reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ilonko ależ masakrę macie z tym śniegiem !!! A drzwi wydają się solidne :)
Ja siedzę przy oknie i tak patrzę ja mi się zasłonka buja a okna niby szczelne, plastikowe hhhmmmm a zimno od szyb jak nie wiem co.
Idę Luli podkręcić kaloryfer.

reklama
I stracili gola;( Ale zasypało ich tam!
Ja luknęłam na top model 1 raz - jak dla mnie to ten program jakaś żenada, nie wiem ale nawet zapowiedzi na tvn nie zachęciły mnie do obejrzenia ani jednego odcinka;P
Ilonka nieźle z tym sniegiem, u nas za oknem...a jak macie w domach, my mamy ok 19-20 st. I mała spi w bodach z krótkim rekawkiem i pajacu tylko, a za dnia nosi bluzeczki (1 rekawek+body krótki)

No chłopaki z Lecha dały radę szacunek!!!
Zimno macie w domkach, u mnie tak 22-23st. co do temp. to faktycznie odczuwalna ma być -33st. ale ja się nigdzie nie wybieram hihi chyba że do wanny pełnej ciepłej wody.

dokładnie, na osiedlach cieplej, u nas tak jest, w dodatku nasz blok z jednej strony ma blok z drugiej budynek i drzewa więc pewnie też go osłania od wiatru... w domu mamy jakieś 20 stopni, a kaloryfer tylko w pokoju małego włączony... w dzień lata w body na długi rękaw i samych rajstopkach lub spodenkach, śpi w samym śpioszku bez bodziaka pod kocykiem...
co do okien plastikowych - czekamy na odpowiedź co do reklamacji naszej pękniętej szyby :/
Natuśka te -30 to odczuwalne przy wietrze, słyszałam w tv :)
zerknęłam na mecz - o mamooo ale tam mają biało!!
ja zerkałam zawsze na tapmadla równocześnie siedząc w necie...

Ja też mam okna od południowego-zachodu i latem jest masakrycznie, zawsze z utęsknieniem czekam na wieczór żeby zrobiło się ciut chłodniej.
Lula w dzień siedzi w rajstopkach i body z długim rękawem, albo z krótkim i jakaś bluza na to a śpi tylko w pajacyku pod kołdrą ale chyba przerzucę się na śpiwór bo Lula zaczęła się rozkopywać w nocy.

No tak zapytałam, o ten strój bo kiedys przyszła kumpela i mi basie leżącą na macie zaczęła kocykiem przykrywać i mówiła, że jej synek chodzi w 2 rekawkach (ma 1,5 roczku) a ona mieszka w bloku wiec ma cieplej niz my;p My sie staramy Basi nie przegrzewać i widzę ze wy tez swoje hartujecie:)
U nas zawieja, jutro drzwi nie otworze jak tyle sniegu z dachu nawieje;P Kurde i nawet nie wiem ile stopni, bo nam czójke na parapecie zasypalo i pokazuje tylko -5, maz samochodem z garazu rano nie wyjedzie i bedzie trzeba odsniezac:angry:...
Dobranoc kochane, śmigam do Pottera;)

Hej
Ale macie fajnie laski następnym razem tez uciekam z wami
ilonka matko jaka zima i berger a ty jeszcze doświadczasz tego w domku;/
nam zasypało samochód i m jechał z kolegą do pracy

reklama
Hej,
Sypie nadal...rozmawiałam z Zet na gg i mówi że drzwi nie mógł otworzyć, bo nas zasypało:(:szok: ja mam śnieg na wysokości 1/4 okna:p Pewnie bede musiala isc odsniezac bo potem jak za duzo napada to jest masakra i sie czlowiek umacha jak nie wiem:p:angry: Boszzz ta zima!!! Ale ma padać dzisiaj tylko do 13;-)Meteorogramy - meteorograms

Do góry