reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

czesc kochane wpadam jak po ogien:-p:-p

zaraz z pracy lece do domu wszamac kolacje i zabrac sie za gigantyczna sterte prasowania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kiedys zaprasuje i zapiore sie na smierc....czasu na wszystko mi brak w sklepie taki teraz mamy zapierdziel wiara wszystko wykupuje jak szalona a swieta za 3 tygodnie a oni juz zapasy robią jak by conajmniej miało zabraknąc......wiec w tyłeczek dostane!!!!!!!!!!!!

kurcze moja waga pokazuje 10 kg na plusie aaaaaaaaaaa Ratunku od dzis dieta chrupki kukurydziane i kisiel:-D:tak::-D:-)

ale wam poznan zasypało super a w uk nici:no::no: moje dziecko zawiedzione bo balwana lepic chce a tu nie ma z czego:rofl2:

Iwonka- no niezle widoki masz:szok::szok: rzuc kuleczką co??????? młoda jak latem wpadne to po lampeczce co???????

zdrówka dla was wszystkich kochane lece sie zbierac pozniej wstawie wam jeszcze foty bo wiekszość z was mnie nie zna ale to w domu bo na tym kompie nie mam buziaki

reklama
Witam nowe mamusie :)

Czesc dziewczyny ja rowniez jestem z Poznania i chetnie dolacze do Waszego forum
jestem mama dwójki dzieci 4 letniego Marcinka i 11 miesiecznej Joasi
pozdrawiam
u mnie dzieciaczki w podobnym wieku :)

Ja na spotkanie się nie piszę niestety jestem w pracy i ostatnio jestem mega zmęczona nie wiem czy pisałam ale dzieciaki znowu chore - katar i kaszel ....wiec mam nocne pobudki :/ do małego wstaje po milion razy i marzy mi się teraz tylko sen najlepiej taki ciągły chociaż 6 godziny

Natuska a ty do chirurga dzwoniłaś ? Tygrynka a ty ?czy zostajecie u swoich >?... ja muszę dzwonić o termin na styczeń i jestem ciekawa czy już zapisują ...

Ostatnia edycja:
Na-tuska- ale mnie rozbawiłas tym co napisałas hahaahah.........pekam ze smiechu:-D:-D
Gosia- widze ze ty tez na pełnych obrotach ............
Ilona- oj nie nie denerwój sie haahah urodze urodze planuje w marcu:-D:-D no dobra o nie lampka tylko butla:szok::szok: 15 kg co to jest ???? ja z wiki 30 przytyłam teraz modle sie by przy 20 kg sie zatrzymac:-p:-p

pppppppppoprasowałam:-p obiecane foto wkleiłam

Hej
Dzieki za mile przywitanie,jak wczesneij pisalam jestem mama dwójki dzieci:Marcin 4 lata i 7m-cy i Joasia 11 m-cy (za pare dni bedzie miala roczek).Mieszkam na Winogradach-os.Przyjazni.
Na spotkanie sie zapisalam-odpowiedzi poki co jescze nie dostalam,ale tak sie zastanawiam czy przyjsc bo Wy juz wszystkie sie znacie a ja nowa jestem i nie chce Wam w tematy Wasze wchodzic!

Mam takie pytanie jak wstawiacie sówaczki pod Waszymi opisami?Bo probuje dzisiaj i jakos mi to nie wychodzi!Musze sie zapoznac z tym forum,z zasadami!
pozdrawiam

Ja po dzisiejszych atrakcjach dopiero do kompa siadłam uuufff. Jeszcze koło 22 pojechałam do kumpeli na piątkowo na cherbę z cytrynką i pogaduchy :-) R. na imprezce więc mam cichy i spokojny wieczór.
Tygrynka ja się nie wypowiem co do spaceru .....
Natusia jak ty się do sanek nie zmieściłaś ???? To chyba jest wersja mini !!! Bo ty szczuplasek jesteś ;-) Ale pogoda super na śnieżne szaleństwa ;-)
Gosia Marciaa zdrówka dla waszych pociech, niech katary idą precz!!!
Pinka faktycznie zwolnij dziewczyno ;-) A na flaszeczkę dobrego, czerwonego wina to się wpraszam najlepiej latem w Ilonkowym ogrodzie :p Bo wnioskuję po fotka że takowy posiada ;-)
Biba os. Przyjaźni rzut beretem :-) I nie pisz głupot co do spotkania im więcej mam tym weselej :-) A w Gauganku jest bardzo miło :-)

Gosia szkoda że Ciebie nie będzie.. może następnym razem się uda? zdrówka dla dzieciaczków! i odpoczynku dla Ciebie:tak:
ja do chirurga jeszcze nie dzwoniłam, czekam najpierw na wizytę u pediatry, co powie i czy da skierowanie :tak: a Ty się już dodzwoniłaś?

Biba no to my sąsiadkami jesteśmy, ja osiedle obok:-D i nie zastanawiaj się tylko przychodź!! suwaczki wstawiasz w sygnaturce, musisz tam wkleić kod suwaczka i powinno działać, jak nie to próbować dalej ;-)

Kozaczino fajny dzień miałaś:tak: co do spaceru to...hmmm MILCZMY :-D

Pinka Ty to jesteś torpeda:-D nie szalej, a i nie rezygnuj z jedzonka, chociaż kisielek dobry, nie powiem:-D
to jak Kozaczino się uda wprosić do Ilonki, to ja się pod nią podczepię:-D Ilonka - już Ci współczuję tego najazdu:-p a czy Ty w ogóle spotkasz się z nami??? bo gdzieś mi umknęło :/

my dzisiaj wybywamy na cały weekend, a więc: miłego weekendu:tak:

Kozaczino tygrynka- oooooooooo tak ogród to ma bardzo duzy:tak::tak:hahaahh
torpeda ze mnie torpeda hahah a wieczoram wypalony lampion:-p
Ilona- a fajeczki po kryjomu co by T nie widział hahhah:-D:tak: ja sobie przypomne to sikam:-p:-p
planujemy na wakcje przyjechac (lipiec):tak: tylko twoj niech sobie wolne załatwi:-D:-D

wlasnie sniadanie wciągniete musze sie ogarnąc i cos na obiad wykombinowac:-) tylko co??????
a u nas Pada!!!!!!!! ale nie snieg tylko deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry