reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny pewnie sie usmiejecie ale jestem z Winograd!Narazie tyle ,wieczorkiem napisze wiecej jak dzieci pojda spac!
Mozecie mi powiedziec o co chodzi z tym spotkaniem?czy ja tez moge sie na nie zalapac?
pozdrawiam

reklama
Biba, tu jest info o spotkaniu:)

Darmowe, towarzyskie spotkanie dla mam z Poznania

Zima, zimą, ale masz powód żeby ruszyć się z domu. Zabrać dziecię, skrzyknąć przyjaciółki i spędzić miło czas w fajnym miejscu. Tym razem rekreacyjnie, plotkowo, zabawowo i... za darmo :-)
Dzięki przyjaźni z GoGaga wszystkie mamy zapraszamy w środę 8 grudnia o godz. 10:00 na pogaduchy, poczęstunek i chwilę relaksu do Gauganka, ul. 3 Maja 49 c
Dla dzieci przewidziano w tym czasie zajęcia lub/i opiekę w zależności od ich wieku. Dodatkowo, jeśli któraś z mam weźmie aparat i wyśle foty na adres wroclaw@gogaga.pl ma szansę wygrać prenumerata pisma Gaga a swoje zdjęcia obejrzeć w marcowym wydaniu czasopisma.
Miejsc mamy niewiele – około 15 więc galopem zapisuj się spotkania@babyboom.pl podając nazwę miejscowości oraz wiek dziecięcia

próbuj moze sie jeszcze uda, bo wczoraj bylo 6 miejsc wolnych:D

Natuśka - pakuj się :D:D:D
Biba a skąd jestes? pisz szybko maila, może się spotkamy w Gauganku :D

kurcze ładnie się zrobilo na zewnątrz a ja małemu poprałam czapki szaliki i takie tam :/
ale za to przyszły butki, te co Marciaa też kupiła - super są :D

Cześć Moniqe i Biba :) Witam sąsiadki z Winograd :p I nareszcie nie jestem najstarsza :p
Na razie siedzimy w domu i czekamy na gości ... Skrzat z rodzinką jadą do mnie :D obejrzeć ubranko do chrztu dla Basi :)

No i po odwiedzinach :-) Dziewczynki się zakumplowały :-) A Basia super dzidzia przy Luli to takie piórko :-) No poznaliśmy Zet :-) Mam nadzieję że Basia będzie się dobrze czuć w nowym ciuszku :-D Zaraz jedziemy do kumpeli i jej synka zatem dziecięcych odwiedzin ciąg dalszy :-)

a my wróciliśmy ze spacerku - fajnie ale zimno :D
Skrzat to teraz czekamy na zdjęcie w nowym ciuszku :)
zdrówka dla Nikosia, niech się kuruje, bo do środy niedaleko!!

reklama
Do góry