reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
No ale się zmachałam, poszłam poodśnieżać:) Tunele wykopałam że hej:p A spodnie po kolana mam w śniegu! Mała spi na dworze, tak maks godzinke jej pozwole, potem wajdę do domku, ale ona lubi nadworne spanie:p Niech się chwilę poaklimatyzuje:D Mam nadzieję, że nic jej nie będzie!

Dziewczyny no pięknie jest na dworze ale jak myślę o samochodzie i poruszaniu się nim to jakaś masakra;/ ehh ale za to na sanki dziś śmigam..
na obiad ryba będzie bo już dawno nie było hehheh
Dziewczyny co kupujecie swoim mamom ale pytam się o takie bzdurki nie żadne tam poważne rzeczy typu gary.. bo jakoś wena mnie opuściła... okazało się że mama ma coraz szerszą alergię na zapachy i ogólnie kosmetyki i muszę coś innego wymyślić...

a widzisz muszę popatrzeć na allegro bo tam nie zaglądam.. książki i owszem ale nie wiem czy bym się wstrzeliła w gust mamy... choć może wybiorę coś widzisz skrzat jak mi pomogłaś:)

hej dziewczyny

dostałam dzisiaj ok 13-tej potwierdzenie mailowe rezerwacji miejsca na spotkaniu. Wy również?Nie moge się doczekać aż Was zobaczę bo ja do tej pory na forum pażdziernikówek 2010 się udzielałam.

Monique ja też dostałam potwierdzenie :) poudzielaj się i u nas :)
Guziczek a Twoja mama ma jakieś hobby? ja jak nie wiedziałam co to kupowałam książkę o projektowaniu ogrodów - jest ich mnóstwo a moja mama lubi wszelkie kwiatki, drzewka, i takie tam :) albumy czesto są piękne, to dobry prezent... ooo właśnie coś mi przyszło do głowy, dzięki Skrzat :D:D:D

leniuszkujemy sobie :)

reklama
Hej ja dziś mega leniwie :-) do tego stopnia że Lula cały dzień w piżamie siedzi ;-P a co :-) R. pojechał na spektakl Teatru Biuro Podróży a my sobie zaraz włączymy " Diabeł ubiera się u Prady " tak dla relaksu :-)

Do góry