reklama
No ale się zmachałam, poszłam poodśnieżać Tunele wykopałam że hej A spodnie po kolana mam w śniegu! Mała spi na dworze, tak maks godzinke jej pozwole, potem wajdę do domku, ale ona lubi nadworne spanie Niech się chwilę poaklimatyzuje Mam nadzieję, że nic jej nie będzie!
A do jutra do 10 rano tramwaje jeżdżą za darmo, bo nie mogą sobie poradzić ze śniegiem Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne - Śniegowa batalia czyli jak intensywne opady śniegu wpływają na komunikację miejską. Pasażerowie do 3.12 jeżdżą za darmo
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Dziewczyny no pięknie jest na dworze ale jak myślę o samochodzie i poruszaniu się nim to jakaś masakra;/ ehh ale za to na sanki dziś śmigam..
na obiad ryba będzie bo już dawno nie było hehheh
Dziewczyny co kupujecie swoim mamom ale pytam się o takie bzdurki nie żadne tam poważne rzeczy typu gary.. bo jakoś wena mnie opuściła... okazało się że mama ma coraz szerszą alergię na zapachy i ogólnie kosmetyki i muszę coś innego wymyślić...
na obiad ryba będzie bo już dawno nie było hehheh
Dziewczyny co kupujecie swoim mamom ale pytam się o takie bzdurki nie żadne tam poważne rzeczy typu gary.. bo jakoś wena mnie opuściła... okazało się że mama ma coraz szerszą alergię na zapachy i ogólnie kosmetyki i muszę coś innego wymyślić...
Guziczek87
Pracująca mamuśka
a widzisz muszę popatrzeć na allegro bo tam nie zaglądam.. książki i owszem ale nie wiem czy bym się wstrzeliła w gust mamy... choć może wybiorę coś widzisz skrzat jak mi pomogłaś
monique1977
Zaciekawiona BB
Monique ja też dostałam potwierdzenie poudzielaj się i u nas
Guziczek a Twoja mama ma jakieś hobby? ja jak nie wiedziałam co to kupowałam książkę o projektowaniu ogrodów - jest ich mnóstwo a moja mama lubi wszelkie kwiatki, drzewka, i takie tam albumy czesto są piękne, to dobry prezent... ooo właśnie coś mi przyszło do głowy, dzięki Skrzat
leniuszkujemy sobie
Guziczek a Twoja mama ma jakieś hobby? ja jak nie wiedziałam co to kupowałam książkę o projektowaniu ogrodów - jest ich mnóstwo a moja mama lubi wszelkie kwiatki, drzewka, i takie tam albumy czesto są piękne, to dobry prezent... ooo właśnie coś mi przyszło do głowy, dzięki Skrzat
leniuszkujemy sobie
reklama