sie z 10 razy chodzi w moich obcasach czasami w swoich plastikowych ;-)) malowanie na porządku dziennym juz nie wspomne i spinkach itp....oszalc mozna normalnie!!!!!!!!!

ilonko opowieść toaletowa boska!!!:-) następnym razem na pewno wceluje !!!!
Natuska chylę czoła za te zdjęcia, a mi się tak nie chce za to wziąć a powinnam .... o ciuchach Luli nie wspomnę, mam już dobre 4 siaty pełne za małych ubranek:happy:
Byłam dzisiaj na festiwalu rękodzieła na MTP ależ tam cuda były, kupiłam parę drobiazgów jeśli chodzi o prezenty gwiazdkowe to można tam kupić super rzeczy a jaka biżuteria:szok::-) czułam się jak dziecko w sklepie z cukierkami.

Natuska jutro też jeszcze są te targi :-) zostaw maluchy z małżem i jedź wstęp 6pln.
a ja szperam w necie i znalazłam ciekawą stronkę Dzieci Poznań może nam Poznaniankom się przydać ;-)

Właśnie zauważyłam że napisałam juz ponad 500 postów !!! :-) no to teraz będę dążyć do 1000 :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry