reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dziewczyny a moze napiszcie raz jezcze ze tego i o tej wyslalyscie i nie dostalyscie potwierdzenia, moze pani odpisze? nie ma co czekac na ostatni moment! a podalyscie wiek dzieci?

reklama
Na-tuska a co teściowa znowu? Trzymam kciuki za Filipka w poniedziałek! I właśnie patrzę, że Emilka wczoraj skończyła 5 miesięcy:D:D Wszystkiego najlepszego dla niej:)
A ja właśnie sobie otowrzyłam Poznań i dotarło do mnie, że są inne wątki:p A ja mam nasz główny otwarty w przeglądarce ciągle, więc jak zamykam laptopa owtieram to tylko F5 dla odświeżenia stronki więc nie wiem co się dookoła dzieje...:p A jak już zamknę Firefoxa to i tak mam Głowny na Pasku skrótów, więc omijam inne poznańskie tematy...muszę poczytać co tam ciekawego:p
A mała mi kurcze przed kąpielą zasnęła i teraz nie wiem co dalej:p A wczoraj sukces od 22 do 5 rano:D

Natuska Fifi nikomu nie przeszkadzał :-) Też trzyma kciuki za poniedziałkowy zabieg oby zniósł go dzielnie i żeby nic nie bolało ;-) Słodkie masz te dzieciaki :-)
Skrzat jak dobrze że twój kombinezowy problem w końcu się rozwiązał, strzel fotkę Basi i pokaż słodziaka :-)
Co do spotkania w Gauganku jutro zadzwonię do A.i zapytam czy ma już jakąś listę czy coś wie :-) oczywiście dam znać.
Oglądam mecz jednym okiem i tak mi ich żal że w takim zimnie biegają ;-) A R. stwierdził że w piątek jakieś 20tyś. osób pójdzie do lekarza z przeziębieniem hihi

No ja też patrzę jednym okiem, a Zet mi dziury w ścianie wierci na półkę:D Basia robi się marudna więc zaraz kapiel, bo zbliża się 22 tylko tata z wiertarką się upora;) No zimno, nawet trener się szalikiem owija! A śnieży nieźle, otworzylismy okno na gola, ale nie słychać dziś:p A ci Włosi...nasi to chociaż taki klimat znają:p

Natuśka mi tam Filip nie przeszkadzał :D fajnego masz synka i tyle :) i mocno trzymam za niego kciuki w poniedziałek!!
Kozaczino no faktycznie, zapomniałam że masz chody w Gauganku, sprawdź nas szybko bo drżymy z niepewności :D
Skrzat przyłączam się do prośby Kozy co do fotki Basika w kombinezoniku!!
a ja zerkam na tap madl :D a mąż się śmieje że jutro połowy chłopaków nie będzie w pracy :D

reklama
Do góry