reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Czesc dziewczyny ja rowniez jestem z Poznania i chetnie dolacze do Waszego forum
jestem mama dwójki dzieci 4 letniego Marcinka i 11 miesiecznej Joasi
pozdrawiam

na-tuska dobre:p
ja wyslalam jeszcze maila by sie upewnic!:-)
wstalam..ale spaccc, a tu sprzatac trzeba...skonczylam harrego:-)i w sumie szkoda ze to koniec:angry::no::baffled:
milego dzionka, slonko swieci:)

Witajcie dziewczyny
Skarzt ja tez miałam niedosyt że to koniec harrego :zawstydzona/y: i nie podobało mi sie to że tak mało napisała co było później...

na tuska mówię ci kobieto że ja też chyba wracam na strae śmieci bo wszystkie są z winograd...
Rikapa gratuluję podpisania umowy i weekend już jutro więc super:tak:

A ja już mam wstawiony kapuśniaczek... Zosia powoli zasypia (dziś wstała przed 6:baffled:) no i teraz przygotuje się do pracy muszę iść do piwnicy po wszystkie gadżety:dry:
nic spadam laski...

hej

a ja tak się włączyłam a nie przedstawiłam. Wybaczcie brak kultury u roztrzepanej młodej mamy:-) Mam 33 lata, mieszkam w Swarzedzu chociaż Winogrady też są mi bliskie ponieważ mieszka tam moja rodzina. Och z jaką przyjemnością wspominam czasy dzieciństwa kiedy z kuzynką szalałysmy po Osiedlu Kosmonautów....

No to wyprasowałam...a tu cisza dziś:p
Basia na macie od dobrych 40 minut:D:D opanowała do perfekcji (od wczoraj) odwracanie się z brzuszka na plecy, co jej pasuje bo na brzuszku niezbyt lubi, ale chyba powoli docenia tą pozycje bo więcej widać niż leżąc na pleckach...Jak super się patrzy na rozwój takiego maluszka:p

reklama
dzień dobry :)
witaj Biba! mam nadzieję, ze jesteś z winograd!! a nawet jeśli nie, to napisz że tak to Natuśka się tu przeprowadzi :D:D:D
Skrzat super, Basia poznaje kolejne swoje możliwości :))
też się cieszyłam jak Seba zaczął chodzić... teraz trochę mniej bo już wszędzie dociera :D a jak jeszcze nauczy się nabierać prędkości to...aaa dobra nie myślę o tym :D ale z jednej strony nie mogę się doczekać aż pójdziemy na spacer bez wózka - żeby go nie znosić hehe
jakie plany na dzisiaj, na weekend dziewczyny? my dzisiaj leniu****emy :)

Do góry