reklama
Marciaa pokaż nam swoją chałupkę
Rikapa serdeczne gratulacje!!!
Carola z jakiej części Poznania jesteś? ja też "przyjezdna Poznanianka" życzę szybkiego zadomowienia
Natuśka fajny kikut
Skrzat i co z kombinezonem? normalnie stało się emocjonującą rozrywką czekanie na to co wybierzesz ))
a mnie HP jakoś nie wciągnął :/ tzn pierwsze trzy nawet nawet, a potem jakoś nie bardzo...
Rikapa serdeczne gratulacje!!!
Carola z jakiej części Poznania jesteś? ja też "przyjezdna Poznanianka" życzę szybkiego zadomowienia
Natuśka fajny kikut
Skrzat i co z kombinezonem? normalnie stało się emocjonującą rozrywką czekanie na to co wybierzesz ))
a mnie HP jakoś nie wciągnął :/ tzn pierwsze trzy nawet nawet, a potem jakoś nie bardzo...
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej a moja chora jest więc tygrynka znów się nie zobaczymy;/ Młoda zasmarkana i kaszle po wczorajszych sankach
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Aż zaczynam żałować że się z tych winograd przeprowadziłam... tyle was tam jest
JA TEŻ CHCE DO KINA...;/
Rikapa serdeczne gratulacje
Dziewczyny mam pytanie do jakiej temperatury wychodzicie ze swoimi maluchami?słyszałam że -10st to taki max... co wy na to??
moja poszła spać teraz ale przez noc z gilami coś ciężko jej się oddycha
JA TEŻ CHCE DO KINA...;/
Rikapa serdeczne gratulacje
Dziewczyny mam pytanie do jakiej temperatury wychodzicie ze swoimi maluchami?słyszałam że -10st to taki max... co wy na to??
moja poszła spać teraz ale przez noc z gilami coś ciężko jej się oddycha
Chętnie, ale jestem trochę uziemiona, bo mój dziś do 15ej w robocie, a później na mecz idzie, jako służba informacyjna oczywiście, jednak w domu mogę się go spodziewac koło 1ej, także dzięki za zaproszenie ale może innym razem?
a na co idziecie?
a na co idziecie?
reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Chętnie, ale jestem trochę uziemiona, bo mój dziś do 15ej w robocie, a później na mecz idzie, jako służba informacyjna oczywiście, jednak w domu mogę się go spodziewac koło 1ej, także dzięki za zaproszenie ale może innym razem?
a na co idziecie?
Dziewczyny idą z dzieciakami... do multikina bo w środy są specjalne seanse dla mam z dziećmi więc może jednak się do nich dołączysz??