reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Natuska, Tygrynka było bardzo miło poznać was i wasze dzieciaki :) Czemu piszesz o sobie że dupa życiowa jesteś? Ej ogarniasz dwójkę maluchów ty to Superwomen jesteś anie dupa ;-)
Lula padła w aucie jak zabita i teraz dalej śpi w łóżeczku :-) Chyba się jej podobało w kinie i z pewnością też :-)

Natuśka o co chodzi z tą dupą?? ja się strasznie cieszę że Cię namówiłyśmy na film jednak :))) dzięki temu zaprzyjaźniłam się bliżej z Emilką :D a Filipek to istny włóczykij :D podziwiam Cię za każdym razem z tą dwójką, jak Ty to wszystko ogarniasz?? wow!
Kozaczino i Lula to świetne kobietki, w końcu się spotkałyśmy :)))
Carola i Guziczek - następnym razem idziecie z nami!!
ja z filmu wiem tylko że pociąg jechał i jechał i jechał :D
my jeszcze byliśmy na fotce z Mikołajem - ale ja trzymałam Sebę bo się nie dał namówić elfowi na mikołajowe kolano :D
kurde jak dla mnie wczoraj była lodówka na dworze, ale dzisiaj to już zamrażalka :/ jak nie spadnie do -8 chociaż to się nie ruszam z domu!!

No dziewczyny super że udało Wam się spotkać! Ja czekam na 8 grudnia i Gauganek:)
Bylismy w przychodni, Pani dr kazała obserwować kupki, czy się jeszcze zdaży jakiś paseczek krwi...Powiedziała, że ja Basia miała luzniejszą kupkę to mogła jej jakaś błonka lekko pęknąć lub coś, ale jakby się powtarzało to trzeba sprawdzić, bo może to być alergia, bakteria, wirus...
Rozwiązał się problem z kombinezonem, przyszedł dziś ten drugi co zamówiłam (też 74-więc myślałam, że będzie równie duży) ale okazałam się za duży, ale w sam raz za duży:p Więc super, jest dość wąski, więc Basia wygląda słodko a nie jak dziecko utopione w kombinezonie (Super kombinezon firmy Jasper Conran 6-9miesięcy (1330427086) - Aukcje internetowe Allegro)
Na-tuska dzięki za zdjęcia i za fatygę z kombinezonikiem:) Ale teraz pozostało mi wyprać ten co przyszedł! No i Ty "babo" z tą dwójką to święta jesteś:D:D Ja bym się chyba poddało:p
Rikapa gratuluję umowy:D
Guziczku, Marcia zdrówka dla dzieciaczków:)

witam wszystkie mamy z Poznania

dzisiaj wysłałam mala pod podany adres w sprawie rezerwacji miejsac na spotkanie w Gauganku- nie dostałam informacji zwrotnej i kurcze nie wiem czy jest dla mnie miejsce czy nie?:-)Nie wiecie jak się dowiedzieć wolałabym nie jechać ze Swarzędza na darmo w mróz.

reklama
Do góry